ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΟΥΛΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ December 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Διημερίδα με θέμα ‘’Οι παραλίες στους δήμους! Πολεοδομικές, νομικές και περιβαλλοντικές παράμετροι για τη βέλτιστη αξιοποίηση του παραλιακού μέτωπού Σαρωνικού’’ συνδιοργανώνουν ο δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η περιφέρεια Αττικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η διημερίδα θα γίνει στη Βούλα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μη σας ξεγελά η περίεργη εικόνα του αμφιθεατρικού προαύλιου χώρου του κλειστού γυμναστηρίου του Κ.Υ. Ραφήνας. Με τις κατάλληλες επεμβάσεις μπορεί να μεταμορφωθεί σ’ ένα ωραιότατο υπαίθριο θεατράκι, που θα αναβαθμίσει τη καλλιτεχνική ζωή του δήμου.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ: Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ December 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επιτέλους! Οι κρυμμένοι θησαυροί του Κ.Υ. Ραφήνας, μετά από πολλά-πολλά χρόνια εγκατάλειψης, βρίσκονται στα καλύτερα χέρια, αφού τόσο η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, όσο και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος), ενδιαφέρθηκαν ήδη για την ανάδειξή τους, ώστε να παραδοθεί ένα απρόσμενο δώρο αθλητισμού και πολιτισμού στη τοπική κοινωνία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΩΡΩΠΟΣ – ΕΡΕΤΡΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, ΕΡΕΤΡΙΑ, ΠΟΡΘΜΕΙΟ December 09, 2014 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Δεν προτίθεται να παρέμβει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επισημαίνει ο βουλευτής Β. Οικονόμου, προκειμένου να επαναλειτουργήσει η πορθμειακή γραμμή Ωρωπός – Ερέτρια τους χειμερινούς μήνες, όπως αναφέρεται στην απάντηση που έστειλε στην ερώτηση του προαναφερόμενου ανεξάρτητου βουλευτή, καθώς η Εύβοια εξυπηρετείται από άλλες συγκοινωνιακές γραμμές. Πιο κάτω αναλυτικά η απάντηση του υπουργού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ε/Γ-Ο/Γ «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ»: SOS 36 52 B 24 08 A ΒΥΘΙΖΟΜΕΘΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΡΗΤΗ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟΥ, Ε/Γ-Ο/Γ «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ» December 08, 2014 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ Κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ (author)

SOS 36 52 B 24 08 A ΒΥΘΙΖΟΜΕΘΑ Τούτο το σήμα έφευγε από το τηλεχειριστήριο του ασυρμάτου του μοιραίου για την Ελληνική ακτοπλοΐα Ε/Γ-Ο/Γ «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ» πριν 48 χρόνια, στις 02:06 ώρα της 8ης Δεκέμβρη 1966, κατ’ εντολή τού πλοιάρχου καπετάν Μανώλη Βερνίκου. Σήμερα ανήμερα της μαύρης επετείου, ο κ. Μιχάλης Κ. Αγγελάκης/ Πλοίαρχος ΕΝ, θυμάται και καταγράφει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεντρικά ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς και ο κ. Πέτρος Δούκας τέως υφυπουργός εξωτερικών και οικονομικών (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ, Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΙ Ο ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ December 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα ιδιαίτερης σημασίας συμπόσιο συνδιοργανώθηκε απ’ το δήμο Λαυρεωτικής και την Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.) σήμερα, στην αίθουσα του μηχανουργείου του τεχνολογικού πάρκου Λαυρίου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς κι ο πρόεδρος της Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. κ. Πέτρος Δούκας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ December 06, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Όπως διαπιστώνεται απ’ το σχολιασμό-διαπίστωση του Δρ. Ανδρέα Βασιλόπουλου, γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, η δημοτική αρχή έχει επιλέξει μοναχική πορεία στο θέμα του αποχετευτικού που ταλανίζει την περιοχή επί χρόνια, ενώ σήμερα βρίσκεται υπό τη Δαμόκλειο σπάθη τεράστιων προστίμων που θα επιμεριστούν και στη Ραφήνα-Πικέρμι λόγω έλλειψης βιολογικού καθαρισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΦΛΕΜΙΓΚ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ December 05, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η λεωφόρος Φλέμινγκ, η κεντρικότερη αρτηρία (αορτή) της Ραφήνας, που ενώνει τη λεωφόρο Μαραθώνος με το λιμάνι της πόλης, έχει ξεπεράσει ακόμα και το γεφύρι της Άρτας όσο αφορά την αναβάθμιση-διαπλάτυνσή της. Ανείπωτα χρόνια συζητούν οι ιθύνοντες, παίρνουν ομόφωνες αποφάσεις για την διάνοιξή της, που ποτέ δεν φτάνουν στη πράξη εφαρμογής και στη δημοπράτηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η πρόεδρος του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ Σουζάνα Χριστοπούλου στο βήμα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Η ΄΄ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ (VIDEOS & ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ December 04, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια γιορτή τιμής της Αγίας Βαρβάρας, το εκκλησάκι της οποίας επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, αποτελεί χώρο αναφοράς των λιγνιτωρύχων της Διασταύρωσης πρώτων οικιστών της, πραγματοποίησε ο σύλλογος ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ Διασταύρωσης Ραφήνας, ανήμερα του εορτασμού μνήμης της Αγίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 21 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ