ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου – λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας, μετά και τη σημερινή εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας ΜΕΤΡΟ ΑΤΕ στον χώρο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Νάσου Αναγνωστόπουλου,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στα αριστερά της εικόνας ο δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Μεθενίτης, με τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής κ. Φιλίππου   (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεχίστηκαν και σήμερα (30/1) σε ιδιαίτερο καλό κλίμα οι συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με τους δημάρχους και εκπροσώπους των δήμων Μαρκοπούλου και Σαρωνικού προκειμένου να γίνει ο καλύτερος δυνατός προγραμματισμός των έργων που θα υλοποιηθούν στις περιοχές αυτές μέσω του νέου ΕΣΠΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεντρικά ο δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης έχοντας στα δεξιά του τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής κ. Π. Φιλίππου (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Κοινή σύσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Διονύσου, με κύριο θέμα τον προγραμματισμό των έργων στο Δήμο Διονύσου ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής και της κατάρτισης του νέου ΕΣΠΑ για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Η υλοποίηση ενός έργου πνοής για το Δήμο Διονύσου, η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων, ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στην Δημοτική Κοινότητα του Διονύσου. Τα μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας άρχισαν να κάνουν τις πρώτες τομές διάνοιξης ώστε να τοποθετηθούν οι αγωγοί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΟΧΗ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΙ January 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Υπό το φόβο κατεδάφισης και υπέρογκων προστίμων διατήρησης ζουν το τελευταίο διάστημα οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων στη Ραφήνα. Ήδη ιδιοκτήτης στο Κόκκινο Λιμανάκι προχώρησε ο ίδιος σε κατεδάφιση του ακινήτου του μη μπορώντας να αντέξει το υπέρογκο ετήσιο πρόστιμο διατήρησης του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΑ; ΤΟ ΕΧΕΤΕ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ January 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβουδάκι με το δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, για να συζητήσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο, λοιπόν, αλλά φροντίστε να είστε σύντομοι, γιατί όπως πληροφορούμαστε υπάρχει συνωστισμός.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΑ Α.Ε.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΕΤΑ Α.Ε. January 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ανέλαβε μια ακόμα αρμοδιότητα. Μετά από πρόταση του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης είναι πλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Αυτοδιοίκησης ΠΕΤΑ Α.Ε. η οποία εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών, μελετητικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών με επίκεντρο την τοπική ανάπτυξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΕΝΑΙ & ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ ΜΥΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ January 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 στον 1ο όροφο του Flocafe ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης - Πεύκης παρουσίασε στα μέλη του το πρόβλημα της "Διάστασης των Κοιλιακών Μυών" με καλεσμένη την κα Φωτεινή Παπαρούπα απόφοιτη του Laban Centre for Movement and Dance του City University με Bachelor of Arts in Dance Theatre, με σπουδές στην ανατομία και την αποκατάσταση σε ειδικές παθήσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ