ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ October 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε άμεση ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αντώνη Παλπατζή, αντιμετώπισε με επιτυχία την πρώτη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Νέο Βουτζά στα διοικητικά όρια του δήμου Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ JIU JITSU

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 10, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Τους δύο διακεκριμένους αθλητές του Α.Ο. Μαρκοπούλου, στο ενδέκατο Βαλκανικό Πρωτάθλημα jiu jitsu και στο δεύτερο Παγκόσμιο Παιδικό Πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών, Αλέξανδρο Κυρίδη και Αθηνά Μάλλη, υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, την Τρίτη, 7/10/2014, στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κος Σωτήρης Μεθενίτης, προκειμένου να τους δώσει από κοντά τα θερμά συγχαρητήρια για τις λαμπρές τους επιτυχίες, μα πάνω απ’ όλα για την προσπάθεια, την επιμονή και την υπομονή τους, για την επίτευξη των στόχων τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΟΥΤΣΟΣ (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΥΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ LASZLO ANDOR

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ October 09, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, László Andor.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: AIRETOS.GR)

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΔΑ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ October 08, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αποτελέσματα εκλογών ΠΕΔΑ, με πρώτο Στεργίου, δεύτερο Σαράντη και δύο έδρες απ' τα υπόλοιπα να κρίνουν το ποιος θα πάρει την προεδρία. Ενώ η καταμέτρηση συνεχίζεται ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης μάλλον συγκαταλέγεται στους εκλεγόμενους με τον Στεργίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ October 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η Δημοτική Αρχή Μαρκοπούλου, αναγνωρίζοντας πλήρως το μείζον πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών γενικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Αν. Αττικής, αλλά πολύ περισσότερο στον Δήμο Μαρκοπούλου, για την περιοχή του Πόρτο Ράφτη, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κου Πέτρου Φιλίππου, για έκτακτη σύσκεψη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 32 ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ October 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/10 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον «Αυθεντικό Μαραθώνιο», παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει την όλη διοργάνωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ October 08, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Κικίλια, επισκέφτηκε σήμερα ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης για τις γνωστές υποθέσεις που χρήζουν αστυνομικής διερεύνησης, συνοδευόμενος απ' τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα Σπύρο Λιβαθινό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΑΝΙΑ October 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας Παιανίας το αφιέρωμα-συναυλία «Μάνος Χατζιδάκις 20 χρόνια χωρίς…» που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού με τη στήριξη της Συνιδιοκτησίας Παιανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email