ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ευάγγελος Μαυρουδής σε φωτογραφία αρχείου ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους Μύρωνα Τσαγκαράκη (δεξιά) και Γιώργο Χριστόπουλο  (ΦΩΤΟ: Α. ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ September 01, 2016 / απο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (author)

Την παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα 1η Σεπτέμβρη ο δημοτικός σύμβουλός της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Ευάγγελος Μαυρουδής, όπως είχε προαναγγείλει προ μηνός. Ο κ. Μαυρουδής εξηγεί αναλυτικά τους λόγους παραίτησής του, που οφείλονται στο ότι θεωρεί ότι έληξε επιτέλους η εκκρεμότητα του μεγάλου έργου υποδομής όπως ο βιολογικός καθαρισμός για το οποίο αγωνίστηκε επί χρόνια και στο ότι θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει ανανέωση στο Σώμα. Έτσι παραδίδει τη σκυτάλη στον πρώτο επιλαχόντα της παράταξης Χριστόπουλου, τον κ. Γιάννακα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΒΙΟΠΑ, ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ September 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα περίεργο σκηνικό διαδραματίζεται στο δήμο Σαρωνικού σχετικά με την επικείμενη κατασκευή-λειτουργία ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της αποχέτευσης του ενιαίου δήμου, που ως γνωστό έως σήμερα έχει χωριστεί στα δυο, με τις δημοτικές κοινότητες Καλυβίων και Κουβαρά να οδεύουν προς το ΚΕΛ Μαρκοπούλου και τις υπόλοιπες τρεις Παλαιά Φώκαια, Σαρωνίδα και Ανάβυσσος να οδεύουν προς Ψυττάλεια. Λύσεις μεσοβέζικες και ανεδαφικές ...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΣΕΣ & ΠΟΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ August 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Από τις 32 παιδικές χαρές του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου έχουν πάρει βεβαίωση καταλληλόλητας 2 (Κολυμβητηρίου και ΚΔΑΠ) και οι 12 που είναι απαξιωμένες, μη επιδεχόμενες πιστοποίηση και σε ακατάλληλα μέρη θα καταργηθούν και θα αποξηλωθούν μετά από πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΒΙΕ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΑΙΤΗΣΗ, ΣΒΙΕ, ΔΗΜΟΣ August 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

O Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, συνεχίζοντας να στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, συμμετέχει στο Πρόγραμμα Υποτροφιών που προσφέρουν οι σχολές ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Στο πλαίσιο αυτό, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΣΒΙΕ, προσφέρει 50 πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτους δημότες της Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ August 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2016, στους Παιδικούς σταθμούς Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, θα αναρτηθούν τα ονόματα των νηπίων, που είναι νέες εγγραφές εκτός ΕΕΤΑΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ August 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Όπως υποσχέθηκε ο δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, ξεκινά τον ενημερωτικό κύκλο εκδηλώσεων σχετικά με το αποχετευτικό του δήμου του, με τη πρώτη ενημερωτική εκδήλωση να πραγματοποιείται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου-Πρόσκληση που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΗΓΑΓΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2016.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, STAR NETWORK, AIYELLOW August 29, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Η ελληνική επιχειρηματική ομάδα του παγκόσμιου δικτύου Star Network της AiYellow μοιράστηκε μαζί με την Ιταλία την δεύτερη θέση στη δημιουργία 10 Star συνεργατών (συνεργάτες με ειδικά προνόμια και αμοιβές) σε εθνικό επίπεδο. Οι συνεργάτες αυτοί δηλαδή δημιουργήθηκαν εντός Ελλάδας κι εντός Ιταλίας αντίστοιχα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δαμιανός Φαφούτης δεύτερος από αριστερά, σε εικόνα αρχείου απ' τις δημαιρεσίες Ραφήνας-Πικερμίου το 2014 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ Γ.Ν. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ «Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ» Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ, ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, Γ.Ν. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ "Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ" August 27, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τους νέους αναπληρωτές διοικητές σε 31 νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ανακοίνωσε τη Πέμπτη 4 Αυγούστου το υπουργείο Υγείας, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία. Μετά την εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε για το Γ.Ν. Σπηλιοπούλειο «Η Αγία Ελένη» τον κ. Δαμιανό Φαφούτη δημοτικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 23 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ