ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο προπονητής Βασίλης Κολλάρος, με τον Γιώργο Τσαρούχα νικητή της τρίτης θέσης στα 85-100 κιλά (δεξιά) και τον συναθλητή του Πάσπαλη (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΛΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ February 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δικαίωση για τον παλαιστικό σύλλογο Ραφήνας-Πικερμίου, αποτελούν οι νίκες που κατέκτησαν οι αθλητές του, στην Α΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και Παίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 31η Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελλησινός" στην Καισαριανή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ February 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Μαραθώνα βρίσκεται εν εξελίξει αναφορικά με τη δικαστική διένεξη με την Εκκλησία της Ελλάδος για την καντίνα που βρίσκεται στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας (7278/2013 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη δικάσιμο της 3/2/2015). Η υπόθεση έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, μετά την δημοσιοποίησή της απ’ τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος κ. Στέργιο Τσίρκα, άριστο γνώστη της υπόθεσης, την οποία επί χρόνια παλεύει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη κορυφή του τραπεζιού ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2014-2020 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΕΣΠΑ February 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ευρεία σύσκεψη ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου, τον Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Γιώργο Σωφρόνη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Νάσο Αναγνωστόπουλο, τους Αντιδημάρχους Σαρωνικού κ.κ. Σάββα Γκέραλη και Ηλία Μουκοβάλα, τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Α.Α κ. Γιάννη Ασπρουλάκη, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Βολάκο και τον προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργο Καραγιώργο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 στο Δήμο Σαρωνικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ February 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κραυγή απελπισίας, μέσω ανοικτής επιστολής προς τη δημοτική αρχή του δήμου Μαραθώνα, απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Στέργιος Τσίρκας, σχετικά με το γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγίας Μαρίνας, που διεκδικείται απ’ την εκκλησία της Ελλάδος. Αναλυτικά αναφέρει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου – λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας, μετά και τη σημερινή εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας ΜΕΤΡΟ ΑΤΕ στον χώρο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Νάσου Αναγνωστόπουλου,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στα αριστερά της εικόνας ο δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Μεθενίτης, με τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής κ. Φιλίππου   (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεχίστηκαν και σήμερα (30/1) σε ιδιαίτερο καλό κλίμα οι συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με τους δημάρχους και εκπροσώπους των δήμων Μαρκοπούλου και Σαρωνικού προκειμένου να γίνει ο καλύτερος δυνατός προγραμματισμός των έργων που θα υλοποιηθούν στις περιοχές αυτές μέσω του νέου ΕΣΠΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεντρικά ο δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης έχοντας στα δεξιά του τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής κ. Π. Φιλίππου (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Κοινή σύσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Διονύσου, με κύριο θέμα τον προγραμματισμό των έργων στο Δήμο Διονύσου ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής και της κατάρτισης του νέου ΕΣΠΑ για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Η υλοποίηση ενός έργου πνοής για το Δήμο Διονύσου, η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων, ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στην Δημοτική Κοινότητα του Διονύσου. Τα μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας άρχισαν να κάνουν τις πρώτες τομές διάνοιξης ώστε να τοποθετηθούν οι αγωγοί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

22 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ