ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔIOIKHTIKO ΣYMΒΟΥΛΙΟ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ April 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά τις εκλογές της 15ης Μαρτίου, συγκλήθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας και συστήθηκε σε σώμα με την σύνθεση του να έχει ως εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ April 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μια ουσιαστική παρέμβαση αποφάσισε το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Ραφήνας με έμφαση σε προτάσεις για ανάπτυξη της αγοράς της Ραφήνας, δίνοντας βάρος στην αξιοποίηση των πολυπληθών ταξιδιωτών του καλοκαιριού, με τέτοιο τρόπο ώστε να μη περνούν απλά για να επιβιβαστούν στα πλοία προορισμού τους, αλλά να μένουν στη πόλη χαλαρώνοντας πριν και μετά το ταξίδι τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Α. Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΣΤΟ TAEKWONDO

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ, TAEKWONDO April 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo Κερατέας-Λαγονησίου, ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση στη συνολική κατάταξη της Διεθνούς Διοργάνωσης Taekwondo στη Σόφια της Βουλγαρίας για το 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Kostas Kominis)

Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ 1ης ΥΠΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΕΔΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ April 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η κ. Χρυσάνθη Κισκήρα ανέλαβε υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ, θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο Σωτήρης Ζώτος. Η κ. Κισκήρα διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής επί Σγουρού, οπότε γνωρίζει καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή στους τομείς της πρωτοβάθμιας φροντίδας, όπου ανήκουν τα Κέντρα Υγείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Ιωάννα Στεργίου περιφερειακή σύμβουλος, Παναγιώτης Σγουρίδης υφυπουργός, Πέτρος Φιλίππου αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ April 01, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα, Τετάρτη πρώτη Απρίλη, το μεσημέρι ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης, επισκέφτηκε την περιφερειακή ενότητα ανατολικής Αττικής, όπου είχε κατ’ αρχάς ενημέρωση με υπηρεσιακούς παράγοντες στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου και μετέπειτα συνάντηση με προέδρους αγροτικών συνεταιρισμών, ώστε να ενημερωθεί για θέματα του πρωτογενή τομέα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΑΜΟΥΘ April 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις περί ύπαρξης γιγαντιαίου σκελετού μαμούθ στο παλαιοντολογικό χώρο του Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΝ.Π.Ε. ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ «HELEN KELLER»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ March 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε. και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

21 ΩΡΕΣ 54 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ