ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ March 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου στον Υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, και στον πρώτο τη τάξει Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναμνηστική φωτογραφεία του προεδρείου Ραφήνας-Πικερμίου την ημέρα των δημαιρεσιών, με το κ. Βασιλόπουλο στο άκρο δεξιά  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΒΑΣΗ March 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Τα γεγονότα τρέχουν στη Ραφήνα σχετικά με τους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς των δημοτικών εντευκτηρίων, αρχής γενομένης με το αναψυκτήριο της Καλλιτεχνούπολης «ΑΡΕΤΟΥΣΑ», που έδωσε λαβή στην έρευνα μας και έφερε στο φως τη χαριστική σύμβαση ενοικίασης του εντευκτηρίου στην περιοχή ΟΧΥΡΟ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΥΣ, ΚΩΛΥΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ March 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε τρεις συσκέψεις της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) με τον Αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ March 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στον χώρο των εγκαταστάσεων του Ιππόδρομου Αθηνών στο Μαρκόπουλο με τη συμμετοχή του βουλευτή Περιφέρειας Αττικής Γιάννη Δέδε, του Αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του εκπροσώπου της Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη, κ. Γ. Τερζάκη, μελών του Σωματείου Εργαζομένων και της διοίκησης του Ιππόδρομου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥ ΕΙΠΑΣ ΠΕΡΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ March 03, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ευτυχώς κ. Μπουρνούς επιβεβαιώνεται με την επιστολή σας όλα όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ «ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΝΤΕΚΤΗΡΙΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΑΠΟ ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» που αναρτήθηκε στο kirkinews.gr.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΝΤΕΚΤΗΡΙΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΑΠΟ ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΟΧΥΡΟΥ March 03, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Για δεύτερη φορά άκαρπος κατέληξε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για την ενοικίαση του αναψυκτηρίου «ΑΡΕΤΟΥΣΑ» στην Καλλιτεχνούπολη. Το θρίλερ ωστόσο της ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ με τη γνωστή αναφορά στο εδάφιο 4.5 της σύμβασης ενοικίασης, μας υποψίασε και ψάχνοντας βγάλαμε λαβράκι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο βουλευτής του Ποταμιού Γ. Μαυρωτάς (αριστερά), ο δήμαρχος Ρ-Π Β. Πιστικίδης, ο περιφερειάρχης του Ποταμιού Γ. Λαμπρόπουλος κι ο αντιδήμαρχος Π. Καλφαντής    (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ March 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα χρόνο μετά, το ΠΟΤΑΜΙ, μετασχηματίζεται σε κόμμα και γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με μια ευφυέστατη αφίσα όπου εικονίζεται σαν ένα μωρό που μπουσουλά για να σβήσει το πρώτο κερί της τούρτας του. Πάντως στη Ραφήνα την Κυριακή 1η Μαρτίου, έφθασε όρθιο για να οργανώσει τη βάση του στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, όπου έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των παραβρισκόμενων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κ. Άννας Ασημομύτη οργανώτριας της συγκέντρωσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το κλιμάκιο των επισκεπτών του κτήματος Τατοΐου, με τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Π. Φιλίππου (τρίτο από αριστερά), έχοντας πλάι του το δήμαρχο Διονύσου Δ. Ζαμάνη (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΟ ΤΑΤΟΪ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ March 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ο δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλίες, για την ανάδειξη της μεγάλης περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και ιστορικής αξίας του κτήματος Τατοΐου, καθώς και για την αναβάθμιση και αξιοποίησή του, προς όφελος των πολιτών της ευρύτερης περιοχής. Τη πρόθεσή του αυτή κοινοποίησε μετά την από κοινού επίσκεψη-ξενάγηση στο χώρο, με τον αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ