ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά) έχοντας παραδώσει τα βιβλία - δώρα στο αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ: ‘’Η ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ’’

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ December 21, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου δημοτικού σχολείου Ραφήνας, που φιλοξένησε την πολύ σημαντική συν-διοργάνωση του δήμου, του ΔΟΠΑΠ και του Ε.Κ.Τ.&Π. με θέμα ‘’Η κατοίκηση της Ραφήνας ανά τις χιλιετίες’’.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ December 21, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Οι υποσχέσεις που αφειδώς μοίρασε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου περί κατάργησης-κλεισίματος όλων των ΧΥΤΑ, εν ενεργεία και μη, με την πανάκεια της διαχείρισης των απορριμμάτων στη πηγή, μεγαλόπνοο όσο και επιβεβλημένο μέτρο που χρειάζεται όμως μεγάλο χρονικό διάστημα για να υλοποιηθεί ώστε να συμβούν τα προαναφερόμενα κι αυτά υπό προϋποθέσεις, όπως λέμε ΧΥΤΥ, έχει αναπτερώσει(;) τις ελπίδες της επιτροπής Γραμματικού-Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ, κάτι που όπως διαπιστώνουν κι οι ίδιοι μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί κλείσιμο, τουλάχιστον για το ολοκληρωμένο έργο στο Γραμματικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης ανακοινώνει την ίδρυση μουσείου τοπικής ιστορίας Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΠΑΛΙΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ: ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ December 20, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είχαμε προαναγγείλει ότι στην αχανή έκταση του Κ.Υ. Ραφήνας, υπάρχουν πολλοί κρυμμένοι θησαυροί και επιβεβαιωνόμαστε συνεχώς. Μετά τους δύο πρώτους θησαυρούς, το κλειστό γυμναστήριο και το θερινό θεατράκι, που ήδη έχουμε δημοσιοποιήσει, είναι η σειρά του παλιού σανατορίου, που πρόκειται να αναπαλαιωθεί για να φιλοξενήσει ένα μουσείο τοπικής ιστορίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2014 - 2020»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ December 19, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Για την απόφαση έγκρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014 - 2020» ενημερώθηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, από την αρμόδια ευρωπαία Επίτροπο, Marianne Thyssen.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ December 18, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Στο 25,5% υποχώρησε η ανεργία στο Γ΄ τρίμηνο του 2014 έναντι 26,6% του προηγούμενου τριμήνου και 27,2% του αντίστοιχου τριμήνου 2013, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Η απασχόληση αυξήθηκε κατά 1,4% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 1,5% σε σχέση με το Γ΄ Τρίμηνο του 2013. Ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 4,0% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 6,9% σε σχέση με το Γ΄ Τρίμηνο του 2013.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«Ο ΧΙΟΝΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ December 18, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και ανθρώπινη ατμόσφαιρα, λίγες μόλις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, έγινε στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού η παρουσίαση της δεύτερης συγγραφικής απόπειρας του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής Αρχιπύραρχου Αθανάσιου Τζοΐτη, του παιδικού βιβλίου με τίτλο «Ο Χιονοπυροσβέστης».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ December 18, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ιστορική μέρα για την Πελοπόννησο χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, την ένταξη στο ΕΣΠΑ του μεγάλου έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων. Το έργο θα γίνει μέσω ΣΔΙΤ και ανέρχεται στα 68,5 εκατομμύρια ευρώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΔΑ December 18, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Σε άμεσο συμψηφισμό μεταξύ εσόδων των δήμων από το δημόσιο και οφειλών των δήμων προς το δημόσιο προχωράνε τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών με κοινή απόφαση τους με την εξαιρετικά επείγουσα ΑΔΑ:79ΑΛΗ-Ο5Φ που στάλθηκε στους ΟΤΑ για άμεση εφαρμογή στις 15 Δεκέμβρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ