ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ November 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ως η πλέον διακριτική παρουσία χαρακτηρίζεται πάντα η βουλευτής Αττικής Γεωργία Μαρτίνου, που τη βρίσκεις που τη χάνεις, πάντα ‘’χωμένη’’ παράμερα μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας των πρώτων θέσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο βήμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ στο βάθος αποθανατίζεται ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ανατολικής Αττικής Άρης Βίτσιος σε στάση δέησης ή ευχαριστίας προς τον Κύριο;   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

40 ΚΕΡΙΑ ΕΣΒΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ November 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι νεοδημοκράτες των Μεσογείων, παλιά και νέα στελέχη της παράταξης, κυρίως όμως παλιοί αγωνιστές ΟΝΝΕΔίτες, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου κι οι δήμαρχοι Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, παραβρέθηκαν στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου του δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια, όπου ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως κύριος ομιλητής αναφέρθηκε στο ένδοξο παρελθόν, αλλά και στο δύσκολο παρόν της γαλάζιας παράταξης, που κέρδιζε πάντα τον πρώτο λαχνό της αναδιάταξης της πατρίδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΣΩ JESSICA Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ November 29, 2014 / απο aftodioikisi.gr (author)

Πρωτοπόρος και τολμηρός αναδεικνύεται ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνει το πρόγραμμα JESSICA (ΣΔΙΤ) για την κατασκευή αναγκαίων έργων πνοής για τους ΟΤΑ, αφού το δημόσιο δεν προπληρώνει το μερίδιό του στο έργο, αλλά η αποπληρωμή γίνεται με την παραλαβή και στη βάση ενός λεπτομερούς μηχανισμού αξιολόγησης της ποιότητας. Παράλληλα εγγυάται ποιοτικά έργα που είναι αναγκαία για την κοινωνία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΩΤΗΡΗ ΜΕΘΕΝΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ November 28, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με ουσιαστική και στοχευμένη βοήθεια σε οποιονδήποτε τομέα παρουσιάζει θεμελιώδεις ελλείψεις, συνοδευόμενη από διακριτικότητα και ταπεινοφροσύνη δυσεύρετες σε μια εποχή που όλοι αναδεικνύονται σωτήρες, η βουλευτής Αττικής Γεωργία Μαρτίνου, είναι πάντα παρούσα εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη για παρέμβασή της. Απόδειξη τούτων η ευχαριστήρια επιστολή που της απευθύνει δημόσια ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, για την άμεση συνδρομή της σε επείγονται θέματα παιδείας, χωρίς μάλιστα να της το έχει ζητήσει ο ίδιος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ November 27, 2014 / απο kirkinews.gr (author)

Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κου Πέτρου Φιλίππου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, με θέματα τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2014 και το σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση πλημμύρων, χιονοπτώσεων και σεισμών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ November 26, 2014 / απο ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥ (author)

Χρειάστηκαν πολλών ετών κινητοποιήσεις, αλλά στέφθηκαν με επιτυχία. Ο Δήμος του Αμβούργου, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, συμφώνησε κατ’ αρχάς με τη σουηδική πολυεθνική Vattenfall και τη γερμανική E.Οn να επαναγοράσει τα δίκτυα ηλεκτρισμού που διαχειρίζονταν έναντι 400 εκατ. ευρώ, αποκτώντας έτσι το 100% των μετοχών της εταιρείας (από το 25,1% που κατείχε). Την ίδια τύχη αναμένεται να έχει και το αέριο το 2015, ενώ τα δίκτυα θέρμανσης προβλέπεται να περάσουν στα χέρια του Δημοσίου το 2019.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ November 25, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δημοκρατικός Σύνδεσμος επιδιώκει μια μεγάλη συμμαχία όλων των δημοκρατικών, προοδευτικών, μεταρρυθμιστικών και φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων ώστε να υλοποιήσουν ενωμένες και με κοινωνική δικαιοσύνη ένα Ριζοσπαστικό, Μεταρρυθμιστικό και Κοινωνικά Δίκαιο Σχέδιο Εξόδου της χώρας από την κρίση, στη βάση της παραγωγικής και αναπτυξιακής ανασυγκρότησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΛΠ, COSCO November 25, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή τις αναφορές του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου. Μ. Βαρβιτσιώτη, σε σημερινό συνέδριο, για την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ