ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκινημένος ο Μητροπολίτης Μ&Λ κ. Νικόλαος δέχεται το δώρο του δημάρχου Ρ-Π κ. Πιστικίδη και τον ασπάζεται (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ January 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια μη αναμενόμενη έκπληξη δέχτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, κατά τη χθεσινή παρουσία του στην κοπή της πίτας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που τον ξάφνιασε ευχάριστα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος ευλογώντας τη πίτα, με το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη δίπλα του.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ January 01, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου υποδέχτηκαν το νέο έτος με τη κοπή της πίτας σήμερα ανήμερα Πρωτοχρονιάς σε μια λιτή εκδήλωση, με την παρουσία της υφυπουργού κ. Χριστοφιλοπούλου, των βουλευτών κυρίων Βλάχου, Μπούρα, Μητρόπουλου και Πάντζα, του πρόεδρου του ΟΛΡ κ. Ορκόπουλου, του προέδρου του Δ.Σ. κ. Μισοκοίλη, των αρχών του τόπου, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και πολιτών. Τη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά η αντιδήμαρχος Νανά Κάραγιαν, ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος,  η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και οι υπεύθυνοι του χωριού SOS (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS December 31, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Την Περιφερειάρχη υποδέχθηκαν ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας, Γιώργος Πρωτόπαππας, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ, Δημήτρης Βάττης, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού, Πέτρος Παπαδάκης ενώ παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής του δήμου, Νανά Κάραγιαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ December 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (www.patt.gov.gr) έχουν αναρτηθεί από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας οι θερμαινόμενοι χώροι σε όλη την Περιφέρεια Αττικής, οι οποίοι επικαιροποιούνται συνεχώς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΗΝΑ, ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ December 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αθηναίων πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 30-12 η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Την περιφερειάρχη υποδέχθηκε και ξενάγησε στους χώρους του Ξενώνα η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Ισότητας του Δήμου Αθηναίων, Μαρία Στρατηγάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΗΝΥΜΑ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ December 29, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα είχαμε την τελευταία ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εκλέξει Πρόεδρο η σημερινή Βουλή. Και για να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές, που περικλείουν σοβαρούς κινδύνους και που δεν τις θέλει η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ December 29, 2014 / απο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (author)

Οι επαγγελματίες της πολιτικής έπαιξαν τα πολιτικά παιχνίδια τους, καθοδηγούμενοι από το κομματικό τους γινάτι. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

9 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

1 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

5 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ