ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΡΑΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΘΑ «ΓΕΝΝΗΣΕΙ» ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ & ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ November 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Την υποχρέωσή του να εκφράσει μια δημιουργική Ελλάδα, που θα «γεννήσει» αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον με βάση την αλήθεια, τόνισε μιλώντας σε εκπομπή της διαδικτυακής τηλεόρασης της iefimerida με τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη και το συγγραφέα - φιλόσοφο Στέλιο Ράμφο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ November 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων του Αριστόδικου Δήμου Σαρωνικού (ΝΠΔΔ) διοργανώνει και τη φετινή περίοδο συναντήσεις Συμβουλευτικής ψυχολογίας για εφήβους. Η Συμβουλευτική εφήβων θα πραγματοποιείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων κάθε 15 μέρες μέχρι τον Ιούνιο και θα έχει τη μορφή ομαδικών συνεδριών συμβουλευτικής εφήβων, τις οποίες τις προσφέρει ο συμβουλευτικός ψυχολόγος κ. Σωκράτης Καραμπατέας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ XINING

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΙΝΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ November 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας και αλληλοκατανόησης στο Ζάππειο, μεταξύ των Δημάρχων Xining Κίνας και Ραφήνας-Πικερμίου στα πλαίσια του ιδρυτικού Hellenic-Chinese Cities Forum που διοργανώνεται από την Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων & Κίνας, και τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΕΣ, της ΚΕΔΕ και της Κινεζικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέτρος Φιλίππου (αριστερά), Νικολέττα Δανιά, Μαρία Γκασιούκα, Δήτρα Τσεβά, Μαρία Γιαννακάκη, Βάσω Κόλλια, Ιφιγλενεια-Άννα Βαρδοπούλου (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ November 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η πρώτη ανοιχτή διαβούλευση στο πλαίσιο μιας συνολικής προσέγγισης και στρατηγικής των θεμάτων ισότητας των φύλων αλλά και της αναγκαίας χωρικής εξειδίκευσης για την προώθηση της ισότητας με σκοπό την κατάρτιση και υλοποίηση τοπικών σχεδίων δράσης για την προώθηση της ισότητας των φύλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα απ’ την Περιφερειακή Ενότητα αν. Αττικής στη Παλλήνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ρ. ΔΟΥΡΟΥ: Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΝΕΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ November 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαιρετισμό απηύθυνε σήμερα, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κατά την έναρξη των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την Αυτοαπασχόληση των Νέων, που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Ένταξη και την Τοπική Κοινωνική Δράση (E.L.I.S.A.N.), στις 10 - 11 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ / ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΛΕΩΦ. ΛΑΥΡΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ November 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Επειδή η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι πινακίδες που αναφέρουν «ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ-ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ» μπορεί να καλύπτει τους υπευθύνους, αλλά δεν καλύπτει την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των διερχομένων οδηγών και συνεπιβατών, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ το ΚΛΕΙΣΙΜΟ της Νέας Λεωφόρου, έως ότου τοποθετηθούν οι φωτεινοί σηματοδότες και φωτιστεί πλήρως.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

1o ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΟΥΣΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ November 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 8 Νοεμβρίου, με θέμα την παρουσίαση του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαδημοτικών Πολιτιστικών Δρώμενων παναττικής εμβέλειας, από τον Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλων –Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ 6Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΔΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΝΑΥΠΛΙΟ, ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ November 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η συνδιάσκεψη, με τίτλο «Ναύπλιο 2016: Η Αυτοδιοίκηση ενωμένη με το βλέμμα στο μέλλον της Ευρώπης», διοργανώθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ελληνογερμανική Συνέλευση, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Ναυπλιέων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email