ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΕΡΑΚΑΣ November 16, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με την ευαισθησία και τη καλλιτεχνική φαντασία των παιδιών που φοιτούν στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα, γραμμένη η πρόσκληση και παρουσιασμένη μ’ ένα επίσης καλλιτεχνικής αποτύπωσης πανό, οι αυριανοί καλλιτέχνες-μαθητές σπάνε το φράγμα των καταλήψεων και συνομιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. ΕΥΓΕ!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ November 15, 2014 / απο ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Η Ομάδα Εθελοντών Αλληλεγγύης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, αποτελούμενη κυρίως από γυναίκες, πέρα και πάνω από κομματικές ή δημοτικές παρατάξεις, ήδη από το έτος 2011, δηλαδή πολύ πριν η λειτουργία των “Κοινωνικών Παντοπωλείων” θεσμοθετηθεί και ενταχθεί με Νόμο στις δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που δύνανται να αναπτύσσουν οι Ο.Τ.Α α' και β' βαθμού, άρχισε να δραστηριοποιείται, με την στήριξη του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Γεωργίου Χριστόπουλου, στον Καλλικρατικό Δήμο μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:                   )

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΨΥΧΑΡΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ November 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παρελθόν για τη Ν.Δ. και το εν γένει πολιτικό προσκήνιο, αποτελεί ο βουλευτής Α΄ Αθηνών Ανδρέας Ψυχάρης, ο οποίος αμέσως μετά την υπερψήφιση των δύο ρυθμίσεων της κυβέρνησης για τον ΕΝΦΙΑ και τα ‘’κόκκινα δάνεια’’, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα και την αποχώρησή του από την πολιτική σκηνή της χώρας. Τη θέση του Ανδρέα Ψυχάρη καταλαμβάνει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ November 13, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Εθνική συναίνεση για τη διαπραγμάτευση του χρέους θεωρούν επιβεβλημένη πέντε βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και ρωτούν τον υπουργό οικονομικών αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την μελέτη του “ΔΙΚΤΥΟΥ” για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τις προτάσεις και τα συμπεράσματα της και αν ναι με ποιόν τρόπο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΤΑ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ November 12, 2014 / απο Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων (author)

Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα τόσο σε έντυπο όσο και σε ηλεκτρονικό τύπο ο Γιοακίμ Φούχτελ, Γερμανός υφυπουργός με αρμοδιότητα την "επιτήρηση" της Ελλάδας, απέστειλε ερωτηματολόγια προς όλους τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης για άμεση συμπλήρωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ November 11, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Οι ‘’Μεταρρυθμιστές’’ Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Χρήστος Αηδόνης, Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος, κατέθεσαν ακόμα μια επερώτηση στη Βουλή σχετικά με τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, κάνοντας ολοένα πιο εμφανή την παρουσία τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΤΑ, ΒΟΥΛΗ November 11, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τη δημοσιότητα που έδωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης για το τεράστιο έλλειμμα που παρέλαβε και αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ, απ’ τον προκάτοχό του δήμαρχο Ιορδάνη Λουίζο, το θέμα έφθασε τη Βουλή με επερώτηση της βουλευτίνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ & ΩΡΩΠΟΥ, ΚΥΡΙΛΛΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ November 10, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο επισκέφτηκε σήμερα στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ