ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ January 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Επίσκεψη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου συνοδευόμενη από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραμέρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η «ΕΥΚΑΡΠΟΝ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΥΚΑΡΠΟΝ January 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κατά την επίσκεψή του στη μονάδα μεταποίησης του αγροτικού συνεταιρισμού παραγωγής και εμπορίας υπερτροφών «ΕΥΚΑΡΠΟΝ», ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Παντελής Ασπραδάκης στη συνάντηση που είχαν στις 31 Δεκεμβρίου 2014 για συμπόρευση σε ένα κίνημα αλλαγής. (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τίποτα δεν προμήνυε την κάθοδο του Παντελή Ασπραδάκη πρώην νομαρχιακού συμβούλου και βουλευτή, στην εκλογική διαδικασία, όταν μιλήσαμε μαζί του προ ημερών. Έδινε την εντύπωση ότι προβληματιζόταν, εκτός κι αν δεν ήθελε να ανακοινώσει ακόμα την απόφασή του ή η πρόταση του έγινε μετά τη συνομιλία μας. Όπως και να ‘χει γεγονός είναι ότι κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, οπότε αποτελεί το δεύτερο πρόσωπο μετά το Μάκη Βουδούρη απ’ τη Ραφήνα που εντάσσεται σ’ αυτό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΜΕΤΩΠΗ (ΜΑΣΤΙΓΙΟ & ΚΑΡΟΤΟ) Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ January 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author), new post (author)

Την πλήρη αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για τη ΝΔ, όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, θα επιχειρήσει η ηγετική ομάδα, οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ να εκμεταλλευτούν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ January 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014, με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής έθετε το ερώτημα: «Τρέχει κάτι με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων;».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συγκινημένος ο Μητροπολίτης Μ&Λ κ. Νικόλαος δέχεται το δώρο του δημάρχου Ρ-Π κ. Πιστικίδη και τον ασπάζεται (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ January 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια μη αναμενόμενη έκπληξη δέχτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, κατά τη χθεσινή παρουσία του στην κοπή της πίτας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που τον ξάφνιασε ευχάριστα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος ευλογώντας τη πίτα, με το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη δίπλα του.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ January 01, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου υποδέχτηκαν το νέο έτος με τη κοπή της πίτας σήμερα ανήμερα Πρωτοχρονιάς σε μια λιτή εκδήλωση, με την παρουσία της υφυπουργού κ. Χριστοφιλοπούλου, των βουλευτών κυρίων Βλάχου, Μπούρα, Μητρόπουλου και Πάντζα, του πρόεδρου του ΟΛΡ κ. Ορκόπουλου, του προέδρου του Δ.Σ. κ. Μισοκοίλη, των αρχών του τόπου, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και πολιτών. Τη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά η αντιδήμαρχος Νανά Κάραγιαν, ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος,  η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και οι υπεύθυνοι του χωριού SOS (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS December 31, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Την Περιφερειάρχη υποδέχθηκαν ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας, Γιώργος Πρωτόπαππας, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ, Δημήτρης Βάττης, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού, Πέτρος Παπαδάκης ενώ παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής του δήμου, Νανά Κάραγιαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ