ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ September 25, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author), ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

‘‘Απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο’’ λέει εν ολίγοις στο δελτίο τύπου σχετικά με το μέγα θέμα της έλλειψης αποχετευτικού στους δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας, ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Δημήτρης Μάρκου υπό το βάρος των προστίμων που φθάνουν οσονούπω, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κεντρική εξουσία, νίπτοντας τας χείρας ως άλλος Πόντιος Πιλάτος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. ΓΙΑ ΛΟΥΚΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ September 24, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής εξακολουθούν να ξαφνιάζουν ακόμα κι αν πρόκειται για συνεδριάσεις ρουτίνας όπως είναι ο ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών των διοικητικών συμβουλίων νομικών προσώπων και δημοτικών επιχειρήσεων. Αν κάποιος πίστευε ότι τα συμβούλια υπό νέα πλέον διοίκηση θα είχαν διαφορετική χροιά απ’ ότι στο παρελθόν, πλανήθηκαν πλάνη οικτρά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ September 24, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Γέμισε λιλιπούτειους ανασκαφείς ο χώρος του Ρωμαϊκού βαλανείου Ραφήνας, επί της Λεωφόρου Φλέμινγκ, όταν σήμερα το πρωί μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Ραφήνας με τη συνοδεία δασκάλων τους επισκέφτηκαν την εν εξελίξει ανασκαφή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ & ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ September 23, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άτυπη συνάντηση είχαν την περασμένη Παρασκευή οι δήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης και Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, με τον αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, με θέμα συζήτησης την απεμπλοκή του αποχετευτικού απ’ τα πρόστιμα της Ε.Ε. λόγω έλλειψης βιολογικού καθαρισμού, που επικρέμανται ως Δαμόκλειος σπάθη πάνω απ’ τα κεφάλια των δημοτών των εν λόγω δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ September 23, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Σχολές Γονέων της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, πρόκειται να υλοποιήσουν Σχολές Γονέων για τους γονείς μαθητών και μαθητριών των σχολείων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος με αντικείμενο την «Οικογένεια στη Σύγχρονη Εποχή και τη Σύνδεση Σχολείου και Οικογένειας» διάρκειας 50 ωρών. Επίσης προσφέρονται και θεματικές ενότητες διάρκειας 25 ωρών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ September 23, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Καλή αρχή για τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Αντώνη Παλπατζή, η επιστολή προς τους κατοίκους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με την οποία τους προτρέπει να γίνουν συμμέτοχοι στην αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων λόγω αλόγιστης εναπόθεσης βλαστικών αποθεμάτων πάνω στα φρεάτια απορροής υδάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠ’ ΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ & ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ September 21, 2014 / απο aftodioikisi.gr . (author)

Φέρτε πίσω τα λεφτά και ξεχάστε πόθεν έσχες, φορολογικούς ελέγχους και συντελεστές 42%. Βάλτε τα στις ελληνικές τράπεζες και με εφάπαξ φόρο 15% ή κάντε επενδύσεις και εξασφαλίστε φορολόγηση του κεφαλαίου με συντελεστή 7,5% μια και έξω και πλήρη φορολογική αμνηστία. Κοινώς φέρτε τα λεφτά, δώστε κάτι και δεν θα σας ενοχλήσουμε ξανά…

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΨΙΧΟΥΛΑ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ September 21, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όσοι μισθωτοί και συνταξιούχοι επιβιώσουν μέχρι το Γενάρη του 2015, πιθανόν να δουν μικρές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις τους, λόγω φοροελαφρύνσεων που εξαγγέλλει η κυβέρνηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

22 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ