ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ – ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 123 ΤΟΥ ΟΑΣΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΑΣΑ October 23, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η νέα γραμμή 123 Σαρωνίδα – Ανάβυσσος έχει αφετηρία στη λεωφόρο Σαρωνίδας, μεταξύ της οδού Λευκάδος και της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου. Η διαδρομή της είναι κυκλική και διέρχεται από τη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, την περιφερειακή οδό Λάκκας, τη λεωφόρο Καραμανλή, τη λεωφόρο Σαρωνίδος και τις οδούς Κεφαλληνίας, Ποσειδώνος και Λευκάδας, για να καταλήξει στην αφετηρία της λεωφόρου Σαρωνίδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΟΖ ΒΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Ν. Δ. ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΡΟΛΗΨΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ October 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Προσέξτε τον εαυτό σας. Πρώτα απ’ όλα για εσάς τις ίδιες, αλλά και για όσους σας αγαπούν και σας έχουν ανάγκη. Ναι, μετά τα 40 χρόνια, πρέπει κάθε χρόνο να κάνετε μαστογραφία, είτε αναλογική, είτε ψηφιακή. Και πρέπει βέβαια και η πολιτεία το κόστος αυτής της εξέτασης να μπορεί να το καλύψει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο πρωταγωνιστής των επεισοδίων κ. Παρασκευής πρώτος από αριστερά στα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Λαυρεωτικής (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΤΟ Ν.Π. «ΘΟΡΙΚΟΣ» ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ October 22, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όλοι εναντίον όλων στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής κατά τη συζήτηση της 7ης αναπροσαρμογής του Προϋπολογισμού, όταν συζητήθηκε το θέμα των οικονομικών στοιχείων των Ν.Π.Δ.Δ. ΔΕΥΑΤΗΛ και «Θορικός» που ξεσήκωσε θύελλα αντεγκλήσεων. Πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ο Γιάννης Παρασκευής σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας που συνηθίζει να καυτηριάζει οποιαδήποτε πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής ....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΚΕΝΑ October 21, 2016 / απο ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Αν και πλησιάζει το τέλος του Οκτώβρη τα κενά στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου μας είναι τεράστια, τονίζει η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων, παρά τις διαβεβαιώσεις τόσο της κυβέρνησης ότι φέτος η σχολική χρονιά ξεκινάει χωρίς προβλήματα, όσο και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ότι μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη θα είχαν καλυφτεί όλα τα κενά. Πρόσφατα μάλιστα ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι έχουν καλυφτεί όλα τα κενά στα σχολεία, χωρίς να αισθάνεται καμιά ντροπή για το ψέμα που εκστόμισε!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ October 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Συνάντηση με τους Διευθυντές όλων των σχολείων του Δήμου Σαρωνικού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας, κ. Σπύρου Δημητρίου και του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σαρωνικού, κ. Χάρη Κυνηγαλάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΠ’ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. ΣΤΟ ΒΟΛΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ October 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Μεταξύ των κεντρικών θεμάτων που απασχόλησαν τις εργασίες του συνεδρίου ήταν: εκλογικό σύστημα, όργανα και λειτουργίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναπτυξιακός ρόλος των Δήμων, Δημοκρατικός Προγραμματισμός, φορολογική αποκέντρωση και πόροι Δήμων. Επίσης, συζητήθηκε η Τριετής Στρατηγική Μεταρρυθμίσεων στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στη βάση σχετικής μελέτης που εκπόνησε το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.Τ.Α.).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΚ/ΝΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΔΑΠ, ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ October 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Λύση δόθηκε στο θέμα των χρεώσεων τελών αποχέτευσης σε νοικοκυριά στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, ύστερα από τη σύσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ κ. Γιάννη Μπενίση. Η ΕΥΔΑΠ θα προχωρήσει σε αναστολή των χρεώσεων τελών αποχέτευσης για νοικοκυριά στην περιοχή των Θρακομακεδόνων που δεν είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο αποχέτευσης

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ & ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ October 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η συμμετοχή σε μια διοργάνωση όπως αυτή είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης. Σε μια εποχή όπου οι τοπικές κοινωνίες αντιμετωπίζουν σήμερα σημαντικές προκλήσεις, σε οικονομικό, κοινωνικό αλλά και περιβαλλοντικό επίπεδο, είναι σημαντικό να έχουμε πρόσβαση στη συσσωρευμένη γνώση και την εμπειρία άλλων πόλεων και περιφερειών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

22 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ