ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: Athanassios Anagnostopoulos)

15o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΑΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ February 24, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η «Διασυνδεσιμότητα» ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του 15ου Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Το φετινό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου, με κεντρικά θέματα την αύξηση της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας, την επισκόπηση του 2014, έτους σταθεροποίησης και ανάκαμψης, και τις αισιόδοξες προβλέψεις για την εξέλιξη της κίνησης το 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Αθανάσιος Ανδρεουλάκος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης, Κων/νος Τσουβάλας αντιστράτηγος, προϊστάμενος επιτελείου αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., Γιάννης Κασσαβός δήμαρχος Αχαρνών και Δημήτριος Τσακνάκης αντιστράτηγος, αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.   (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ & ΕΛ.ΑΣ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΛ.ΑΣ. February 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Ιστορικής σημασίας για την πόλη και τους δημότες των Αχαρνών είναι το σύμφωνο συνεργασίας που υπεγράφη την Παρασκευή 23/01/2015 μεταξύ του Δήμου Αχαρνών και της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΑΡΤΩΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΔΟΕ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ February 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (author)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου στην «Καθημερινή της Κυριακής», ήρθε η ώρα τα αρμόδια όργανα της ΚτΠ να διερευνήσουν τις προτάσεις για ενίσχυση συγκεκριμένων δράσεων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε.», που αφορούσαν στο λιανεμπόριο, το ψηφιακό ευρυζωνικό περιεχόμενο και την ενίσχυση ξενοδοχειακών καταλυμάτων (συνολικού προϋπολογισμού 200 εκατ. ευρώ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕΛΛΟΝ February 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η κρίση φέρνει μεγάλες ανατροπές στην αγορά εργασίας, όπως και η αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης της χώρας. Εντός αυτού του πλαισίου οι επιλογές των νέων για δουλειά αλλάζουν και προσαρμόζονται στη ζήτηση που πιθανά υπάρχει στις επιχειρήσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΖΟΥΤΣΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΙΕΛΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ, Ο.Ι.Ε.Λ.Ε February 20, 2015 / απο Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. (author)

Την περασμένη Τετάρτη ο Δήμος Παλλήνης ανακοίνωσε ότι λόγω κακοκαιρίας τα δημόσια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ενώ η λειτουργία των ιδιωτικών θα εξαρτηθεί από την απόφαση των Διευθυντών τους.Για την πρωτοφανή αντισυνταγματική αυτή μεθόδευση καταγγέλλεται απ' την ομοσπονδία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ΟΙΕΛΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΝ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ, Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ REUTERS.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, EUROGROUP, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ February 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Οι ελληνικές αρχές τιμούν τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ελλάδας προς όλους τους πιστωτές, και δηλώνουν την πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με τους εταίρους μας προκειμένου να αποτραπούν τεχνικές επιπλοκές στο πλαίσιο της Κύριας Σύμβασης Χρηματοπιστωτικής Διευκόλυνσης την οποία αναγνωρίζουμε ως δεσμευτική ως προς το χρηματοπιστωτικό και διαδικαστικό της περιεχομένου», ένα μικρό απόσπασμα της επιστολής Βαρουφάκη προς Νταϊσελμπλουμ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΤΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ February 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Βούτση την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου και πήρε διαβεβαιώσεις ότι ο έλεγχος των προϋπολογισμών των Δήμων θα πραγματοποιείται στο εξής από υπηρεσία του Υπουργείου, καθώς καταργείται το Παρατηρητήριο. Δέσμευση Υπουργού για άμεση κατάργηση των περικοπών στους Δήμους που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή. Διατήρηση των ΚΑΠ. Εξετάζεται η δυνατότητα προσλήψεων από τους Δήμους με ανταποδοτικό χαρακτήρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΑΡΕΤΟΥΣΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ, ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΑΡΕΤΟΥΣΑ February 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Όπως φαίνεται στο ενημερωτικό σημείωμα που μας έστειλε σήμερα ο κ. Βασιλόπουλος, αναφέρονται οι επεμβάσεις αναβάθμισης που έγιναν απ’ την εταιρεία του, κατά την μίσθωση του εν λόγω χώρου. Ιδιαίτερα σημειώνεται ότι η ΑΝΔΡ.Π.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ παραδίδει πίσω στους κατοίκους και στον ΔΟΠΑΠ σαφώς αναβαθμισμένο, σε λειτουργική κατάσταση, με σύγχρονες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και χωρίς τα προβλήματα που καθιστούσαν ακατάλληλο προς χρήση το δημοτικό αναψυκτήριο ΑΡΕΤΟΥΣΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

22 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ