ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ… ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΛΥΠΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ November 19, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ένα «βήμα» για τους επιβάτες και τους επισκέπτες στο αεροδρόμιο, μέσω 4 διαδραστικών οθονών, (τριών στο επίπεδο των αναχωρήσεων και μίας στο επίπεδο των αφίξεων), που τοποθετήθηκαν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, λειτουργούν από σήμερα ως ψηφοδόχοι του ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στη πατρίδα μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΣ, ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΩΞΕΩΝ November 19, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν πάει η πατρίδα μας μπροστά; Γιατί απλά δεν αλλάζει η δοκιμασμένη συνταγή που βασίζεται στη ρήση ‘’κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει’’ ακόμα και τώρα που η χώρα βουλιάζει. Και για του λόγου το αληθές διαβάστε τι αποκάλυψε προ καιρού ο κ. Ρακιντζής σχετικά με την ύπαρξη 14 νομοθετικών παρεμβάσεων, που απαλλάσσουν δημόσιους λειτουργούς από ποινικές και αστικές ευθύνες, ακόμη και αναδρομικά!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΟΔΟ ΑΧΑΙΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΤΡΑΦΙ, ΤΡΟΧΑΙΑ November 18, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Επιτέλους έγινε το αυτονόητο στο κατεστραμμένο τμήμα της οδού Αχαιών στο Ντράφι. Μετά από συνεννόηση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Καλφαντή, με την Τροχαία Αγία Παρασκευής, αποκλείστηκε παντελώς η κυκλοφορία στο κατεστραμμένο τμήμα της οδού Αχαιών σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

URBACT III - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ November 18, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Έντονη δραστηριότητα αναπτύσσει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, παρακολουθώντας ημερίδες για διάφορα γενικού ενδιαφέροντος θέματα που σχετίζονται πάντα με τους ΟΤΑ. Κάτι που δεν εκπλήσσει, αφού ο Ανδρέας έχει πάρει πολύ σοβαρά την ενασχόλησή του με τα κοινά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΠΕ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ November 17, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, με την ιδιότητα του καθηγητή γεωπληροφορικής, μίλησε στην ημερίδα του ΚΑΠΕ (Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας Ευρωπαϊκά παραδείγματα και τρόπους ωρίμανσης και χρηματοδότησης έργων ηλεκτροκίνησης, ειδικά για τους Ελληνικούς Δήμους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΔΙΖΕΙ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΜΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ November 17, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η εργοληπτική εταιρεία του κ. Φυσικόπουλου προσκόμισε την εγγυητική επιστολή για την καλή εκτέλεση του έργου «βελτίωση και εκσυγχρονισμός αλιευτικού καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας» και πλέον απομένουν οι τελικές υπογραφές από την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΜΜΕ November 16, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Λάτρης του έντυπου τύπου η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, όπως άλλωστε συμβαίνει μ’ όλους τους παλιούς δημοσιογράφους. Πώς να το κάνουμε το χαρτί διεγείρει όλες τις αισθήσεις, όραση, ακοή (θρόϊσμα), αφή (άγγιγμα), όσφρηση (τυπογραφική μελάνι), γεύση (σάλιωμα χεριού για γύρισμα σελίδων) και κυρίως μεταφέρεται εύκολα στα διάφορα πολιτικά πηγαδάκια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΕΡΑΚΑΣ November 16, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με την ευαισθησία και τη καλλιτεχνική φαντασία των παιδιών που φοιτούν στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα, γραμμένη η πρόσκληση και παρουσιασμένη μ’ ένα επίσης καλλιτεχνικής αποτύπωσης πανό, οι αυριανοί καλλιτέχνες-μαθητές σπάνε το φράγμα των καταλήψεων και συνομιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. ΕΥΓΕ!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 46 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ