ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κεντρικά ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς και ο κ. Πέτρος Δούκας τέως υφυπουργός εξωτερικών και οικονομικών (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ, Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΙ Ο ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ December 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα ιδιαίτερης σημασίας συμπόσιο συνδιοργανώθηκε απ’ το δήμο Λαυρεωτικής και την Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.) σήμερα, στην αίθουσα του μηχανουργείου του τεχνολογικού πάρκου Λαυρίου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς κι ο πρόεδρος της Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. κ. Πέτρος Δούκας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ December 06, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Όπως διαπιστώνεται απ’ το σχολιασμό-διαπίστωση του Δρ. Ανδρέα Βασιλόπουλου, γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, η δημοτική αρχή έχει επιλέξει μοναχική πορεία στο θέμα του αποχετευτικού που ταλανίζει την περιοχή επί χρόνια, ενώ σήμερα βρίσκεται υπό τη Δαμόκλειο σπάθη τεράστιων προστίμων που θα επιμεριστούν και στη Ραφήνα-Πικέρμι λόγω έλλειψης βιολογικού καθαρισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΦΛΕΜΙΓΚ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ December 05, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η λεωφόρος Φλέμινγκ, η κεντρικότερη αρτηρία (αορτή) της Ραφήνας, που ενώνει τη λεωφόρο Μαραθώνος με το λιμάνι της πόλης, έχει ξεπεράσει ακόμα και το γεφύρι της Άρτας όσο αφορά την αναβάθμιση-διαπλάτυνσή της. Ανείπωτα χρόνια συζητούν οι ιθύνοντες, παίρνουν ομόφωνες αποφάσεις για την διάνοιξή της, που ποτέ δεν φτάνουν στη πράξη εφαρμογής και στη δημοπράτηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η πρόεδρος του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ Σουζάνα Χριστοπούλου στο βήμα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Η ΄΄ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ (VIDEOS & ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ December 04, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια γιορτή τιμής της Αγίας Βαρβάρας, το εκκλησάκι της οποίας επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, αποτελεί χώρο αναφοράς των λιγνιτωρύχων της Διασταύρωσης πρώτων οικιστών της, πραγματοποίησε ο σύλλογος ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ Διασταύρωσης Ραφήνας, ανήμερα του εορτασμού μνήμης της Αγίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΄΄ΑΓΓΕΛΙΑ΄΄ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ December 03, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Έτοιμο να υποδεχτεί τα παιδιά και τους εφήβους με αυτισμό που φιλοξενούνται στο δημόσιο ξενώνα "Αγγέλια", ο οποίος υπάγεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας, είναι κτίριο του περιβάλλοντος χώρου του Κ.Υ. Ραφήνας. Έτσι τα παιδιά ξαναγυρίζουν στο φυσικό τους περιβάλλον από όπου πριν χρόνια είχαν αποσπαστεί σύμφωνα με το σχέδιο αποασυλοποίησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕΓΑΡΑ December 03, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Δυτική Αττική επισκέφθηκε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πάρις Κουκουλόπουλος, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με αγρότες και πτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής των Μεγάρων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠ’ ΤΟ ‘’ΕΜΕΙΣ’’

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ December 03, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον Καρκίνο και τον Καρκίνο του Μαστού, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο Πνευματικό Κέντρο Σπάτων «Χρήστος Μπέκας» τη Κυριακή 30 Νοεμβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ‘’ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ’’ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ December 02, 2014 / απο kirkinews.gr (author)

Το ταχύπλοο ‘’Αίολος Κεντέρης’’ θέλει να βάλει τη θερινή περίοδο η ΝΕΛ στη γραμμή Ραφήνα–Μυτιλήνη. Το αίτημα υποβλήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου τις προηγούμενες ημέρες με το «Αίολος Κεντέρης» να μη προσεγγίζει τη Χίο, οπότε θα εκτελεί το δρομολόγιο σε πεντέμισι ώρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email