ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΕΛΛΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ July 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Πολιτισμός, το Περιβάλλον, ο Ιστορικός και Καλλιτεχνικός πλούτος της χώρας μας είναι σημαντικός για την κοινωνική συνοχή και την ποιότητα της ζωής μας κι αυτό είναι ανάγκη να γίνει συνείδηση σε κάθε πολίτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
η μεταφορά του οικίσκου (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΒΑΛΑΝΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ July 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η ανασκαφική περίοδος στον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού βαλανείου στη Ραφήνα που ξεκινούσε τον Αύγουστο, ειδικά φέτος λόγω της κατάστασης του Πανεπιστημίου, με την εξεταστική να φτάνει μέχρι την 1η Αυγούστου και τα οικονομικά (του Πανεπιστημίου) μπλοκαρισμένα, δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΔΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΡΩΝΗΣ (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΔΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΡΩΝΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ July 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής) εκφράζει ο νέος δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σοφρώνης. Λίγες μέρες πριν φύγει για ολιγοήμερες διακοπές κάλεσε τους συναδέλφους του δημάρχους της αν. Αττικής που αναλαμβάνουν καθήκοντα το Σεπτέμβρη, σε ταβέρνα της Αναβύσσου, για να διερευνήσει τις προθέσεις τους και ίσως την πρόθεσή τους να συστρατευτούν μαζί του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟ» ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ July 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Την Παρασκευή, 25/07/2014, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Καλοκαιρινό Camp, που διοργανώθηκε για δεύτερη (2η) συνεχή χρονιά στην ιστορία του Δήμου μας από το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», με περισσότερα από διακόσια δέκα (210) παιδιά, τα οποία και έλαβαν μέρος στις τρεις περιόδους του Προγράμματος (από 16 Ιουνίου – 25 Ιουλίου).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΠΟΥΛΙΩΤΙΣΣΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ July 28, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πέραν του αναμενόμενου ήταν η φετινή προσέλευση πιστών στο βυζαντινό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας, για να παρακολουθήσουν τον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής απ’ τον αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο που επί 14 συναπτά έτη λειτουργεί αυτή τη μέρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΙΖ.Ε.Σ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ July 28, 2014 / απο ΡΙΖ.Ε.Σ. (author)

Η Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού και η επικεφαλής κ. Αγγελική Ράπτη, εκφράζουν την πλήρη συμφωνία τους με τις αντιρρήσεις και επισημάνσεις που έχουν διατυπωθεί τόσο από τους Συλλόγους και την Ομάδα Ενεργών Πολιτών Σαρωνίδας, όσο και των κατοίκων, σχετικά με το θέμα του αλλαγής χρήσεων γης στην εντός σχεδίου περιοχής όπως προβλέπεται στην υποβληθείσα από το Δήμο Σαρωνικού μελέτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΡΕΑ HOBOILLUSIONERZ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ July 26, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Για πρώτη φορά είδαμε τους Hobo illusionerZ στην εμφάνισή τους στο φιλικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας ΄΄Θύελλα΄΄ Ραφήνας για το Χαμόγελο του παιδιού. Πρόκειται για μια ομάδα παιδιών ηλικίας 6 έως 24 ετών που αγαπούν το χορό και παρότι οι περισσότεροι ερασιτέχνες ή εθελοντικά προσφερθέντες, χωρίς καμιά βοήθεια ακόμα κι απ’ την Ομοσπονδία Γενικής Γυμναστικής, κατάφεραν να κερδίσουν ένα χρυσό μετάλλιο στο Cosmo Gym.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ