ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: www.kirkinews.gr )

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΚΕΛ ΖΗΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ October 15, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ Ρ-Π (author)

Στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου. Να αναθεωρηθεί η απόφαση του προηγούμενου δημοτικοί συμβουλίου για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι ζητούν Χριστόπουλος, Μαυρουδής, Βουδούρης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ October 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η νέα δημοτική αρχή του καλλικρατικού δήμου Παιανίας, με σκοπό να κερδίσει το χαμένο χρόνο ανήμπορων δημοτικών αρχών, που άφησαν πίσω ένα δήμο με πολλά προβλήματα, ιδίως μετά την Καλλικρατική εποχή κατά την οποία συνδέθηκαν οι δύο δημοτικές ενότητες, Παιανία και Γλυκά Νερά, στον ενιαίο δήμο Παιανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ October 13, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η πρώτη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης έγινε σήμερα Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν γνωμοδοτήσεις τόσο επί του του Τεχνικού Προγράμματος του 2015, όσο και της σύνταξης προσχεδίου προϋπολογισμού έτους 2015 για το Δήμο Ραφήνας –Πικερμίου, με σύγχρονη κατάθεση προτάσεων επ’ αυτού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΙΣΗ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΙΑ ΕΕΛ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ October 12, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τη συνάντηση που είχε με παράγοντα της ΕΥΔΑΠ (Γεωργιάδη) ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, προσπάθησε δια της πλαγίας να ανασκευάσει την κάθετη τοποθέτησή του για όδευση των λυμάτων της περιοχής στην Ψυττάλεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΣΔΝΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΣ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ October 12, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μπορεί οι εκλογές για ανάδειξη μελών της ΠΕΔΑ να τέλειωσαν, τώρα όμως αρχίζει το δύσκολο κομμάτι της εξασφάλισης συνεργασιών, ενόψει της σύγκλησης του σώματος για την εκλογή προεδρείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ October 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε άμεση ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αντώνη Παλπατζή, αντιμετώπισε με επιτυχία την πρώτη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Νέο Βουτζά στα διοικητικά όρια του δήμου Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ JIU JITSU

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 10, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Τους δύο διακεκριμένους αθλητές του Α.Ο. Μαρκοπούλου, στο ενδέκατο Βαλκανικό Πρωτάθλημα jiu jitsu και στο δεύτερο Παγκόσμιο Παιδικό Πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών, Αλέξανδρο Κυρίδη και Αθηνά Μάλλη, υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, την Τρίτη, 7/10/2014, στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κος Σωτήρης Μεθενίτης, προκειμένου να τους δώσει από κοντά τα θερμά συγχαρητήρια για τις λαμπρές τους επιτυχίες, μα πάνω απ’ όλα για την προσπάθεια, την επιμονή και την υπομονή τους, για την επίτευξη των στόχων τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΟΥΤΣΟΣ (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΥΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ LASZLO ANDOR

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ October 09, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, László Andor.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ