ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΠ’ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. ΣΤΟ ΒΟΛΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ October 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Μεταξύ των κεντρικών θεμάτων που απασχόλησαν τις εργασίες του συνεδρίου ήταν: εκλογικό σύστημα, όργανα και λειτουργίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναπτυξιακός ρόλος των Δήμων, Δημοκρατικός Προγραμματισμός, φορολογική αποκέντρωση και πόροι Δήμων. Επίσης, συζητήθηκε η Τριετής Στρατηγική Μεταρρυθμίσεων στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στη βάση σχετικής μελέτης που εκπόνησε το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.Τ.Α.).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΚ/ΝΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΔΑΠ, ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ October 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Λύση δόθηκε στο θέμα των χρεώσεων τελών αποχέτευσης σε νοικοκυριά στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, ύστερα από τη σύσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ κ. Γιάννη Μπενίση. Η ΕΥΔΑΠ θα προχωρήσει σε αναστολή των χρεώσεων τελών αποχέτευσης για νοικοκυριά στην περιοχή των Θρακομακεδόνων που δεν είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο αποχέτευσης

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ & ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ October 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η συμμετοχή σε μια διοργάνωση όπως αυτή είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης. Σε μια εποχή όπου οι τοπικές κοινωνίες αντιμετωπίζουν σήμερα σημαντικές προκλήσεις, σε οικονομικό, κοινωνικό αλλά και περιβαλλοντικό επίπεδο, είναι σημαντικό να έχουμε πρόσβαση στη συσσωρευμένη γνώση και την εμπειρία άλλων πόλεων και περιφερειών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ 7Ο AGRO QUALITY FESTIVAL & 4Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ October 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τα δύο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου διοργανώθηκαν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ) και είχαν στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών για τα πιστοποιημένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, την προώθηση της υγιεινής διατροφής και της ασφάλειας του καταναλωτή, την προτροπή των καταναλωτών στην αγορά ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων ακολουθώντας την καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο…ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΛΑΔΕΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ October 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Δευτέρα πρωί-πρωί ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής, καθ’ ύλη υπεύθυνος της υπηρεσίας πρασίνου, βγήκε παγανιά στις διάφορες γειτονιές της Ραφήνας ώστε ιδίοις όμμασι να διαπιστώσει τι γίνεται με τα κλαδέματα που σχηματίζουν λοφάκια σε κάθε γωνιά παρότι η υπηρεσία έχει βγάλει φιρμάνι περί προστίμων, στο οποίο όμως κανείς πολίτης δεν δίνει σημασία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ν.Δ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ October 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας της Υπαίθρου (15 Οκτωβρίου) αντιπροσωπεία της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της αγροτικής εκμετάλλευσης της κυρίας Ελένης Γκλιάτη, αμπελουργού και συκοπαραγωγού στο Μαρκόπουλο Αττικής, τιμώντας στο πρόσωπό της την καθημερινή προσπάθεια της γυναίκας της υπαίθρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΠΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ, ΑΜΑΞΙΔΙΟ October 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Περισσότερο από ένας τόνος, 1290 κιλά (!) καπάκια συγκεντρώθηκαν κατά την καλοκαιρινή περίοδο στον Δήμο Μαρκοπούλου και παραδόθηκαν για την ενίσχυση της δράσης του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων. Εκπρόσωπος του Συλλόγου, παρέδωσε την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016, ένα ακόμα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ & ΠΟΛΕΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ & ΠΟΛΕΩΝ October 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τις Βρυξέλλες επισκέφθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης και Επικεφαλής της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (ΕΝΑ) Νεκτάριος Καλαντζής, με αφορμή την ευρωπαϊκή εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και διοργανώθηκε από την Κομισιόν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ