ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O επιζών Ισαάκ Μιζάν με αριθμό 182641, ανάβει το κερί μνήμης   (ΦΩΤΟ: )

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΘΗΝΑ, ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ΙΣΡΑΗΛ February 03, 2015 / απο ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής και η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών, συνδιοργάνωσαν τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, στην Αθήνα, την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015. Φέτος συμπληρώθηκαν 70 χρόνια από την απελευθέρωση του στρατοπέδου του Άουσβιτς από το Σοβιετικό Στρατό. Στο Άουσβιτς εκτοπίστηκαν και θανατώθηκαν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι και συνολικά 1.110.000 Εβραίοι της Ευρώπης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εικονίζονται από αριστερά: Δ. Μισοκοίλης πρόεδρος Δ.Σ. Ρ-Π, Β. Πιστικίδης δήμαρχος Ρ-Π, Γ. Δουβίτσας πρόεδρος ΔΟΠΑΠ, Β. Σπαντούρος διευθυντής ΔΟΠΑΠ και Ε. Μπουρνούς αντιδήμαρχος Ρ-Π  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ February 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αγώνες δρόμου προς τιμή του αείμνηστου Νίκου Δημητρόπουλου διοργανώνει ο ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου, με την επωνυμία «1α ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΙΑ 2015», με στόχο να καθιερωθεί ως ένα αθλητικό γεγονός ευρύτερης ακτινοβολίας συν τω χρόνω.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΡΟΜΑ, ΖΕΦΥΡΙ February 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η περιφέρεια Αττικής δια των αντιπεριφερειαρχών δυτικής και ανατολικής Αττικής, προσεγγίζει τα προβλήματα των Ρομά στο Ζεφύρι, όπου με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα, καθώς η συνεργασία των περιοίκων στο οξύ θέμα της εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων στο ρέμα της Εσχατιάς είναι καταληκτική. Με θετικό πρόσημο η σύσκεψη καθώς οι παραβρισκόμενοι Ρομά επισήμαναν ότι πρώτη φορά εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκαν την περιοχή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο προπονητής Βασίλης Κολλάρος, με τον Γιώργο Τσαρούχα νικητή της τρίτης θέσης στα 85-100 κιλά (δεξιά) και τον συναθλητή του Πάσπαλη (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΛΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ February 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δικαίωση για τον παλαιστικό σύλλογο Ραφήνας-Πικερμίου, αποτελούν οι νίκες που κατέκτησαν οι αθλητές του, στην Α΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και Παίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 31η Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελλησινός" στην Καισαριανή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ February 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Μαραθώνα βρίσκεται εν εξελίξει αναφορικά με τη δικαστική διένεξη με την Εκκλησία της Ελλάδος για την καντίνα που βρίσκεται στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας (7278/2013 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη δικάσιμο της 3/2/2015). Η υπόθεση έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, μετά την δημοσιοποίησή της απ’ τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος κ. Στέργιο Τσίρκα, άριστο γνώστη της υπόθεσης, την οποία επί χρόνια παλεύει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη κορυφή του τραπεζιού ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2014-2020 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΕΣΠΑ February 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ευρεία σύσκεψη ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου, τον Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Γιώργο Σωφρόνη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Νάσο Αναγνωστόπουλο, τους Αντιδημάρχους Σαρωνικού κ.κ. Σάββα Γκέραλη και Ηλία Μουκοβάλα, τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Α.Α κ. Γιάννη Ασπρουλάκη, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Βολάκο και τον προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργο Καραγιώργο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 στο Δήμο Σαρωνικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ February 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κραυγή απελπισίας, μέσω ανοικτής επιστολής προς τη δημοτική αρχή του δήμου Μαραθώνα, απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Στέργιος Τσίρκας, σχετικά με το γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγίας Μαρίνας, που διεκδικείται απ’ την εκκλησία της Ελλάδος. Αναλυτικά αναφέρει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου – λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας, μετά και τη σημερινή εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας ΜΕΤΡΟ ΑΤΕ στον χώρο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Νάσου Αναγνωστόπουλου,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 46 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ