ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΝΑΒΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ & ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ January 09, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Νέα ανακοίνωση του αντιπ/ρχη αν. Αττικής κ. Πέτρου Φιλίππου προς όλα τα τοπικά ΜΜΕ πληροφορεί ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Μαραθώνα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ…

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ January 08, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (author)

Σε συνέχεια απόφασης του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη τα σχολεία στον Δήμο Πεντέλης και στις τρεις (3) Δημοτικές Κοινότητες στην Α΄βάθμια και Β΄βάθμια Εκπαίδευση αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν κανονικά. Νεότερη ανακοίνωση εφόσον ....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ January 08, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Με απόφαση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη, αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία Ραφήνας-Πικερμίου, οι παιδικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ, θα παραμείνουν κλειστά λόγω επικινδυνότητας του οδικού δικτύου απ’ τον παγετό. Αυτή είναι η πρώτη απόφαση του δημάρχου για το 2017, όπως λεπτομερώς ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 9-1-2017 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΩΡΩΠΟ & ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ-ΒΑΡΝΑΒΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΩΡΩΠΟΣ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ January 08, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και του ισχυρού παγετού που πλήττουν τον Δήμο Ωρωπού ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπού όλα τα σχολεία της α΄βάθμιας και β΄βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου τη Δευτέρα 9-01-2017 δεν θα λειτουργήσουν (συγκεκριμένα

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης πατήρ Ιερόθεος ρίχνει αγιασμό στα νερά του λιμένος αγιάζοντάς τα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ January 06, 2017 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις ο καιρός σήμερα Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 ανήμερα Θεοφανείων στη Ραφήνα, ήταν ευχάριστα καλός, με τον ήλιο έστω και ασθενικό να ξεπροβάλλει ανάμεσα στην αραιή συννεφιά. Έτσι η τελετή αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Ραφήνας έγινε με κάθε επισημότητα και χωρίς καιρικά προβλήματα. Στη θάλασσα έπεσαν πάνω από είκοσι κολυμβητές, ενώ το Σταυρό έπιασε και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Ραφηνιώτης ...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΛΩΣΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ January 06, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακολούθησε σήμερα, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ημέρα της Εορτής των Θεοφανείων, την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, στη Σαλαμίνα. Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ January 05, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (author)

Συνήλθε σήμερα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:00 μμ, έπειτα από την υπ’ αρ. 113/3.1.2017 πρόσκληση του Δημάρχου Πεντέλης κου Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης, με αντικείμενο την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για θέματα σχεδιασμού και δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των έκτακτων προβλεπόμενων χιονοπτώσεων . Ο Πρόεδρος του Σ.Τ.Ο. και Δήμαρχος Πεντέλης ανοίγοντας την ...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΚΑΙΡΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ January 04, 2017 / απο kirkinews .gr (author), ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Με την ΕΜΥ να προειδοποιεί για τη νέα επιδείνωση του καιρού, οι κάτοικοι της δημοτικής κοινότητας του ορεινού Βαρνάβα, αγωνιούν και προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τη νέα επέλαση του χιονιά με ίδια μέσα, αφού η δημοτική αρχή αδυνατεί να παράσχει οποιαδήποτε ουσιαστική βοήθεια κι ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης κατά τη συνήθειά του είναι απών, απολαμβάνοντας το χιονισμένο Γκντανσκ κι αγνοώντας ...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email