ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η EURODISNEY ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΓΑΛΛΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ January 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Όσοι πιστοί προσέλθετε στα 1.400€ ο μισθός των θέσεων που πρόκειται να καλυφθούν από Έλληνες, που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση να εργαστούν στη Eurodisney στο Παρίσι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΥΛΟ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΛ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 23, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ενεργώντας σύμφωνα με την παλιά, καλή πρακτική, ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, έφερε στο δημοτικό του συμβούλιο το μέγα θέμα της όδευσης των λυμάτων όλου του δήμου του στο ΚΕΛ Ψυττάλειας, θεωρώντας ότι μια ανάσα προ των εκλογών θα μπορούσε να ‘‘εκβιάσει’’ την υπογραφή μιας λύσης που προσκρούει στην άρνηση των όμορων με την Ψυττάλεια δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης μιλώντας για την προσωπικότητα του υποψηφίου βουλευτή περιφέρειας Αττικής με τη Ν.Δ. Νίκου Καντερέ, που βρίσκεται δίπλα του ακούγοντάς τον.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 22, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Απέναντι στους φίλους και συντοπίτες του βρέθηκε σήμερα το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής Περιφέρειας Αττικής με τη Ν.Δ. κ. Νίκος Καντερές, ζητώντας τη στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλει διαμηνύοντας την ανάγκη υπερψήφισης της Ν. Δημοκρατίας για να ολοκληρωθεί ο βηματισμός της πατρίδας προς την ανάπτυξη, μετά από χρόνια θυσιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΑΠΟΡΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ January 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σύσκεψη για την προώθηση και την οργάνωση της διαβούλευσης για τη συγκρότηση «Κοινωνικής Σύμπραξης» σχεδιασμού και υλοποίησης των δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Σαρωνικού, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Σαρωνικού, την οποία στηρίζει η Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Σωφρόνης δήμαρχος Σαρωνικού(αριστερά), Α. Σαμαράς πρωθυπουργός, Σ. Μεθενίτης δήμαρχος Μαρκοπούλου, Δ.Λουκάς δήμαρχος Λαυρεωτικής και Δ. Κιούσης δήμαρχος Κρωπίας  (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ January 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Κατά την χθεσινή (20 Ιανουαρίου 2015) περιοδεία του στα Μεσόγεια ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε το δήμαρχο Μαρκοπούλου κ. Μεθενίτη, ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κος Κ. Σκρέκας, υπέγραψε σχετικό έγγραφο, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της εκταμίευσης των 20,8 εκατομμυρίων Ευρώ, για την πληρωμή των οφειλόμενων ποσών στους δικαιούχους ιδιοκτήτες, από την Απαλλοτρίωση του Ερασίνου, κατόπιν σχετικής παρέμβασης του Δημάρχου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά), ο υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ Σωτήρης Ζώτος κι η διευθύντρια του Κ.Υ. Ραφήνας Αντωνία Δημητρίου καθώς απευθύνει ένα χαιρετισμό, πριν τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ January 21, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Χάθηκαν 50 εκατομμύρια ευρώ απ’ το ΕΣΠΑ για τη δημιουργία γενικού νοσοκομείου ανατολικής Αττικής στο Νταού Πεντέλης, λόγω αποχαρακτηρισμού του υγειονομικού χαρακτήρα του, που ευτυχώς ξεπεράστηκε με το ευτυχές αποτέλεσμα της παράδοσης-λειτουργίας του πρότυπου πανελλαδικά Κ.Υ. Ραφήνας, με τη λειτουργία ηλεκτρονικού φακέλου ασθενούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ January 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αμέσως μετά τις εκλογές θ’ ανοίξει δραματικά το θέμα του αποχετευτικού που ταλαιπωρεί διάφορους δήμους ή ακόμα και δημοτικές κοινότητες δήμων που έχουν λύσει εν μέρει το επίμαχο πρόβλημα. Ήδη στην Παλλήνη έγινε μια πρώτη συνεδρίαση επί του θέματος, όπου βουλευτές διαφόρων παρατάξεων τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ της λύσης όδευσης των λυμάτων στο ΚΕΛΨ, αν και υπάρχουν σθεναρές αντιδράσεις από συναδέλφους τους των εκεί περιοχών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Γ. Σωφρόνης, Α. Σαμαράς, Σ. Μεθενίτης, Δ. Λουκάς και Δ. Κιούσης  (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΡΩΠΙΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ January 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015, ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς παρευρέθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση με τους Δημάρχους Μαρκοπούλου κ. Μεθενίτη, Σαρωνικού κ. Σωφρόνη, Λαυρεωτικής κ. Λουκά και Κρωπίας κ. Κιούση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 50 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ