ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ November 27, 2014 / απο kirkinews.gr (author)

Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κου Πέτρου Φιλίππου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, με θέματα τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2014 και το σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση πλημμύρων, χιονοπτώσεων και σεισμών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ November 26, 2014 / απο ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥ (author)

Χρειάστηκαν πολλών ετών κινητοποιήσεις, αλλά στέφθηκαν με επιτυχία. Ο Δήμος του Αμβούργου, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, συμφώνησε κατ’ αρχάς με τη σουηδική πολυεθνική Vattenfall και τη γερμανική E.Οn να επαναγοράσει τα δίκτυα ηλεκτρισμού που διαχειρίζονταν έναντι 400 εκατ. ευρώ, αποκτώντας έτσι το 100% των μετοχών της εταιρείας (από το 25,1% που κατείχε). Την ίδια τύχη αναμένεται να έχει και το αέριο το 2015, ενώ τα δίκτυα θέρμανσης προβλέπεται να περάσουν στα χέρια του Δημοσίου το 2019.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ November 25, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δημοκρατικός Σύνδεσμος επιδιώκει μια μεγάλη συμμαχία όλων των δημοκρατικών, προοδευτικών, μεταρρυθμιστικών και φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων ώστε να υλοποιήσουν ενωμένες και με κοινωνική δικαιοσύνη ένα Ριζοσπαστικό, Μεταρρυθμιστικό και Κοινωνικά Δίκαιο Σχέδιο Εξόδου της χώρας από την κρίση, στη βάση της παραγωγικής και αναπτυξιακής ανασυγκρότησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΛΠ, COSCO November 25, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή τις αναφορές του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου. Μ. Βαρβιτσιώτη, σε σημερινό συνέδριο, για την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σχετικό γράφημα αποτύπωσης της πρότασης της ΠΡΩΣΥΝΑΤ  (ΦΩΤΟ: )

H ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΣΥΝΑΤ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ November 24, 2014 / απο ΠΡΩΣΥΝΑΤ (author)

Συνοπτική παρουσίαση της πρότασης για τις βασικές αρχές της αναθεώρησης του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής. Το κύριο τμήμα της πρότασης αφορά στις βασικές προτεραιότητες ενός νέου περιφερειακού σχεδιασμού για την Αττική και περιλαμβάνει μέτρα και δράσεις στους παρακάτω τομείς:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ November 24, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Οι ανάγκες αυξάνονται. Η αδυναμία πολλών για τα απαραίτητα, γίνεται περισσότερο αισθητή. Ο παλαιστικός σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου συνδράμοντας την προσπάθεια ανακούφισης των αναγκών των πιο ευάλωτων συντοπιτών τους ξεκινούν εκστρατεία συγκέντρωσης προϊόντων. Όλοι μαζί μπορούμε να μοιραστούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η 20Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΟΗΕ November 23, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που αποτελεί το πλέον αποδεκτό κείμενο για τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 20 Νοεμβρίου του 1989. Η Σύμβαση ρυθμίζει τις υποχρεώσεις των κρατών για την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων του παιδιού. Το 1992 έγινε νόμος και στην χώρα μας (νόμος 2101/92).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιδού το όνειδος του τουριστικού δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Η κεντρική του λεωφόρος Φλέμινγκ          (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΦΛΕΜΙΝΓΚ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ November 22, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η λεωφόρος Φλέμινγκ είναι η σημαντικότερη οδική αρτηρία της Ραφήνας, καθώς ενώνει τη λεωφόρο Μαραθώνος με το κέντρο της πόλης και το λιμάνι της. Η κοντόφθαλμη τοπική πολιτική όμως την έχει κρατήσει στην τριτοκοσμική κατάσταση που απεικονίζεται στη φωτογραφία. Επιπλέον όλοι ανεξαιρέτως οι τοπικοί άρχοντες του παρελθόντος και του παρόντος κλείνουν τα μάτια στο πασιφανές πρόβλημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email