ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ March 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Αύριο Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 και την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορούν να προμηθευτούν τρόφιμα από το Δημαρχείο Ραφήνας (ώρες 10:00-12:00) και το Δημοτικό Κατάστημα Πικερμίου (ώρες 12:00-14:00).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣE ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΜΑΝΔΡΑ-ΕΙΔΥΛΛΙΑ March 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική σύμβαση για τη συντήρηση οδικού δικτύου του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, υπέγραψε η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, ύστερα από σχετικές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ March 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Ωρίμασε και δεν κρύβεται πλέον η καθεστωτική νοοτροπία της πλειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που καταγράφεται πλέον στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Μια τέτοια ατάκα περιγράφεται παραστατικά απ’ τον γραμματέα του Σώματος Ανδρέα Βασιλόπουλο στην χθεσινή συνεδρίαση, όπου για άλλη μια φορά σύμβουλος της πλειοψηφίας πέταξε κατάμουτρα στη μειοψηφία: «Στο τέλος θα ρωτήσουμε και τη γνώμη της αντιπολίτευσης αν θα το περάσουμε!»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΔΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ March 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Κοινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στο Δημαρχείο Διονύσου, από τα μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, σε συνέχεια της πρόσφατης ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συγκρότησή της, με σκοπό την ενίσχυση και στελέχωση της Μονάδας του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Αγίου Στεφάνου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΙΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ & 1000 ΜΕΤΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ March 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ (author)

Χρήσιμες οδηγίες για τους αγώνες δρόμου ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΙΑ της Κυριακής 22 Μαρτίου στη Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ: ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΟΤΑ ΣΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ March 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος καταβάλει τεράστια προσπάθεια να ανακουφίσει τους Δημότες του που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρη Σπ. Μάρκου στάλθηκε έγγραφο προς το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, όπου ζητάει να συμπεριληφθούν στην διάταξη για την τακτοποίηση των οφειλών με ευνοϊκούς όρους και τα χρέη των δημοτών προς τους Δήμους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ Ο Υ/Σ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ Υ.Τ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ March 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαρτίου συγκέντρωση κατοίκων που συγκάλεσε η Επιτροπή για τον υπόγειο αγωγό της ΔΕΗ και τον Υποσταθμό της Ανατολής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάτοικοι των υπό ένταξη περιοχών στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ρ-Π το Σάββατο 14 Μαρτίου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ March 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Εύχονται την ένταξη στο σχέδιο πόλης οι κάτοικοι των περιοχών Πανόραμα – Σκαλοπάτι – Άγιος Χαράλαμπος στη Ραφήνα, αλλά όταν έρχεται η ώρα των αναρτήσεων αρχίζει η γκρίνια. Τούτο γιατί η ολιγωρία της πολιτείας στο να προηγηθεί η ένταξη των περιοχών και μετά να οικοδομηθούν, επέτρεψε την αυθαιρεσία με τα ως άνω αποτελέσματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email