ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΡΩΠΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΡΩΠΙΑ November 07, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Για την πορεία του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας τμήματος του Ρέματος «ΞΕΡΕΑΣ» Αγίας Μαρίνας Δήμου Κρωπίας ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ανατολικής Αττικής κ. Γιάννη Ασπρουλάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ November 07, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργανώνει σε ετήσια βάση ασκήσεις αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, με σκοπό τη δοκιμή του Σχεδίου Αντιμετώπισης Καταστάσεων Ανάγκης Αερολιμένα (ΣΑΚΑΑ), τον έλεγχο αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας του μηχανισμού αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, καθώς επίσης και την εξάσκηση του προσωπικού, διασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας των εμπλεκόμενων φορέων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ November 06, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και απευθύνεται σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους, στοχεύοντας στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και στην κοινωνική επανένταξη των μελών του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ November 05, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ (author)

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κ. Γεώργιος Βλάχος, επισκέφθηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκο Ταγαρά, προκειμένου να τον ενημερώσει και να του θέσει υπ’ όψιν θέματα σχετικά με την Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ November 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το «Άνοιγμα» των ελληνικών ΑΕΙ στους ξένους φοιτητές είναι ένας από τους στόχους του Υπουργείου Παιδείας. Στα πλαίσια αυτά εντάσσονται οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την ίδρυση δυο προπτυχιακών Τμημάτων Διοίκησης Τουρισμού σε Κρήτη και Ρόδο που θα απευθύνονται σε αλλοδαπούς φοιτητές και τα μαθήματα θα προσφέρονται στην αγγλική γλώσσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ November 04, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Στη Σουηδία όπου ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί στο θέμα της ανακύκλωσης, κανένα ‘’σκουπίδι’’ δεν πάει χαμένο, εκτός των τελείως άχρηστων για επανένταξη μέσω της πράσινης ανάπτυξης. Παράδειγμα η συνοικία Χάμαρμπι, όπως καταγράφεται σε δημοσίευμα του Έθνους, όπου οι πολίτες ανακυκλώνουν τα πάντα, στέλνοντας μήνυμα στις χώρες του νότου, ότι ανάπτυξη και φύση δεν συνιστούν αναγκαστικά αντικρουόμενες έννοιες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΚΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΡΩΠΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΚΕΛ November 03, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το εργοτάξιο και τον χώρο κατασκευής της νέας μονάδας βιολογικού καθαρισμού στο αεροδρόμιο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου συνοδευόμενος από τον Δ/ντη Τεχνικών Έργων ΠΕ Ανατολικής Αττικής κ. Γιάννη Ασπρουλάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ – ΔΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, Ν. ΜΑΚΡΗ November 03, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη συγκέντρωση – ενημερωτική ημερίδα με θέμα τα ιδιοκτησιακά – δασικά προβλήματα της Ανατολικής Αττικής που διοργάνωσαν από κοινού η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Μαραθώνα και η Συνομοσπονδία Συλλόγων και Φορέων Ανατολικής Αττικής υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης, παραβρέθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 48 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

9 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 26 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

1 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

5 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ