ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ November 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος. Ο κ. Μητσοτάκης αφού έγινε δεκτός από την Ιερά Επιστασία και τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Βαρνάβα στις Καρυές, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Πρωτάτου. Απευθυνόμενος στην Ιερά Κοινότητα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΨΥΧΙΚΟ, Ν. ΒΟΥΤΖΑ, ΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΠΟΦΑΣΗ November 16, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Χαράς ευαγγέλια για τους κατοίκους του Ν. Βουτζά αφού το ΣτΕ έκρινε παράνομο τον τρόπο προσδιορισμού των αντικειμενικών αξιών και κατά συνεπεία και του φόρου σε τέσσερις περιοχές της χώρας! Πρόκειται για τη Φιλοθέη, το Ψυχικό, τον Νέο Βουτσά και τους Δελφούς Άμφισσας. Οι αντικειμενικές αξίες και ο ΕΝΦΙΑ των περιοχών αυτών κρίθηκε μη νόμιμος από 8.6.2016, δηλαδή από την ημέρα συζήτησης των υποθέσεων στο ακροατήριο της 7μελούς σύνθεσης του Β΄ Τμήματος του ΣτΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ BARACK OBAMA – ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΛΩΣΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, BARACK OBAMA November 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Barack Obama. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ’ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΕΙΠΝΟ, ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ November 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Είναι ίσως η πρώτη φορά που αφήνουμε στη κυριολεξία τις φωτογραφίες του Δημήτρη Παπαμήτσου να κάνουν ρεπορτάζ. Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου  Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά), με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. Γιώργο Παπαδομιχελάκη μετά την υπογραφή της συμφωνίας μείωσης κατά το ήμισυ του μαθητικού εισιτηρίου  (ΦΩΤΟ: )

ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΘΗΤΕΣ, ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ November 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η μείωση της τιμής των εισιτηρίων για τους μαθητές του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κατά 50% στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, δρομολογήθηκε οριστικά, κατόπιν της υπογραφής σχετικής συμφωνίας του Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη και του Προέδρου του ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. Γιώργου Παπαδομιχελάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΡΑΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΘΑ «ΓΕΝΝΗΣΕΙ» ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ & ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ November 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Την υποχρέωσή του να εκφράσει μια δημιουργική Ελλάδα, που θα «γεννήσει» αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον με βάση την αλήθεια, τόνισε μιλώντας σε εκπομπή της διαδικτυακής τηλεόρασης της iefimerida με τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη και το συγγραφέα - φιλόσοφο Στέλιο Ράμφο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ November 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων του Αριστόδικου Δήμου Σαρωνικού (ΝΠΔΔ) διοργανώνει και τη φετινή περίοδο συναντήσεις Συμβουλευτικής ψυχολογίας για εφήβους. Η Συμβουλευτική εφήβων θα πραγματοποιείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων κάθε 15 μέρες μέχρι τον Ιούνιο και θα έχει τη μορφή ομαδικών συνεδριών συμβουλευτικής εφήβων, τις οποίες τις προσφέρει ο συμβουλευτικός ψυχολόγος κ. Σωκράτης Καραμπατέας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ XINING

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΙΝΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ November 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας και αλληλοκατανόησης στο Ζάππειο, μεταξύ των Δημάρχων Xining Κίνας και Ραφήνας-Πικερμίου στα πλαίσια του ιδρυτικού Hellenic-Chinese Cities Forum που διοργανώνεται από την Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων & Κίνας, και τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΕΣ, της ΚΕΔΕ και της Κινεζικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ