ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΜΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ March 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βούτσης υπουργός εσωτερικών & διοικητικής ανασυγκρότησης, προωθεί διάταξη ένταξης των οφειλών προς τους δήμους στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου, μετά από συνεννόηση με την κ. Βαλαβάνη υπουργό οικονομικών. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα της ΚΕΔΕ και πολλών δήμων που ζητούν να ενταχθούν κι οι δήμοι στις 100 δόσεις για την αποπληρωμή παλιών χρεών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΠΡΩ.ΣΥΝ.ΑΤ, Γ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ March 12, 2015 / απο ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (author)

Σήμερα Πέμπτη 12/3/2015, αντιπροσωπεία της ΠΡΩΣΥΝΑΤ έγινε δεκτή από τον αν. υπουργό ΠΑΠΕ κ. Γ. Τσιρώνη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν μια εφ’ όλης της ύλης ανταλλαγή απόψεων για τα φλέγοντα ζητήματα της διαχείρισης των αποβλήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ; ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ March 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε ανάκληση παράτυπων συνταξιοδοτήσεων αγροτών προχώρησε με απόφασή της η Περιφερειακή Αρχή Αττικής. Συγκεκριμένα πρόκειται για 19 περιπτώσεις πρόωρης συνταξιοδότησης αγροτών στο πλαίσιο εφαρμογής Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ March 11, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Όταν ο άνθρωπος εθελοτυφλεί, η φύση παίρνει πάνω της την αποκατάσταση των βίαιων, ανθρώπινων παρεμβάσεων εναντίον της και οι άνθρωποι απ’ το ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS, αναλαμβάνουν δράση για να σταματήσουν τον περαιτέρω βιασμό που προγραμματίζεται στο πολύπαθο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ March 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος είναι ο νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης ύστερα από τη ψηφοφορία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός (πρώτος δεξιά), με τον Θανάση Κατσιγιάννη Γενικό Γραμματέα του Δήμου, δίπλα του.  (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΕΥΔΑΠ March 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Προγραμματισμένη συνάντηση με τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Θανάση Κατσιγιάννη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η δρομολόγηση και διευθέτηση όλων των εκκρεμών εργασιών στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στον Δήμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άποψη του κατάμεστου αμφιθεάτρου της αίθουσας δημοτικού συμβουλίου Μαρκόπουλου Μεσογαίας  (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΡΕΜΑΤΟΣ ΕΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΡΑΣΙΝΟΣ March 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι μετά από οργανωμένη προσπάθεια τριών μηνών, έντονη κινητοποίηση και εποικοδομητική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής, πολλών Βουλευτών και του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής, χθες, Δευτέρα, 9/3/2015, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την τελευταία απαραίτητη υπογραφή, του αρμόδιου Υπουργού κου Γιώργου Σταθάκη, για την παρακατάθεση των χρηματικών αποζημιώσεων, για τις Απαλλοτριώσεις στο Ρέμα του Ερασίνου, ύψους 20,8 εκ. Ευρώ!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ March 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός ήταν το θέμα της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015, στο αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθηγητή εγκληματολογίας, κ. Γιάννη Πανούση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ