ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο κέντρο του τραπεζιού ο Διονύσης Χατζηδάκης (αριστερά) δήμαρχος Π. Φαλήρου, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήμαρχος 3Β και Δημήτρης Λουκάς δήμαρχος Λαυρεωτικής    (ΦΩΤΟ: )

Η «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.» ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε. February 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Θετική χαρακτηρίζεται η πρωτοβουλία της «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε.» διά του προέδρου της και Δ.Σ. κ. Αριστείδη Ματιάτου, να καλέσει όλους τους δημάρχους του παραλιακού μετώπου του Σαρωνικού κόλπου, σε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για μια μελλοντική συνεργασία, όσο αφορά την αξιοποίηση του παράλιου μετώπου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΔΕ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΡΟ Κα ΔΟΥΡΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΔΕ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ February 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Παρέμβαση της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου ζητά η ΚΕΔΕ στη διαμάχη που έχει ενσκήψει μεταξύ των μελών της, δημάρχων και του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Γιώργου Καραμέρου. Κατά πόσο βέβαια η… ‘‘μαμά’’ Ρένα θα μαλώσει το χαϊδεμένο ‘‘παιδί’’ της, είναι το μεγάλο ζητούμενο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ Η ΑΜΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ February 25, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Να εξωραΐσει την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των σχολείων επιχείρησε η Δημοτική Αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων Αρτέμιδος και τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αρτέμιδος ζήτησαν να τεθεί εκτός ημερησίας διάταξης θέμα για τις δαπάνες ως προς τη λειτουργία και τη συντήρηση των σχολείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Athanassios Anagnostopoulos)

15o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΑΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ February 24, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η «Διασυνδεσιμότητα» ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του 15ου Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Το φετινό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου, με κεντρικά θέματα την αύξηση της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας, την επισκόπηση του 2014, έτους σταθεροποίησης και ανάκαμψης, και τις αισιόδοξες προβλέψεις για την εξέλιξη της κίνησης το 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Αθανάσιος Ανδρεουλάκος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης, Κων/νος Τσουβάλας αντιστράτηγος, προϊστάμενος επιτελείου αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., Γιάννης Κασσαβός δήμαρχος Αχαρνών και Δημήτριος Τσακνάκης αντιστράτηγος, αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.   (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ & ΕΛ.ΑΣ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΛ.ΑΣ. February 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Ιστορικής σημασίας για την πόλη και τους δημότες των Αχαρνών είναι το σύμφωνο συνεργασίας που υπεγράφη την Παρασκευή 23/01/2015 μεταξύ του Δήμου Αχαρνών και της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΑΡΤΩΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΔΟΕ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ February 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (author)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου στην «Καθημερινή της Κυριακής», ήρθε η ώρα τα αρμόδια όργανα της ΚτΠ να διερευνήσουν τις προτάσεις για ενίσχυση συγκεκριμένων δράσεων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε.», που αφορούσαν στο λιανεμπόριο, το ψηφιακό ευρυζωνικό περιεχόμενο και την ενίσχυση ξενοδοχειακών καταλυμάτων (συνολικού προϋπολογισμού 200 εκατ. ευρώ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕΛΛΟΝ February 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η κρίση φέρνει μεγάλες ανατροπές στην αγορά εργασίας, όπως και η αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης της χώρας. Εντός αυτού του πλαισίου οι επιλογές των νέων για δουλειά αλλάζουν και προσαρμόζονται στη ζήτηση που πιθανά υπάρχει στις επιχειρήσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΖΟΥΤΣΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΙΕΛΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ, Ο.Ι.Ε.Λ.Ε February 20, 2015 / απο Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. (author)

Την περασμένη Τετάρτη ο Δήμος Παλλήνης ανακοίνωσε ότι λόγω κακοκαιρίας τα δημόσια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ενώ η λειτουργία των ιδιωτικών θα εξαρτηθεί από την απόφαση των Διευθυντών τους.Για την πρωτοφανή αντισυνταγματική αυτή μεθόδευση καταγγέλλεται απ' την ομοσπονδία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ΟΙΕΛΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ