ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: lefteris)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ October 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παρά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που πραγματοποιεί συνεχώς ο δήμαρχος Παιανίας κ. Στάμου, στα τοπικά πολιτικά στέκια υπάρχει η αντίληψη ότι πρέπει να προχωρήσει τάχιστα τα προβλήματα που δημιούργησε η χρόνια στασιμότητα και να μην εμπλακεί στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας, που ως φαίνεται είναι υπαίτια των προβλημάτων αυτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

11 ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΗΠΑ, ΔΙΔΑΓΜΑ October 28, 2014 / απο BILL GATES (author)

Ο Bill Gates σε μια ομιλία του σε ένα γυμνάσιο, μίλησε για 11 κανόνες ζωής που δεν έμαθαν και δεν θα μάθουν στο σχολείο. Μιλάει για το πως οι «προοδευτικοί» δάσκαλοι δημιούργησαν μια γενιά χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας και πως αυτή η αντίληψη προετοιμάζει τα παιδιά να αποτύχουν στον πραγματικό κόσμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ October 27, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ (author)

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα μνήμης και τιμής στους προγόνους μας και τον αντίξοο αγώνα στον οποίο επιδόθηκαν προκειμένου να διασώσουν και να περιφρουρήσουν την εθνική κυριαρχία και την ελευθερία της χώρας μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ 24ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ October 27, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα, Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν οι καταγραφές των ζημιών που προκλήθηκαν στις επιχειρήσεις από τις πλημμύρες της 24ης Οκτωβρίου 2014.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ 40 ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ October 27, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στα τμήματα Χορού του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας στο πλαίσιο των μαθημάτων και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας. Ο πατέρας Απόστολος του ναού της Παντοβασίλισσας, ευλόγησε μαθητές, δασκάλους και μέλη του Δ.Σ., που παραβρέθηκαν στην τελετή. Επιθυμία και ευχή όλων, η νέα χρονιά να είναι πλούσια σε γνώση, κέφι, χορευτικά δρώμενα και συλλογικότητα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ «ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ» ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ & ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙΝΑ October 27, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Στα πλαίσια συνεργασίας και ανταλλαγής καλών πρακτικών μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ο κ. Hu Yuanchao ως επικεφαλής εξαμελούς αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Zhejiang της Κίνας. Από την πλευρά του Δήμου παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ε. Μπουρνούς και Α. Παλπατζής καθώς και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Κ. Φούκας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΣΕ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ. ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΚΑΦΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ October 25, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Σε πλωτή εξέδρα στο λιμάνι του Λαυρίου αλλά και σε δύο προσδεδεμένα μικρά σκάφη που στη συνέχεια βυθίστηκαν, προσέκρουσε χθες βράδυ το πλοίο μεταφοράς οχημάτων ''ALIOS'' σημαίας Κύπρου, λόγω αποκοπής των κάβων του από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή και έφθαναν έως και τα 8 μποφόρ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ October 25, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Με στόχο να ανέβουμε επίπεδο στη καθαριότητα των πόλεών μας η νέα Δημοτική Αρχή Ραφήνας-Πικερμίου έχει ξεκινήσει, από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων της, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, μια τεράστια προσπάθεια για την αποκομιδή μπαζών, κλαδιών, σκουπιδιών, που δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε ότι συσσωρεύτηκαν από την επομένη των εκλογών του Μαΐου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email