ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΝΤΕΛΗ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΝΤΕΛΗ, ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣ November 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (author)

Ο Δήμος Πεντέλης, στα πλαίσια του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα ισότητας των φύλων, σας γνωρίζει ότι η 25η Νοεμβρίου έχει ορισθεί από τον ΟΗΕ από το 1999 ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΕΝΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ November 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μια όμορφη σχολική εκδήλωση – γιορτή ενόψει των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου για τα παιδιά της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Ραφήνας στις εγκαταστάσεις της δομής. Τη γιορτή που πρόσφερε μεγάλη χαρά στα προσφυγόπουλα διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ & ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΤΟΜΕΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ November 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Συνάντηση με τον νέο Τομεάρχη Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρο του κόμματος Γ. Πλακιωτάκη είχε το Μέλος του Τομέα Ναυτιλίας της ΝΔ και Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης στο βήμα. Στο πάνελ Βάσω Κόλλια, Μαίρη Κανελλοπούλου, Δημήτρης Δελτσίδης, Αγγελική Ραγκούση, Σταυρούλα Λαμπροπούλου, παπά Χριστόδουλος Χατζηθανάσης  (ΦΩΤΟ: )

Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΒΙΑ November 24, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άραγε πόσο ευχαριστημένη μπορεί να είναι μια κοινωνία που κλείνει τα μάτια μπροστά σ’ ένα πρόβλημα όπως η βία κατά των γυναικών; Πόσο ευχαριστημένη μπορεί να είναι όταν αδιαφορεί ακόμα και να ενημερωθεί για ένα θέμα που λίγο ή πολύ υπάρχει αναμεσά της άσχετα με το βαθμό βαρύτητας που μπορεί να έχει η λεκτική – συναισθηματική βία, έναντι της σωματικής, ακόμα και με αφαίρεση ζωής;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΕΝΑ ΑΘΕΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ» ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΛΕΣΜΑ, ΒΙΑ November 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, ο ΔΟΠΑΠ κι η ενημερωτική ιστοσελίδα kirkinews.gr πρωτοπορώντας συνδιοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου εκδήλωση για τη Διεθνή ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, με δυνατό πάνελ ομιλητών που καλύπτει όλους τους τομείς οποιασδήποτε βίας υφίστανται οι γυναίκες παγκοσμίως. Πρέπει να είστε όλες/οι εκεί. Σας περιμένουμε!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ & FYROM”

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ, FYROM, ΣΥΝΟΡΑ, ΝΑΤΟ November 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την άμεση παρέμβαση του βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κωνσταντίνου Κατσίκη στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση των μελών του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, προκάλεσε αναφορά της Επιτροπής Οικονομικών και Ασφάλειας της Συμμαχίας η οποία έκανε λόγο για «Ελληνο-Μακεδονικά σύνορα». Λαμβάνοντας τον λόγο ο κ. Κατσίκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν «Ελληνο-Μακεδονικά σύνορα» ζητώντας ταυτόχρονα και πετυχαίνοντας τη διόρθωση του όρου...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ PC ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΧΟΛΕΙΑ, ΔΩΡΕΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΑΦΟΙ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ Α.Ε. November 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Παράδοση είκοσι τριών (23) φορητών Υπολογιστών, σε τρεις (3) Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου. Σε χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15/11/2016, η παράδοση είκοσι τριών (23) φορητών Υπολογιστών (λάπτοπ) και προγραμμάτων antivirus, από τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, Σωτήρη Μεθενίτη και την Αντιδήμαρχο ...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΦΩΤΙΑ November 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Άμεση είναι η παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον χώρο των ανενεργών λατομείων Μαρκοπούλου του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email