ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ 40 ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ October 27, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στα τμήματα Χορού του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας στο πλαίσιο των μαθημάτων και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας. Ο πατέρας Απόστολος του ναού της Παντοβασίλισσας, ευλόγησε μαθητές, δασκάλους και μέλη του Δ.Σ., που παραβρέθηκαν στην τελετή. Επιθυμία και ευχή όλων, η νέα χρονιά να είναι πλούσια σε γνώση, κέφι, χορευτικά δρώμενα και συλλογικότητα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ «ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ» ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ & ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙΝΑ October 27, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Στα πλαίσια συνεργασίας και ανταλλαγής καλών πρακτικών μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ο κ. Hu Yuanchao ως επικεφαλής εξαμελούς αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Zhejiang της Κίνας. Από την πλευρά του Δήμου παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ε. Μπουρνούς και Α. Παλπατζής καθώς και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Κ. Φούκας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΣΕ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ. ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΚΑΦΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ October 25, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Σε πλωτή εξέδρα στο λιμάνι του Λαυρίου αλλά και σε δύο προσδεδεμένα μικρά σκάφη που στη συνέχεια βυθίστηκαν, προσέκρουσε χθες βράδυ το πλοίο μεταφοράς οχημάτων ''ALIOS'' σημαίας Κύπρου, λόγω αποκοπής των κάβων του από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή και έφθαναν έως και τα 8 μποφόρ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ October 25, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Με στόχο να ανέβουμε επίπεδο στη καθαριότητα των πόλεών μας η νέα Δημοτική Αρχή Ραφήνας-Πικερμίου έχει ξεκινήσει, από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων της, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, μια τεράστια προσπάθεια για την αποκομιδή μπαζών, κλαδιών, σκουπιδιών, που δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε ότι συσσωρεύτηκαν από την επομένη των εκλογών του Μαΐου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ October 25, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το έργο βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του Αλιευτικού Καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας αποτελεί διεκδίκηση της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας και του Δήμου Σαρωνικού εδώ και πολλά έτη. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και του Δήμου συνολικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ «ΟΔΗΓΟΣ» ΤΟΥ ΠΑΚΟ ΜΠΟΡΑΟ ΣΤΟΝ 32Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ October 24, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου στις 9 Νοεμβρίου θα τρέξει ύστερα από 10 χρόνια στην κλασική διαδρομή, όχι για να διεκδικήσει ένα ρεκόρ, αλλά ως «οδηγός» του 68χρονου προέδρου της διεθνούς ένωσης μαραθωνίων δρόμων Πάκο Μποράο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ October 24, 2014 / απο ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ-ΤΙΒΕΡΙΟΥ (author)

O αρχιτέκτονας της εποχής του Αυγούστου Βιτρούβιος (περ. 25 π.Χ.) μιλά για τις Καρυάτιδες που σηκώνουν φορτία αρχιτεκτονημάτων (Ι, 1,5). Ερμηνεύει όμως τα ενταγμένα σε οικοδομήματα αυτά αγάλματα ως γυναίκες της λακωνικής πόλης των Καρυών, οι οποίες ήταν καταδικασμένες σε αιώνια δουλεία επειδή η πόλη τους είχε μηδίσει κατά τους περσικούς πολέμους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΔΕ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ October 23, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πανηγυρικά πρώτη δύναμη στην ΚΕΔΕ ανακηρύχτηκε η παράταξη του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη που υποστηρίχτηκε απ’ τη Νέα Δημοκρατία, σήμερα Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, αφού σε σύνολο 487 ψηφισάντων έλαβε 251 ψήφους, με αποτέλεσμα την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο διοικητικό συμβούλιο με 16 έδρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 22 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ