ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: KJORDAN)

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ February 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μέσα σε πολύ θετικό κλίμα και με πολύ μεγάλη συμμετοχή παρευρισκόμενων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015, η 2η ενημερωτική ημερίδα του ερευνητικού προγράμματος “ECOFLOW: Σύστημα εκτίμησης της αποδεκτής οικολογικής παροχής σε ποτάμια και ρέματα της Ελλάδας” (www.ecoflow.gr), με θέμα “Η οικολογική παροχή των ποταμών και η σημασία της ορθής εκτίμησής της”.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ February 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η πρόσφατη παραχώρηση του αθλητικού κέντρου Διώνης Πικερμίου από τη δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου στον ΔΟΠΑΠ, αυξάνει μεν τη ΄΄προίκα΄΄ του δημοτικού οργανισμού που δικαιωματικά του ανήκει ως καθ’ ύλη υπεύθυνου για τον αθλητισμό, παράλληλα όμως αυξάνει και τις υποχρεώσεις του νομικού προσώπου στη διαχείριση-συντήρηση-επίβλεψη των χώρων που τίθενται υπό την εποπτεία του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Φωτεινή Βρύνα επικεφαλής τομέα ισότητας ΕΝ.Π.Ε. στην κορυφή του τραπεζιού (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ February 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Παρασκευή 06/02/2015, με πρωτοβουλία της επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κυρίας Φωτεινής Βρύνα (Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής), πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και διαλόγου με φορείς ισότητας και γυναικείες οργανώσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

500+ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ February 07, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δικαίως πανηγυρίζουν οι Ενεργοί Πολίτες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, για τους καρπούς που δρέπουν στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των υπευθύνων στην ανάγκη εξυπηρέτησης με αστική συγκοινωνία του δήμου που φιλοξενεί το δεύτερο σε επιβατική κίνηση λιμάνι της Χώρας. Πολύ περισσότερο όταν η μία εκ των δύο δημοτικών κοινοτήτων που απαρτίζουν τον Καλλικρατικό δήμο Ρ-Π, το Πικέρμι έστω και υποτυπωδώς εξυπηρετείται με αστική συγκοινωνία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΖΩΗΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επαφών του για αυτή την εβδομάδα, ο κ. Φιλίππου πραγματοποίησε επίσκεψη στον δήμο Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΞΕΡΕΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΡΩΠΙΑ February 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στο Κορωπί βρέθηκε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής κ. Φιλίππου, συνεχίζοντας τις ενημερωτικές συσκέψεις που έχει ξεκινήσει από μέρες με τις δημοτικές αρχές της περιοχής εποπτείας του

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Αντώνης Παλπατζής αντιδήμαρχος, Σπύρος Πάντζας περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Σκρέκας διευθυντής καθαριότητας & περιβάλλοντος, Αλεξάνδρα Σκαμάγκα διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών, Παναγιώτης Καλφαντής αντιδήμαρχος, Βασίλης Πιστικίδης δήμαρχο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ February 05, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επόμενος σταθμός η Ραφήνα για τον αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, ο οποίος στη πράξη εγκαινίασε την καινοτομία της περιφέρειας σχετικά με τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών στις αποφάσεις της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΟΙΧΤΗ ΡΗΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Από το γραφείο τύπου του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας μας στάλθηκε η καταγγελτική επιστολή της δημοτικής αρχής, που απευθύνεται σε δύο, όπως αναφέρεται, υπαλλήλους που την καταγγέλουν για το τρόπο διοίκησης που έχει επιλέξει. Δυστυχώς δεν έχουμε την καταγγελία του σωματείου δημοτικών υπαλλήλων Αρτέμιδας!, απορίας άξιο γιατί δεν αναφέρεται και η δεύτερη δημοτική κοινότητα τα Σπάτα, ώστε να μπορούμε να αποκτήσουμε σφαιρική άποψη, ώστε να μπορούμε να σχολιάσουμε το γεγονός. Ωστόσο δημοσιεύουμε τη δήλωση του δημάρχου κ. Δημήτρη Μάρκου, ελπίζοντας ότι τουλάχιστον η τοπική κοινωνία θα έχει περισσότερη γνώση των γεγονότων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ