ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο κ. Χριστόπουλος ανταλλάσσει χειραψία με το δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη, δίπλα τους ο κ. Στρατούρης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Η ΝΑΞΟΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ January 17, 2015 / απο kirkinews.gr (author)

Τη Νάξο επισκέφτηκε χθες Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος αποτελεί την ανανέωση που επιχειρείται απ’ το κόμμα στο δήμο Κυκλάδων. Στη Νάξο τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Στέφανος Στρατούρης, ο οποίος τον συνόδεψε στην περιοδεία του στο νησί, αρχής γενομένης απ’ το δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο κ. Μανώλη Μαργαρίτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ January 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με αίσθηση ευθύνης ο δήμαρχος Παιανίας, Σπύρος Στάμου, ξεκίνησε την ανάπλαση του πλέον ευαίσθητου τομέα, αυτού που έχει σχέση με τα μικρά παιδιά. Έτσι ξεκινά έργα ανάπλασης σε 12 παιδικές χαρές της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι παιχνιδότοποι θα είναι πλέον, σύγχρονοι, ασφαλείς με όργανα από κατάλληλα υλικά και θα έχουν πρόσβαση σε αυτούς και όσα παιδιά αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΑΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ January 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος παρευρέθηκε σήμερα, μετά από πρόσκληση της ΕΚΟ Νέας Δημοκρατίας ΕΥΔΑΠ, στην Κεντρική της εκδήλωση στο αμφιθέατρο Περισσού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ: ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος παρευρέθηκε χθες στα Γραφεία της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α και συμμετείχε στη δημόσια συζήτηση για την υπερφορολόγηση της ακίνητης περιουσίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Αντιπάρου Τάσος Φαρούπος (αριστερά), με τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων με τη Ν.Δ. κ. Γιώργο Χριστόπουλο, σε μια εγκάρδια χειραψία.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ January 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Χριστόπουλου, στην Αντίπαρο, χθες Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους ντόπιους. Ένας νησιώτης, όμως, εξέφρασε την πικρία του λέγοντας: «Τώρα μας θυμηθήκατε; Τόσα χρόνια κανείς δεν πάτησε το πόδι του εδώ». Έκπληκτος ο υποψήφιος ρώτησε: «Δεν έχει έρθει κανείς εδώ;» Για να του απαντήσουν και οι γύρω του, όχι!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ January 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Λόγω έλλειψης απαρτίας της αποψινής συνέλευσης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, η συνέλευση θα επαναληφθεί αύριο Τετάρτη 14 Ιανουαρίου ’15 κ ώρα 18.00 οπότε και θα θεωρηθεί σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία !

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Πέτρος Φιλίππου παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση απ' τον παλαίμαχο Κώστα Νεστορίδη (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΑΕΚΤΖΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ January 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Κ. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η κ. Γεωργία Μαρτίνου, ανάμεσα στο ζεύγος Ρίζου. Η κ. Ρίζου είναι δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας του δήμου Μαραθώνα.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΩΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η υποψηφία βουλευτής περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργία Μαρτίνου, βρέθηκε χθες στη Ραφήνα, όπου έγινε ενθουσιωδώς δεκτή απ’ τους πολλούς φίλους της, με μόνη ευχή την επανεκλογή της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ