ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

1η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΝΝΕΔ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΝΝΕΔ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΡΒΟΣ November 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ (author)

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα 5 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ η 1η Τακτική Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τις Πολιτικές Εισηγήσεις του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, την εκλογή νέου Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής καθώς και των οργάνων ΚΕΦΕ, Πειθαρχικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ OΡΜΟΥ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ November 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στα σκαριά μπαίνει το αναπτυξιακό έργο Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου καθώς ξεκινά η διαγωνιστική διαδικασία, με τη δημοσίευση της διακήρυξης του Διαγωνισμού του έργου «Ολοκληρωμένη Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου Υποέργο Ι», προϋπολογισμού 150 εκατομμυρίων ευρώ, στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (TED).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης στο βήμα. Δίπλα του Χριστίνα Παναγιώτου, Βαγγέλης Μαυρουδής, Αγγελική Ραγκούση, Γιωργος Μιχαλακόπουλος, Βάσω Κόλλια, Γιάννης Κουτσομύτης  (ΦΩΤΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ )

‘’ΕΓΡΑΨΕ’’ ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΝΓΚΟ» ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΙ Η ΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΝΓΚΟ November 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ίσως ο πιο υπερήφανος άνθρωπος του λογοτεχνικού αυτού γεγονότος, είναι ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης, που είχε τη τιμή να προλογίζει ένα βιβλίο γραμμένο από δύο δημότες του, Κώστα Κουτσομύτη και Βαγγέλη Μαυρουδή και το πάνελ των ομιλητών να αποτελείται από Ραφηνιώτες/σες, Γιώργο Μιχαλακόπουλο ηθοποιό ομιλητή, Χριστίνα Παναγιώτου φιλόλογο-ιστορικό, πρόεδρο Λ.Ε.Ρ. ομιλήτρια, Γιάννη Κουτσομύτη σκηνοθέτη ομιλητή και Αγγελική Ραγκούση δημοσιογράφο συντονίστρια, πλην της ομιλήτριας Βάσως Κόλλια πολιτικής επιστήμονος τ. Γ.Γ. Ισότητας των φύλων του ΥΠΕΣ, απ’ το Βαρνάβα που όμως είναι δημοτική ενότητα του όμορου δήμου Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου (αριστερά) έχοντας δίπλα του το δήμαρχο Ρ-Π Βασίλη Πιστικίδη (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣE ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜI

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ November 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Φιλίππου και κα Θανοπούλου, αφού αναφέρθηκαν στη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας και την αναγκαιότητα μιας τέτοιας δομής, μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει η σύσταση του Κέντρου Πρόληψης που θα έχει ως βασικό στόχο όχι μόνο να καλύψει τις ανάγκες στους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου, αλλά και να αποτελέσει την απαρχή μιας συνολικότερης προσπάθειας για όλη την Ανατολική Αττική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΙΤΗΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΝΕΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ November 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕΑΑ ενημερώνει τους πολίτες ότι εκδόθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσκληση του Υπομέτρου 6.1. «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020 για το έτος 2016 και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους από την Ανατολική Αττική να υποβάλουν αιτήσεις στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 October 31, 2016 / απο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Εμπεριστατωμένη και πλήρης αναφορά στο 3ήμερο που πέρασαν στη Κύπρο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λαυρεωτικής, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ανέβασε στον τοίχο του στο FB ο καλός φίλος Σταύρος Παπασταυρόπουλος και εμείς απλά το αναδημοσιεύουμε, καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Λαυρεωτική, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της αν. Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας έχοντας στα δεξιά τις ελληνικές σημαίες και στα αριστερά του τη σημαία του συλλόγου Τριγλιανών (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΜΙΛΙΑ, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ October 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ως το κύκνειο άσμα του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη χαρακτηρίζεται η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, σήμερα 28 Οκτωβρίου 2016 στη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, για πρώτη φορά στα χρονικά του δήμου απ’ το Δήμαρχο. Απ’ ένα Δήμαρχο που πρόκειται, τιμώντας την προεκλογική συμφωνία να παραδώσει τη σκυτάλη στον αντιδήμαρχο-συνδήμαρχό του, επικεφαλής της παράταξης με την οποία συνέπραξε για να κερδίσουν το δήμο, υπογράφοντας ουσιαστικά τον πολιτικό του θάνατο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί εγκάρδια με τον Πρόεδρο της νέας ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο   (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΝΝΕΔ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΡΒΟΣ October 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Έχουμε να αποδείξουμε ότι αυτή η προσπάθεια ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ δεν ήταν απλά μια άσκηση, η οποία περιορίστηκε σε ένα καλά οργανωμένο ιδρυτικό συνέδριο. Πρέπει να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά στη νέα γενιά. Πρέπει να κάνουμε τους νέους να ασχοληθούν και πάλι με τα κοινά. Πρέπει να τους πείσουμε ότι η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί μια πράξη πολιτικής ευαισθησίας, που θα τους επιτρέψει να διαμορφώσουν και το δικό τους μέλλον, με πιο ποιοτικούς όρους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

18 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

20 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

«ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ» ΣΤΗ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΤΑ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙΑ» / ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ

18 ΩΡΕΣ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ TOY ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟY ΣΥΛΛΟΓΟY «AΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ» / ΣΥΛΛΟΓΟΣΠΕΝΤΕΛΗΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

18 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

18 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

18 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

18 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

22 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ