ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ October 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η Δημοτική Αρχή Μαρκοπούλου, αναγνωρίζοντας πλήρως το μείζον πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών γενικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Αν. Αττικής, αλλά πολύ περισσότερο στον Δήμο Μαρκοπούλου, για την περιοχή του Πόρτο Ράφτη, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κου Πέτρου Φιλίππου, για έκτακτη σύσκεψη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 32 ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ October 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/10 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον «Αυθεντικό Μαραθώνιο», παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει την όλη διοργάνωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ October 08, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Κικίλια, επισκέφτηκε σήμερα ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης για τις γνωστές υποθέσεις που χρήζουν αστυνομικής διερεύνησης, συνοδευόμενος απ' τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα Σπύρο Λιβαθινό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΑΝΙΑ October 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας Παιανίας το αφιέρωμα-συναυλία «Μάνος Χατζιδάκις 20 χρόνια χωρίς…» που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού με τη στήριξη της Συνιδιοκτησίας Παιανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ…ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ October 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Θλιβερή επανάληψη, προς το χειρότερο, των δημοτικών συμβουλίων της προηγούμενης θητείας, η χθεσινή (6-10-2014) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, όπου μια χούφτα κατοίκων προσπάθησε μέσω ψυχολογικής βίας να περάσει την άποψή της περί απομάκρυνσης καθόλα νόμιμης κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ(ΑΡΙΣΤΕΡΑ), ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΫΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΕΛ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ October 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης, στη χθεσινή (6-10-2014) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αποποιούμενος των ευθυνών του δήμου για την έλλειψη βιολογικού καθαρισμού, μετά από μια μακροσκελή και ανιαρή ανασκόπηση του θέματος σε βάθος χρόνου, κατέληξε ότι ο δήμος δεν φέρει καμιά ευθύνη για την εν λόγω έλλειψη, μεταθέτοντας την ευθύνη στους κρατικούς φορείς (κράτος & ΕΥΔΑΠ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ October 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Για την προώθηση και ανάδειξη ομογενειακών θεμάτων, τον Αρχιεπίσκοπο της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Γρηγόριο, επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Βόρειας Αττικής «Η Αγία Σοφία», Δέσποινα Αφεντούλη, στις 4/10/14 στο Λονδίνο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ Ν. ΜΑΚΡΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, Ν. ΜΑΚΡΗ October 04, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Επιτροπής για τον υπόγειο αγωγό υψηλής τάσης της ΔΕΗ, που μεταφέρει την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια των ανεμογεννητριών του Πολυποτάμου Εύβοιας με υποθαλάσσιο αγωγό και μετέπειτα με υπόγειο στον υποσταθμό της Ανατολής στη Ν. Μάκρη, έχουν παρατηρηθεί κατασκευαστικά παραπτώματα στην μελέτη αλλά και στην διεξαγωγή του έργου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 49 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ