ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ September 28, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η αδειοδότηση του υδατοδρομίου Αγίας Μαρίνας, καθώς έχουν προχωρήσει και εγκριθεί όλα τα προαπαιτούμενα κατασκευής υδατοδρόμιου που θα εξυπηρετήσει την σύνδεση των αιγαιοπελαγίτικων νησιών με την ενδοχώρα, ακόμα κι όταν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο στα πλοία της γραμμής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΘΕΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ September 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε φέτος για 12η χρονιά καθώς έχει γίνει θεσμός στην ελληνική κοινωνία. Στις 22 Αυγούστου, στην Αθήνα, από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ξεκίνησε το ταξίδι της η φλόγα της 12ης Λαμπαδηδρομίας για να καταλήξει στις 3 Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί η 27η Αμφικτιονία των Εθελοντών Αιμοδοτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ September 27, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΄΄ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 5+'' (author)

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπολύει ο επικεφαλής της παράταξης 5+ κ. Μανώλης Τσαλικίδης, εναντίον του νέου δημάρχου Σαρωνικού κ. Γιώργου Σοφρώνη, με αιχμή του δόρατος το ψήφισμα που παρουσίασε ο δήμαρχος σχετικά με την αξιοποίηση του παράλιου μετώπου απ’ την εταιρεία «Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε.», αφήνοντας σαφείς πολιτικές αιχμές. Ακολουθεί το δελτίο τύπου του γραφείου της παράταξης 5+

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ September 25, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author), ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

‘‘Απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο’’ λέει εν ολίγοις στο δελτίο τύπου σχετικά με το μέγα θέμα της έλλειψης αποχετευτικού στους δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας, ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Δημήτρης Μάρκου υπό το βάρος των προστίμων που φθάνουν οσονούπω, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κεντρική εξουσία, νίπτοντας τας χείρας ως άλλος Πόντιος Πιλάτος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. ΓΙΑ ΛΟΥΚΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ September 24, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής εξακολουθούν να ξαφνιάζουν ακόμα κι αν πρόκειται για συνεδριάσεις ρουτίνας όπως είναι ο ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών των διοικητικών συμβουλίων νομικών προσώπων και δημοτικών επιχειρήσεων. Αν κάποιος πίστευε ότι τα συμβούλια υπό νέα πλέον διοίκηση θα είχαν διαφορετική χροιά απ’ ότι στο παρελθόν, πλανήθηκαν πλάνη οικτρά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ September 24, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Γέμισε λιλιπούτειους ανασκαφείς ο χώρος του Ρωμαϊκού βαλανείου Ραφήνας, επί της Λεωφόρου Φλέμινγκ, όταν σήμερα το πρωί μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Ραφήνας με τη συνοδεία δασκάλων τους επισκέφτηκαν την εν εξελίξει ανασκαφή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ & ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ September 23, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άτυπη συνάντηση είχαν την περασμένη Παρασκευή οι δήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης και Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, με τον αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, με θέμα συζήτησης την απεμπλοκή του αποχετευτικού απ’ τα πρόστιμα της Ε.Ε. λόγω έλλειψης βιολογικού καθαρισμού, που επικρέμανται ως Δαμόκλειος σπάθη πάνω απ’ τα κεφάλια των δημοτών των εν λόγω δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ September 23, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Σχολές Γονέων της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, πρόκειται να υλοποιήσουν Σχολές Γονέων για τους γονείς μαθητών και μαθητριών των σχολείων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος με αντικείμενο την «Οικογένεια στη Σύγχρονη Εποχή και τη Σύνδεση Σχολείου και Οικογένειας» διάρκειας 50 ωρών. Επίσης προσφέρονται και θεματικές ενότητες διάρκειας 25 ωρών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

4 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ