ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

URBACT III - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ November 18, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Έντονη δραστηριότητα αναπτύσσει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, παρακολουθώντας ημερίδες για διάφορα γενικού ενδιαφέροντος θέματα που σχετίζονται πάντα με τους ΟΤΑ. Κάτι που δεν εκπλήσσει, αφού ο Ανδρέας έχει πάρει πολύ σοβαρά την ενασχόλησή του με τα κοινά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΠΕ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ November 17, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, με την ιδιότητα του καθηγητή γεωπληροφορικής, μίλησε στην ημερίδα του ΚΑΠΕ (Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας Ευρωπαϊκά παραδείγματα και τρόπους ωρίμανσης και χρηματοδότησης έργων ηλεκτροκίνησης, ειδικά για τους Ελληνικούς Δήμους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΔΙΖΕΙ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΜΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ November 17, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η εργοληπτική εταιρεία του κ. Φυσικόπουλου προσκόμισε την εγγυητική επιστολή για την καλή εκτέλεση του έργου «βελτίωση και εκσυγχρονισμός αλιευτικού καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας» και πλέον απομένουν οι τελικές υπογραφές από την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΜΜΕ November 16, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Λάτρης του έντυπου τύπου η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, όπως άλλωστε συμβαίνει μ’ όλους τους παλιούς δημοσιογράφους. Πώς να το κάνουμε το χαρτί διεγείρει όλες τις αισθήσεις, όραση, ακοή (θρόϊσμα), αφή (άγγιγμα), όσφρηση (τυπογραφική μελάνι), γεύση (σάλιωμα χεριού για γύρισμα σελίδων) και κυρίως μεταφέρεται εύκολα στα διάφορα πολιτικά πηγαδάκια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΕΡΑΚΑΣ November 16, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με την ευαισθησία και τη καλλιτεχνική φαντασία των παιδιών που φοιτούν στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα, γραμμένη η πρόσκληση και παρουσιασμένη μ’ ένα επίσης καλλιτεχνικής αποτύπωσης πανό, οι αυριανοί καλλιτέχνες-μαθητές σπάνε το φράγμα των καταλήψεων και συνομιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. ΕΥΓΕ!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ November 15, 2014 / απο ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Η Ομάδα Εθελοντών Αλληλεγγύης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, αποτελούμενη κυρίως από γυναίκες, πέρα και πάνω από κομματικές ή δημοτικές παρατάξεις, ήδη από το έτος 2011, δηλαδή πολύ πριν η λειτουργία των “Κοινωνικών Παντοπωλείων” θεσμοθετηθεί και ενταχθεί με Νόμο στις δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που δύνανται να αναπτύσσουν οι Ο.Τ.Α α' και β' βαθμού, άρχισε να δραστηριοποιείται, με την στήριξη του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Γεωργίου Χριστόπουλου, στον Καλλικρατικό Δήμο μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:                   )

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΨΥΧΑΡΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ November 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παρελθόν για τη Ν.Δ. και το εν γένει πολιτικό προσκήνιο, αποτελεί ο βουλευτής Α΄ Αθηνών Ανδρέας Ψυχάρης, ο οποίος αμέσως μετά την υπερψήφιση των δύο ρυθμίσεων της κυβέρνησης για τον ΕΝΦΙΑ και τα ‘’κόκκινα δάνεια’’, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα και την αποχώρησή του από την πολιτική σκηνή της χώρας. Τη θέση του Ανδρέα Ψυχάρη καταλαμβάνει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ November 13, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Εθνική συναίνεση για τη διαπραγμάτευση του χρέους θεωρούν επιβεβλημένη πέντε βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και ρωτούν τον υπουργό οικονομικών αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την μελέτη του “ΔΙΚΤΥΟΥ” για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τις προτάσεις και τα συμπεράσματα της και αν ναι με ποιόν τρόπο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

21 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ