ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με το βουλευτή Κώστα Κατσίκη  (ΦΩΤΟ: )

3Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ October 04, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

«Ο Συμπαραστάτης είναι η πρώτη αιρετή ανεξάρτητη αρχή διαμεσολάβησης στη δημόσια διοίκηση και μάλιστα στους οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τους οποίους ο πολίτης συναλλάσσεται σχεδόν καθημερινά. Γι’ αυτό και η σωστή λειτουργία του οφείλει να αποτελεί βασική μέριμνα των δημοτικών και περιφερειακών αρχών.»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ & ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΜΗΤΡΩΟ October 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, τη δημιουργία του μητρώου πολιτικών στελεχών. Μέσα από τη δημιουργία του μητρώου των πολιτικών στελεχών επιδιώκεται η ανανέωση με αξιοκρατία και το άνοιγμα στην κοινωνία. Στόχος είναι η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων με πολιτικό εκφραστή τη Νέα Δημοκρατία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΕΝΑΡΞΗ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ October 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα πρωί-πρωί ξεκίνησαν τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας Ραφήνας-Πικερμίου με επίκεντρο την εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά πρωτίστως τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στο Κ.Υ. Ρ-Π στο οποίο η επισκεψιμότητα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο απ’ την 1η Ιουνίου που τέθηκε σε 24ωρη λειτουργία. Πρώτος και γούρικος ελπίζουμε επιβάτης ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Βασίλης Πιστικίδης ο οποίος δηλώνει ευτυχής ότι ευοδώθηκε τελικά η προσπάθεια μηνών της δημοτικής του αρχής

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΙΣΜΟΙ, ΔΑΣΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΥΜΗΤΤΟΣ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ October 02, 2016 / απο ΤΡΑΤΣΑ ΜΑΧΗ (author), tovima.gr (author)

«Μάχη χαρακωμάτων» μαίνεται στον Υμηττό. Στη μία πλευρά συσπειρώνονται ιδιώτες, δημόσιοι φορείς και δήμοι που έχουν καταπατήσει εκτάσεις του βουνού και στην άλλη συμπαρατάσσονται το υπουργείο Περιβάλλοντος, περιβαλλοντικές οργανώσεις και συλλογικότητες της περιοχής. Μήλον της έριδος, το ισχύον προεδρικό διάταγμα (ΠΔ 187/2011) για την προστασία του Υμηττού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΥΡΙΟΥ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ September 30, 2016 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Μπορεί ο πολυπράγμων Νεκτάριος Καλαντζής να μην ήταν παρών στη σημερινή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λαύριο, επειδή ως εργαζόμενος δεν ήταν δυνατόν ν’ απουσιάσει απ’ τη δουλειά του, εν τούτοις δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία ως άριστος γνώστης των περί την ναυτιλία συμβάντων, με την ειδικότητα του Ναυτιλιακού Οικονομολόγου, να κάνει την παρέμβασή του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ September 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου περιοδεία στο Δήμο Λαυρεωτικής. Ξεκινώντας την περιοδεία του ο κ. Μητσοτάκης, επισκέφτηκε το Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λούκα, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, όπως η ανεργία, καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής. Ακολούθως επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρό του κ. Εμμανουήλ Μαραγκουδάκη

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΣΟΓΕΙΑ: ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ September 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή, της συμφωνίας για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γεώργιος Βλάχος, πρότεινε να προσκληθούν οι Δήμαρχοι της περιοχής των Μεσογείων και συγκεκριμένα του Κορωπίου, του Μαρκοπούλου, των Σπάτων - Αρτέμιδας, της Ραφήνας – Πικερμίου και της Παιανίας – Γλυκών Νερών, που αναφέρονται ως δικαιούχοι των αντισταθμιστικών οφελών στο νόμο για τη λειτουργία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Μεσόγεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΚΑΤΑ ΨΗΝΑΚΗ – ΘΑΝΑΣΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ September 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο κακός χαμός έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, όπου τα πυρά όλων των πτερύγων των δημοτικών συμβούλων στράφηκαν κατά του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη, αλλά και του προέδρου του Δ.Σ. Βάιου Θανασιά, με λεκτικές επιθέσεις απίστευτων ‘‘γαλλικών’’ και σεξιστικών υπονοούμενων, που έκαναν να κοκκινίσουν από ντροπή κι οι πιο ανεκτικοί ακροατές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ