ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου (αριστερά) έχοντας δίπλα του το δήμαρχο Ρ-Π Βασίλη Πιστικίδη (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣE ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜI

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ November 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Φιλίππου και κα Θανοπούλου, αφού αναφέρθηκαν στη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας και την αναγκαιότητα μιας τέτοιας δομής, μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει η σύσταση του Κέντρου Πρόληψης που θα έχει ως βασικό στόχο όχι μόνο να καλύψει τις ανάγκες στους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου, αλλά και να αποτελέσει την απαρχή μιας συνολικότερης προσπάθειας για όλη την Ανατολική Αττική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΙΤΗΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΝΕΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ November 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕΑΑ ενημερώνει τους πολίτες ότι εκδόθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσκληση του Υπομέτρου 6.1. «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020 για το έτος 2016 και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους από την Ανατολική Αττική να υποβάλουν αιτήσεις στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 October 31, 2016 / απο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Εμπεριστατωμένη και πλήρης αναφορά στο 3ήμερο που πέρασαν στη Κύπρο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λαυρεωτικής, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ανέβασε στον τοίχο του στο FB ο καλός φίλος Σταύρος Παπασταυρόπουλος και εμείς απλά το αναδημοσιεύουμε, καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Λαυρεωτική, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της αν. Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας έχοντας στα δεξιά τις ελληνικές σημαίες και στα αριστερά του τη σημαία του συλλόγου Τριγλιανών (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΜΙΛΙΑ, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ October 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ως το κύκνειο άσμα του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη χαρακτηρίζεται η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, σήμερα 28 Οκτωβρίου 2016 στη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, για πρώτη φορά στα χρονικά του δήμου απ’ το Δήμαρχο. Απ’ ένα Δήμαρχο που πρόκειται, τιμώντας την προεκλογική συμφωνία να παραδώσει τη σκυτάλη στον αντιδήμαρχο-συνδήμαρχό του, επικεφαλής της παράταξης με την οποία συνέπραξε για να κερδίσουν το δήμο, υπογράφοντας ουσιαστικά τον πολιτικό του θάνατο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί εγκάρδια με τον Πρόεδρο της νέας ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο   (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΝΝΕΔ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΡΒΟΣ October 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Έχουμε να αποδείξουμε ότι αυτή η προσπάθεια ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ δεν ήταν απλά μια άσκηση, η οποία περιορίστηκε σε ένα καλά οργανωμένο ιδρυτικό συνέδριο. Πρέπει να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά στη νέα γενιά. Πρέπει να κάνουμε τους νέους να ασχοληθούν και πάλι με τα κοινά. Πρέπει να τους πείσουμε ότι η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί μια πράξη πολιτικής ευαισθησίας, που θα τους επιτρέψει να διαμορφώσουν και το δικό τους μέλλον, με πιο ποιοτικούς όρους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ” ΓΙΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΡΕΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ October 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

«Δεύτερη ευκαιρία» στα νοικοκυριά, στις βιώσιμες επιχειρήσεις και την οικονομία, έρχεται να δώσει η Νέα Δημοκρατία με την πρότασή της για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους απέναντι σε τράπεζες, εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία, που παρουσίασαν σήμερα, Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης και η Υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κυρία Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Γιώργος Στεργίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, Ο.Λ.Ρ., ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΜΑΓΑΖΙΑ October 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι θέσεις τραπεζοκαθισμάτων μπορούν να μετατραπούν σε αυτόνομα μαγαζιά; Ιδού η απορία! Και η αιτία διαμάχης μεταξύ ΟΛΡ και δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Αρκετά σαφής και κατηγορηματικός ο Δήμαρχος Ρ-Π κ. Βασίλης Πιστικίδης τονίζει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΧΑΡΝΕΣ: ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ, ΠΑΡΑΠΗΓΜΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ October 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Θοδωρής Συρινίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Πολεοδομίας κ. Στέργιος Πεδιαδίτης με τη συνδρομή του Διοικητή του ΑΤ Αχαρνών κ. Γιώργου Μπουτσαρέλη ενημέρωσαν τους κατόχους των παραπηγμάτων και με την σύμφωνη γνώμη τους, τα μηχανήματα προχώρησαν στην κατεδάφιση, αφού προηγήθηκε η εκκένωση τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ