ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΣΤΟ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. January 11, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το 2000 είναι μόνιμος κάτοικος Ραφήνας. Είναι παντρεμένος με την Θεμελίνα Βουδούρη ιατρό Πνευμονολόγο και έχει δυο κόρες την Νίκη-Μαρία ιατρό και την Ευαγγελία υπάλληλο Τραπέζης. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, έχει την ειδικότητα του Παθολόγου και είναι Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Παντελής Ασπραδάκης (όρθιος) με τον εκπρόσωπο του κινήματος κ. Πεταλωτή  (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ: Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ ΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 10, 2015 / απο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ (author)

Γιατί ζητά τη στήριξή σας και γιατί με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., εξηγεί ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Παντελής Ασπραδάκης, με την επιστολή που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ / ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΝΕΟ (ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ January 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Χάσαμε το πεύκο, απ’ το οποίο πήρε το όνομά της η στάση, ήρθε η ώρα της κατεδάφισης και του παμπάλαιου στεγάστρου στη στάση ΄΄Πεύκο’’ στη Ραφήνα. Αν η νέα δημοτική αρχή φροντίσει να θέσει σε λειτουργία και τα φανάρια που στέκουν ως φαντάσματα εκεί, (το ένα πάει το κατεδάφισε πρόσκρουση προ καιρού), τότε θα πούμε: Αλληλούια! Κάτι καινούργιο ξημέρωσε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 08, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τα έδωσε όλα η υποψηφία βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργία Μαρτίνου στη χθεσινή εκδήλωση-ομιλία της στη Παιανία, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πολλούς φίλους της, κερδίζοντας παράλληλα κι όσους μέχρι τώρα ήταν επιφυλακτικοί να την ψηφίσουν, πολύ δε περισσότερο να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΛ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ January 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά από πρωϊνή σύσκεψη του Δημάρχου Ραφήνας Βασίλη Πιστικίδη και των Δ/ντών του Γυμνασίου Ραφήνας, του Γεν. Λυκείου Ραφήνας και του ΕΠΑΛ Ραφήνας αποφασίσθηκε όπως οι παραπάνω σχολικές μονάδες λειτουργήσουν κανονικά σήμερα Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ January 07, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την διακοπή των μαθημάτων λόγω έκτακτων – έντονων καιρικών συνθηκών για την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, αποφάσισε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου. κλειστά θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες του Πικερμίου και οι παιδικοί σταθμοί, τα δημοτικά και τα ειδικά σχολεία της Ραφήνας. Όσο αφορά το Γυμνάσιο Ραφήνας και τα Λύκεια Ραφήνας (Γενικό-ΕΠΑΛ) θα εκτιμηθεί η κατάσταση τις πρωινές ώρες και θα εκδοθεί απόφαση, που θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ January 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με το δεξί μπαίνει στην εκλογική μάχη ο τ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γιώργος Χριστόπουλος, ύστερα απ’ την οριστικοποίηση της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ January 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε ένα απολογισμό έργου προβαίνει η Νέα Δημοκρατία ενόψει εκλογών και απαριθμεί δέκα επί μέρους τομείς με όσα έχουν γίνει. Δεν σταματά όμως σ’ αυτά που έγιναν, αλλά και σε όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν. Αναλυτικά πιο κάτω αναφέρονται όσα έγιναν και όσα πρόκειται να γίνουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ