ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΩΦΡΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΛΙΜΟΣ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ September 18, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη, στην ανακοίνωση περί μεταβίβασης με τις υπ. Αριθμό 143/43399 και 148/43856 Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις στην εταιρεία Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε., οι οποίες αφορούν τη μεταβίβαση παραλιακών εκτάσεων εντός των ορίων του Δήμου Σαρωνικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ-ΒΑΜΒΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΔ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΡΗΤΗ September 18, 2014 / απο aftodioikisi.gr . (author)

Τη συμμαχία τους για την διεκδίκηση της ΠΕΔ Κρήτης με επικεφαλής τον. Β. Λαμπρινό, επιστέγασαν στην ουσία κατά τη σημερινή τους συνάντηση στη Λότζια οι δήμαρχοι Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και Χανίων Τάσος Βάμβουκας. Αν και στις δηλώσεις τους οι δύο δεν αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο γεγονός, έκαναν λόγο για την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των δήμων του νησιού και ιδιαίτερα των δύο μεγαλύτερων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ: ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ September 18, 2014 / απο aftodioikisi.gr . (author)

Την παροχή ασυλίας σε επώνυμους κατήγγειλε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής ενημερώνοντας την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώ έριξε τα «καρφιά» του στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι έχει ζητήσει προσωπικό (επιθεωρητές) αλλά δεν του έχει δοθεί: «Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημά μου για περισσότερους επιθεωρητές», είπε χαρακτηριστικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ September 17, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Κύριε Μπουρνούς Η συνήθης τακτική των εσφαλμένων εντυπώσεων έκανε και σήμερα την εμφάνισή της στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (;)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ September 17, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σοβαρότατη καταγγελία απώλειας κομπιούτερ απ’ το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου έκανε μόλις προ ολίγου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο αντιδήμαρχος επί των οικονομικών κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος ζήτησε να μη δοθεί συνέχεια στο θέμα όπως έγινε σε γειτονικό δήμο, εννοώντας φυσικά το δήμο Μαραθώνα στον οποίο υπηρετεί ως υπάλληλος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ September 17, 2014 / απο ΔΗΜΟ.Σ . (author)

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άλλαξαν πολλά, Κατέρρευσαν μύθοι, ανατράπηκαν τα δεδομένα, άλλαξε η ζωή μας. Μια αιτία, ίσως η κυριότερη, ήταν η ασύλληπτων διαστάσεων οικονομική κρίση. Η οικονομική όμως κρίση πολλαπλασιάστηκε και από τις δομικές και εσωτερικές παθογένειες του κράτους και της κοινωνίας μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ September 15, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στη νέα στέγη του πνευματικού κέντρου Ραφήνας-Πικερμίου στο ανακαινισμένο κτίριο του παλιού δημοτικού σχολείου του συνοικισμού της Ραφήνας, λειτουργεί πλέον η Βιβλιοθήκη του δήμου υπό τη στέγη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού-Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ