ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ώρα της ορκωμοσίας με το δήμαρχο να ακουμπά το ευαγγέλιο και τους λοιπούς δημοτικούς συμβούλους να ακουμπούν ο ένας την πλάτη του άλλου. (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΙΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ September 01, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε μια λιτή τελετή στη μεγάλη αίθουσα εκθέσεων του μουσείου Βορρέ, πλημμυρισμένη από πολίτες του Καλλικρατικού δήμου Παιανίας, χωρίς βαρύγδουπες πολιτικές ή εκκλησιαστικές παρουσίες, ο νέος δήμαρχος Παιανίας κ. Σπύρος Στάμου, έδωσε όρκο τιμής ακουμπώντας το ιερό Ευαγγέλιο, να υπηρετήσει τα συμφέροντα του δήμου, ακολουθούμενος απ’ την πλειοψηφία των αιρετών αυτής της 5ετούς δημαρχιακής θητείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ August 29, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το Κ.Υ. Ραφήνας, μία πτέρυγα του οποίου εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 28 Αυγούστου απ’ τον υπουργό υγείας κ. Βορίδη, τον δωρητή κ. Θανάση Μαρτίνο και τον απελθόντα δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Χριστόπουλο, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της 1ης ΥΠΕ, αποτελεί τον δεύτερο πόλο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Αττική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η φωτογραφία του τίτλου είναι του Άγγελου Δελλαδέτσημα και απεικονίζει τον δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη να ορκίζεται ακουμπώντας το Ευαγγέλιο και τα λοιπά μέλη του δημοτικού συμβουλίου πίσω δι’ ανατάσεως των χεριών.  (ΦΩΤΟ: Άγγελος Δελλαδέτσημας)

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ August 29, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κοσμοπλημμύρα στο δημοτικό κολυμβητήριο Ραφήνας κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Η μεγάλη συμμετοχή δημιουργεί πρόσθετη ευθύνη για το νέο δήμαρχο καθώς όλη η τοπική κοινωνία περιμένει λύση σε καυτά προβλήματα ετών και μάλιστα του βιολογικού καθαρισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Ιερόθεος, ο υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης (αριστερά), με τον μεγάλο ευεργέτη Θανάση Μαρτίνο (κέντρο) και το δήμαρχο Ρ-Π Γιώργο Χριστόπουλο κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων.   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ: ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΕΔΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ August 29, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αδιατάραχτα προχωρά πλέον στην ανοιχτή θάλασσα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης το υπερωκεάνιο μιας πρότυπης μονάδας του ΠΕΔΥ (Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας) που εγκαινιάστηκε σήμερα στη Ραφήνα, αφού πέρασε την Σκύλλα των ιδιοτελών συμφερόντων και τη Χάρυβδη της γραφειοκρατίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ August 29, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ο απελθούσα δημοτική αρχή Σπάτων-Αρτέμιδας δια του δημάρχου Χρήστου Μάρκου, παρέδωσε στο νέο δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου την ευθύνη της διαχείρισης των δημοτικών υποθέσεων σε συνέντευξη τύπου που έγινε χθες στο δημαρχείο των Σπάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη φωτογραφία ο νέος δήμαρχος ορκίζεται ακουμπώντας τα χέρι στο Ευαγγέλιο, έχοντας δεξιά του τον πρωτοσύγκελο πατέρα Ιερόθεο και πίσω όλου τους συμβούλους των νέων συμβουλίων, δημοτικού και των πέντε δημοτικών κοινοτήτων   (ΦΩΤΟ: )

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ August 26, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιερόθεος, ευλόγησε την ορκωμοσία του νέου δημάρχου κ. Γιώργου Σωφρόνη και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του δήμου Σαρωνικού, χθες Δευτέρα 25 Αυγούστου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ August 26, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επιτέλους το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου, αφού πέρασε μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης επί δέκα συναπτά χρόνια, εγκαινιάζεται απ’ τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 στις 11:00 το πρωί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 22 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ