ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΔΕ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ October 23, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πανηγυρικά πρώτη δύναμη στην ΚΕΔΕ ανακηρύχτηκε η παράταξη του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη που υποστηρίχτηκε απ’ τη Νέα Δημοκρατία, σήμερα Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, αφού σε σύνολο 487 ψηφισάντων έλαβε 251 ψήφους, με αποτέλεσμα την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο διοικητικό συμβούλιο με 16 έδρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΩΡΩΠΟΥ-ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΩΡΩΠΟΣ, ΕΥΒΟΙΑ, ΕΡΕΤΡΙΑ October 22, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Φοβερή αναταραχή έχει προκύψει στις τοπικές κοινωνίες Ωρωπού και Ερέτριας, μετά την απόφαση των πλοιοκτητών να σταματήσουν στις 31 Οκτωβρίου τα χειμερινά δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Ωρωπού-Ερέτριας την οποία χαρακτηρίζουν ζημιογόνα, καθώς στην περσινή χρήση καταγράφηκαν αρνητικά στοιχεία στο διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου και Μαρτίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ October 21, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μέσα στον ορυμαγδό φραστικών επιθέσεων ένθεν κακείθεν (νυν και πρώην δημάρχου), ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Νίκος Χατζηγιάννης αγωνιά βλέποντας την τοπική κοινωνία να χωρίζεται για άλλη μια φορά στα δυο, με τη μία πλευρά να υποστηρίζει και να επευφημεί Ψηνάκη και την άλλη να αναρωτιέται για την αθωότητα ή μη Λουίζου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ/ΤΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΡΘΡΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ October 20, 2014 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ (author)

Οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης συσκευασιών, συχνά φορτωμένοι με κάθε είδους σκουπίδι, δίνουν μια εικόνα των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ακόμα η ανακύκλωση στη χώρα μας. Φανερώνουν όμως και τη σύγχυση για το τι πρέπει να πέφτει ή όχι στον μπλε κάδο, την οποία έχουν ακόμα και πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν στην ανακύκλωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΨΗΝΑΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ October 18, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ (author)

Όταν τελειώσουν οι ‘’χαριτωμενιές’’ ‘όπως γράφει ο blogger Γιώργος Κόλλιας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα και αποχωρήσει ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης, αρχίζει η σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων ημερησίας διάταξης, σε μια αίθουσα άδεια από κάμερες, δημοσιογράφους, κλακαδόρους, ακροατήριο, ακόμα-ακόμα και κάποιους δημοτικούς συμβούλους. Τότε ουσιαστικά αρχίζει η σωστή διαλογική συζήτηση επί των προβλημάτων που απασχολούν ένα ιστορικό δήμο όπως ο Μαραθώνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ October 17, 2014 / απο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (author)

Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Γιώργος Βλάχος, έθεσε το ζήτημα της άμεσης πρόσληψης εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, προκειμένου να συμπληρωθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του ολοήμερου σχολείου Δροσιάς και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου, καθώς μετά από απόφαση της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, αναστέλλεται η λειτουργία του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ October 16, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τους εκπροσώπους του Φιλανδικού Οργανισμού MAGMA κ.κ. Björn Sundell (δημοσιογράφος) και Johan Häggman (επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πολυγλωσσία), ο οποίος υλοποιεί ευρωπαϊκά προγράμματα σε διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων οι μειονότητες και η πολυγλωσσία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ October 16, 2014 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Φαίνεται ότι η μνημονιακή πολιτική για την τοπική αυτοδιοίκηση αρχίζει από το Μαραθώνα. Ως νέος Χαρίλαος Τρικούπης εμφανίστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Ηλίας Ψηνάκης και εξήγγειλε την χρεοκοπία του Δήμου Μαραθώνα.Η συνέντευξη έγινε κεκλεισμένων των θυρών με αστυνομικούς που απαγόρευαν την είσοδο ακόμη και σε δημοτικούς συμβούλους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ