ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εορταζουσα εικόνα στη Παναγία Γκαρικά (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΚΑΡΙΚΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΚΑΡΙΚΑ April 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στο γραφικό ξωκλήσι της Παναγίας Γκαρικά, όπου τιμάται η Ζωοδόχος Πηγή την Παρασκευή της Διακαινησίμου εβδομάδας (η εβδομάδα μετά το Άγιο Πάσχα), μετά τη θεία λειτουργία άναψε για τα καλά το παραδοσιακό πανηγύρι με το χαρακτηριστικό όνομα, «Κορμπάνι». Κορμπάνι λοιπόν, που σημαίνει μοίρασμα του στιφάδου που ετοιμάζεται από βραδύς την παραμονή της εορτής, μέσα σε τεράστια καζάνια όπου βράζει μοσχαρίσιο κρέας με κρεμμυδάκια, μεσογείτικο κρασί, παραδοσιακή μουσική και φυσικά χορός μέχρι τελικής πτώσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ April 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρήστο Καπάταη στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το σήμερα Πέμπτη 16/4 στα γραφεία της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για το μεταναστευτικό ζήτημα, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, Ο.Λ.Ρ. April 16, 2015 / απο kirkinews.gr (author)

Κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου και Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κ. Γιώργου Ορκόπουλου, έγινε μια σημαντική και ουσιαστική συνάντηση – συζήτηση με τις πλοιοκτήτριες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι Ραφήνας, με τη συμμετοχή του κεντρικού λιμενάρχη Ραφήνας πλοιάρχου κ. Ρουσάκη, με σκοπό και προοπτική ώστε το λιμάνι Ραφήνας να γίνει το πρώτο επιβατηγό λιμάνι της Ελλάδος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ April 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 15 Απριλίου, συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99.5», στην εκπομπή «Τι τρέχει;» των δημοσιογράφων, Άρη Ραβανού και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: Η «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ» ΜΟΝΟ ΩΦΕΛΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ April 14, 2015 / απο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ (author)

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Γενικής Κυβέρνησης για την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2015:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΟΒΕΛΙΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΣΧΑ, ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ, ΟΒΕΛΙΑΣ April 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πάσχα καταλαβαίνεις στην επαρχία. Εκεί που μαζεύεται όλη η γειτονιά, συγγενείς, φίλοι, γείτονες και ψήνουν ομαδικά τον οβελία. Όπως σήμερα στον Ορχομενό όπου η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι τ’ αρνιά αραδιάζονται το να δίπλα στ’ άλλο και ψήνονται πάνω σε μια μεγάλη θράκα που όμως…έχει αναφτεί καταμεσής του δρόμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ April 12, 2015 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ (author)

Η Ανάσταση του Κυρίου, το Άγιον Πάσχα φέρει ανεξίτηλα το μήνυμα ενός άλλου κόσμου, μιας άλλης σχέσης του Θεού με τους ανθρώπους αλλά και των ανθρώπων μεταξύ μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το λιμάνι της Ραφήνας, σήμερα Μ. Παρασκευή 2015  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕ ΟΨΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ April 10, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια σπάνια όψη του λιμανιού της Ραφήνας παρουσιάζεται σήμερα Μ. Παρασκευή απομεσήμερο, με αραδιασμένα νωχελικά τα πλοία της γραμμής που δεν μπόρεσαν να αποπλεύσουν λόγω απαγορευτικού. Κάτι ασυνήθιστο για άλλες ώρες, εκτός τις ώρες αιχμής τα πρωινά με τον απόπλου και τα βράδια με το κατάπλου των πλοίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ