ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΝ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ, Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ REUTERS.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, EUROGROUP, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ February 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Οι ελληνικές αρχές τιμούν τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ελλάδας προς όλους τους πιστωτές, και δηλώνουν την πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με τους εταίρους μας προκειμένου να αποτραπούν τεχνικές επιπλοκές στο πλαίσιο της Κύριας Σύμβασης Χρηματοπιστωτικής Διευκόλυνσης την οποία αναγνωρίζουμε ως δεσμευτική ως προς το χρηματοπιστωτικό και διαδικαστικό της περιεχομένου», ένα μικρό απόσπασμα της επιστολής Βαρουφάκη προς Νταϊσελμπλουμ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΤΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ February 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Βούτση την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου και πήρε διαβεβαιώσεις ότι ο έλεγχος των προϋπολογισμών των Δήμων θα πραγματοποιείται στο εξής από υπηρεσία του Υπουργείου, καθώς καταργείται το Παρατηρητήριο. Δέσμευση Υπουργού για άμεση κατάργηση των περικοπών στους Δήμους που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή. Διατήρηση των ΚΑΠ. Εξετάζεται η δυνατότητα προσλήψεων από τους Δήμους με ανταποδοτικό χαρακτήρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΑΡΕΤΟΥΣΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ, ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΑΡΕΤΟΥΣΑ February 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Όπως φαίνεται στο ενημερωτικό σημείωμα που μας έστειλε σήμερα ο κ. Βασιλόπουλος, αναφέρονται οι επεμβάσεις αναβάθμισης που έγιναν απ’ την εταιρεία του, κατά την μίσθωση του εν λόγω χώρου. Ιδιαίτερα σημειώνεται ότι η ΑΝΔΡ.Π.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ παραδίδει πίσω στους κατοίκους και στον ΔΟΠΑΠ σαφώς αναβαθμισμένο, σε λειτουργική κατάσταση, με σύγχρονες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και χωρίς τα προβλήματα που καθιστούσαν ακατάλληλο προς χρήση το δημοτικό αναψυκτήριο ΑΡΕΤΟΥΣΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ February 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Ποτάμι προτείνει τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Νίκο Αλιβιζάτο, για την Προεδρία της Δημοκρατίας, πρόταση με την οποία συγκλίνει το ΠΑΣΟΚ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΠ’ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ February 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Βάζοντας τέλος στα σενάρια που πλέκονταν γύρω απ’ την υποψηφιότητα του προέδρου της δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τελικά και προτείνει για την προεδρία της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΙΛΟΞΕΝO TO ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΟΥΡΔΟΙ February 17, 2015 / απο Ν.Π.Δ.Δ. ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ (author)

Tο βράδυ της Παρασκευής, 13/2/2015, κατόπιν αιτήματος του Πολιτιστικού Κέντρου του Κουρδιστάν - το οποίο και έγινε άμεσα αποδεκτό στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας, που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή, διανυκτέρευσαν και φέτος, εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, 75-80 φιλήσυχοι Κούρδοι διαδηλωτές

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η κρουστωδία του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση με το δάσκαλό τους Κώστα Κωνσταντάτο σε φωτογραφία αρχείου από εμφάνιση στη Ραφήνα (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ February 16, 2015 / απο ΟΜΑΔΑ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (author)

Ήχος και ρυθμός υπάρχει στο σύμπαν, ήχος και ρυθμός υπάρχει στην καρδιά μας κάπου εκεί ανάμεσα υπάρχει η μουσική, μας υπογραμμίζει η ομάδα άρθρου της εναλλακτικής κοινότητας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Των παιδιών που δίνουν ένα διαρκή αγώνα με τον εαυτό τους, νικώντας την αθέατη ομιχλώδη πλευρά του. Είναι τα παιδιά που εμείς οι κάτοικοι της Ραφήνας, έχουμε παρακολουθήσει τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις του δήμου και των τοπικών συλλόγων. Είναι τα παιδιά που θεωρούμε δικά μας και νιώθουμε περήφανοι για την πρόοδό τους. Είναι τα παιδιά που το kirkinews περήφανα παρουσιάζει!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο πρόεδρος Α.Ο.Κ. & ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας (αριστερά), ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο παπα-Δημητρης που σταυρώνει την πίτα, η πρόεδρος του ΠΕΣΚ Ειρήνη Σαρηκώστα, η γραμματέας Ελένη Ρήγα κι η πρόεδρος του ΟΣΚΕ Κατερίνα Γιαννακαρίου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ…ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ February 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με αρκετό χιούμορ για να καλύψουν τη δυσαρέσκειά τους για το αιφνίδιο κλείσιμο του αναψυκτηρίου ΑΡΕΤΟΥΣΑ στην Καλλιτεχνούπολη που τους υποχρέωσε να ‘’ξενιτευτούν’’ για την κοπή της πίτας τους, αλλά και αιχμές για τον τρόπο που η εταιρεία του Ανδρέα Βασιλόπουλου ακύρωσε την ενοικίαση του αναψυκτηρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της (καθυστερημένης) κοπής πίτας, με την παράλληλη βράβευση των νέων φοιτητών της περιοχής, απ’ τους τρεις τοπικούς συλλόγους Ο.Σ.Κ.Ε. (οικοδομικό συνεταιρισμό), Π.Ε.Σ.Κ. (πολιτιστικό) και Α.Ο.Κ. (αθλητικό), σήμερα Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 44 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ