ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΣΠΥΡΟ ΣΤΑΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ January 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ευαισθησία στο σχεδιασμό και την άμεση υλοποίηση δράσεων για την αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων και την προστασία των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, επέδειξε ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου, τους 4 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Χρήστο Αρδίζογλου, Κώστα Νεστορίδη και Σπύρο Λιβαθηνό.  (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΣΑΝΑ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΣΑΝΑ January 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής για την κοπή της πίτας και την απονομή επάθλων στα σωματεία της αλλά και σε παράγοντες του τοπικού αθλητισμού και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής (αριστερά) και Γιώργος Κοκκόλης υποδεχόμενοι το μηχάνημα (ΦΩΤΟ: )

ΓΚΡΕΪΝΤΕΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ January 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ξαφνικά στους δρόμους της Ραφήνας έκανε την εμφάνισή του το γκρέιντερ που παραχώρησε η αντιπεριφέρεια ανατολικής Αττικής και το οποίο παραλήφθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ January 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ξιφουλκεί εναντίον του Ηλία Ψηνάκη η Δημοτική Παράταξη ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Δήμου Μαραθώνα μετά από καταγγελίες πολιτών και συλλόγων της περιοχής ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνα απασχολεί για προσωπική φύλαξη αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας κατέθεσε ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Δημοσίας Τάξεως κο Βασίλη Κικίλια ερωτώντας τον για τους σκοπούς αυτής της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ «ΚΑΡΠΟΥΣ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ January 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ένα ακόμα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο, παραδόθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014, για την πολύμηνη ενεργή συμμετοχή του Δήμου Μαρκοπούλου, στη δράση του Συλλόγου, για συλλογή πλαστικών καπακιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Γεωργία Μαρτίνου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Διακρίνεται ένα πολύ μικρό μέρος των συγκεντρωμένων πολιτών (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η υποψηφία βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργία Μαρτίνου, βρέθηκε χθες Σάββατο 17 Ιανουαρίου στη Ραφήνα, όπου έγινε ενθουσιωδώς δεκτή από πολυπληθές ακροατήριο, παρότι ήταν η δεύτερη πρόσκληση που αποδέχτηκε στην ίδια περιοχή. Μάλιστα ο χώρος αποδείχτηκε ιδιαίτερα μικρός για το πλήθος των προσερχόμενων, πολλοί εκ των οποίων στέκονταν και στον εξωτερικό χώρο παρά το κρύο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑΞΟΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ January 17, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ήταν θέλημα Θεού ότι βρεθήκαμε στο Φιλώτι τη Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, μέρα συγκέντρωσης κτηνοτρόφων – τυροκόμων ώστε να ενημερωθούν για την προοπτική διάθεσης των προϊόντων τους εκτός Νάξου. Παρότι δεν είμαστε απόλυτα γνώστες του αντικειμένου, εν τούτοις δεν μπορούμε να μη σταθούμε στην προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης ενός ζωτικού θέματος για τους κτηνοτρόφους της περιοχής, καθώς εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν σχετικό νομικό πλαίσιο, αντί να προσπαθήσουν να το βελτιώσουν συμμετέχοντας και συζητώντας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Χριστόπουλος ανταλλάσσει χειραψία με το δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη, δίπλα τους ο κ. Στρατούρης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Η ΝΑΞΟΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ January 17, 2015 / απο kirkinews.gr (author)

Τη Νάξο επισκέφτηκε χθες Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος αποτελεί την ανανέωση που επιχειρείται απ’ το κόμμα στο δήμο Κυκλάδων. Στη Νάξο τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Στέφανος Στρατούρης, ο οποίος τον συνόδεψε στην περιοδεία του στο νησί, αρχής γενομένης απ’ το δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο κ. Μανώλη Μαργαρίτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 49 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ