ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ & ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ March 09, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα χρόνο μετά την ίδρυσή του το ΠΟΤΑΜΙ στη χθεσινή (Κυριακή 8 Μαρτίου) μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στη Αθήνα, έκανε τον απολογισμό του και έθεσε τα θεμέλια διά στόματος του επικεφαλής του Σταύρου Θεοδωράκη, για τη δημιουργία ενός μεγάλου πολιτικού κινήματος που δεν θα έχει σχέση με συνταγές του παρελθόντος. Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη. Είμαστε το δέκατο μέλος αυτής της οικογένειας – δεν είμαστε επισκέπτες – και το νόμισμά μας είναι το ευρώ, είναι η βάση πάνω στην οποία μιλά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη εκδήλωση της ΕΝΠΕ εικονίζονται η Ρένα Δούρου στο κέντρο δίπλα στη Φωτεινή Βρύνα πρόεδρο του γραφείου ισότητας της ΕΝΠΕ (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: BITCH Ή BIMBO ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ March 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αποκαλυπτική η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου θέτει το δάκτυλο επί των τύπων των ήλων και δηλώνει για τη μέρα της γυναίκας: Ουσιαστικά εξακολουθούν να υπάρχουν τυποποιημένα στερεότυπα, τα οποία περιγράφουν με όρους καρικατούρας τις γυναίκες στο δημόσιο βίο, μέσω των 2 b. Έτσι όταν μια γυναίκα συμπεριφέρεται με στιβαρότητα, γρήγορα – γρήγορα τοποθετείται στην κατηγορία «bitch» ενώ αν είναι χαμηλών τόνων, μετατρέπεται σε… «bimbo».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ XYTΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΤΥΠΑ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ March 08, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επιτέλους σ’ αυτή τη χώρα θα υπάρξει έστω κι ένας πολιτικός που θα πει τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη; Τόση υποκρισία και κοροϊδία πια; Ή ο τράχηλος του Έλληνα (που ζυγό δεν υπομένει) υπομένει, για να μη πούμε επιδιώκει, την κοροϊδία;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεντρικά ο Διονύσης Ζαμάνης δήμαρχος Διονύσου  (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ March 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Μέσα σε φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης υποδέχθηκε στο δημαρχείο μαθητές του ιδιωτικού σχολείου “Tarhan Koleji” της Κωνσταντινούπολης. Οι μαθητές επισκέφθηκαν την Ελλάδα στα πλαίσια των εκπαιδευτικών ανταλλαγών με το Γυμνάσιο του Διονύσου «Φώτης Κόντογλου» που γίνονται για τρίτη συνεχή χρονιά. Στο πλαίσιο της φετινής ανταλλαγής φιλοξενήθηκαν έντεκα μαθητές της γειτονικής χώρας από γονείς μαθητών του Γυμνασίου Διονύσου, στο διάστημα από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 6 Μαρτίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΕΝΑΠΟΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ March 07, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα με αφορμή την πρόσκληση που στάλθηκε τις προηγούμενες μέρες σε ορισμένους φορείς, κατοίκους της περιοχής μας και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την «Επιτροπή Μαραθώνα-Γραμματικού κατά των ΧΥΤΑ» η οποία καλεί σε σύσκεψη για την «σύσταση ομάδας εργασίας» έχει να παρατηρήσει τα εξής: Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα στις 16-10-2014 ομόφωνα δήλωσε την αντίθεσή του ΜΟΝΟ στο σημείο για την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ March 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τα καλά αποτελέσματα φαίνονται όταν η συνεργασία των τοπικών ΜΜΕ και της δημοτικής αρχής αποτελούν θέσφατο, που παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ March 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ανάστατη η τοπική κοινωνία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου απ’ την είδηση ότι αποσύρεται η ομάδα ΔΙΑΣ απ’ την περιοχή. Με έκδηλη την ανησυχία των κατοίκων ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, έστειλε επιστολή στον αρμόδιο υπουργό όπου εκφράζει τις ανησυχίες και την έκπληξή του γι’ αυτή την εξέλιξη. Ελπίδα όλων να μην επιβεβαιωθεί η είδηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΚΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΜΕ, ΒΙΒΛΙΟ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ March 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αποτελεί τιμή για τη Ραφήνα ότι ένα παιδί της, ο Παντελής Σκλιας, συνυπογράφει ένα βιβλίο το οποίο λαμβάνει εξέχουσα θέση στην ελληνόγλωσση βιβλιογραφία και αποτέλεσε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" σήμερα, με τίτλο «Η Ελληνική Πολιτική Οικονομία 2000-2010: Από την ΟΝΕ στο μηχανισμό στήριξης» (Εκδόσεις Λιβάνη, ISBN 978-960-14-2872-7) που επιμελήθηκαν ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εδρεύει στην Κόρινθο, κ. Παντελής Σκλιάς και ο Λέκτορας του Τμήματος, κ. Σπυρίδων Ρουκανάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ