ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ Ν. ΜΑΚΡΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, Ν. ΜΑΚΡΗ October 04, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Επιτροπής για τον υπόγειο αγωγό υψηλής τάσης της ΔΕΗ, που μεταφέρει την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια των ανεμογεννητριών του Πολυποτάμου Εύβοιας με υποθαλάσσιο αγωγό και μετέπειτα με υπόγειο στον υποσταθμό της Ανατολής στη Ν. Μάκρη, έχουν παρατηρηθεί κατασκευαστικά παραπτώματα στην μελέτη αλλά και στην διεξαγωγή του έργου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ October 03, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πριν δύο μήνες, τον Αύγουστο συγκεκριμένα, έγινε κατολίσθηση της κάθετης βραχώδους ακτής στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου αποτελεί παραλία πολλών λουόμενων της περιοχής και όχι μόνο. Η κατολίσθηση σε πολλά σημεία σχεδόν εξαφάνισε την παραλία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ October 02, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα της αδράνειας του παρελθόντος, μεταξύ των οποίων η επαναλειτουργία των παιδικών χαρών του Δήμου, καθώς καμία από αυτές δεν έχει πιστοποιηθεί όπως έπρεπε τα προηγούμενα χρόνια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ October 01, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εντατικές είναι οι επαφές του Δημάρχου Παιανίας κ. Σπύρου Στάμου με υπουργούς της Κυβέρνησης για μια σειρά άλυτων επί χρόνια θεμάτων που αφορούν τη καθημερινότητα των πολιτών του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Μάχη των Φαρσάλων (ΦΩΤΟ: Harry Gouvas)

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΚΕΔΕ, ΕΝΠΕ & ΠΕΔ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ October 01, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα σκληρή αναμένεται η εκλογική αναμέτρηση για ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων), ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) και ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών Ελλάδος), με τον ΣΥΡΙΖΑ να φαντάζει ως εν δυνάμει κυβέρνηση βάση των τελευταίων δημοσκοπήσεων, πράγμα που αλλάζει άρδην το εκλογικό τοπίο, καθώς η αύρα εξουσίας επηρεάζει αναποφάσιστους και μη αιρετούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΒΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΝΤΡΑΦΙ September 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στο γραφείο της συναντήσαμε τη κ. Δήμητρα Τσεβά αντιδήμαρχο καθαριότητας Ραφήνας-Πικερμίου, στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται και ο χώρος φιλοξενίας αδέσποτων ζώων, που λειτουργεί άτυπα στη Ραφήνα, η οποία δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (ΦΩΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ -ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ)

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ September 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author), ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (author)

Πορεία διαμαρτυρίας με δυναμική συμμετοχή και παλμό πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 30/9/2014 οι μαθητές των σχολείων της Αρτέμιδας για την έλλειψη μέσων μεταφοράς και το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ September 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πρόταση εξαιρετικού ενδιαφέροντος κατέθεσαν υπόψη του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, την Οργανωτική επιτροπή ΣΕΓΑΣ για τη Μαραθώνια Διαδρομή, την αντιπεριφέρεια ανατολικής Αττικής και τους δημάρχους Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου και Παλλήνης, το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού και ο Δημήτρης Μακρής ερευνητής τοπικής ιστορίας, για την ανάδειξη οκτώ τμημάτων της παλαιάς μαραθωνίου διαδρομής συνολικού μήκους περίπου 1,5 χλμ, στα οποία σώζονται τρεις λίθινες τοξωτές γέφυρες εκατοντάδων χρόνων απείρου κάλλους και αρχιτεκτονικής και αρκετές μαρμάρινες χιλιομετρικές στήλες. Το έγγραφο – αίτημα του Ε.Κ.Τ.&Π ολόκληρο ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ