ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΙΤΗ & 13 ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ September 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τα καλά νέα για τους πολίτες που περίμεναν υπομονετικά να ξεκινήσουν τα ραντεβού στο οδοντιατρικό ιατρείο του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, μετά από βλάβη που είχε θέσει εκτός λειτουργίας τα μηχανήματα, ότι απ’ την προσεχή Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά. Να υπενθυμίσουμε ότι το οδοντιατρικό ιατρείο παραμένει εφημερεύον κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΤΗ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ … ΒΕΒΗΛΩΘΗΚΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ September 10, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μαγεία ήταν σήμερα η θάλασσα σε γραφικό κολπίσκο της Ραφήνας, μέχρι τη στιγμή που ο ανεπαίσθητος κυματισμός έβγαλε προς τα έξω τα απόβλητα κάποιου ασυνείδητου κυβερνήτη σκάφους που έπλεε ανοιχτά και τα πέταξε στη θάλασσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΑΣ» ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ September 09, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής Σπάτων ήταν η ανακατασκευή του Πνευματικού Κέντρου, το οποίο είχε εμφανή σημάδια φθοράς, που το κατέστησαν ακατάλληλο για χρήση. Τελικά εγκρίθηκε απ’ το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από πρόταση του Αντιπ/ρχη κ. Πέτρου Φιλίππου και με εισηγητή τον κ. Χρήστο Καραμάνο η πλήρης ανακατασκευή του Πνευματικού Κέντρου "Χρήστος Μπέκας" προϋπολογισμού 1.365.000€.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗ ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΣΗΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Μ&Λ September 09, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια εψάλη ο Όρθρος και η Θεία Αρχιερατική λειτουργία του Γενεσίου της Θεοτόκου στο μητροπολιτικό ναό της Παντοβασίλισσας Ραφήνας χοροσταντούντος και προεξάρχοντος του Επισκόπου του Οικουμενικού Θρόνου, Μητροπολίτη Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρου, συλλειτουργούντος του οικείου Μητροπολίτη Μ&Λ κ.κ. Νικολάου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης διαβάζει την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. περί ανακήρυξης επιτίμου δημότη Ρ-Π του Μητροπολίτη Προύσης. Δίπλα του ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μισοκοίλης (ΦΩΤΟ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΪΟΠΟΥΛΟΣ )

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΣΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ, ΤΕΛΕΤΗ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΠΡΟΥΣΗΣ September 08, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι πνευματικοί δεσμοί μεταξύ του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρου και της Ραφήνας, ξεκινούν απ’ τα χώματα της Βιθυνίας που διακονεί ο ιεράρχης, όπου η κωμόπολη Τρίγλια, γενέθλια γη των προσφύγων που ήρθαν και ρίζωσαν στη ελληνική γη που τους δέχτηκε και έγινε η νέα πατρίδα τους, η Ραφήνα. Οι κατατρεγμένοι συν-Έλληνες έφεραν μαζί τους ότι πολυτιμότερο μπόρεσαν να σώσουν, τις εικόνες της Παναγίας, Παντοβασίλισσα και Επίσκεψη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΣΗΣ, ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΠΡΟΥΣΗΣ September 07, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πρωτοφανής η φετινή προσέλευση πιστών στο πανηγυρικό εσπερινό της εορτής του Γενεσίου της Παναγίας στον εορτάζοντα ναό της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρος, με συλλειτουργούς τον πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Μ&Λ πατέρα Ιερόθεο και ιερείς όλων των ενοριών του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και άλλων δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΚΕΛ September 07, 2016 / απο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΑΡΟΤΣΙΕΡΗΣ (author)

Στην τεχνική έκθεση «Διερεύνηση της ανάπτυξης υδρογραφικού δικτύου στην περιοχή Μαύρο Βουνό Γραμματικού» των Αν. Στάμου – Δ. Κουτσογιάννη – Ν. Μαμάση, εξετάζεται το θέμα με μια μέθοδο ποσοτικοποίησης μιας και μόνο μορφολογικής παραμέτρου. Η μέθοδος αυτή προσδιορίζει για κάθε ψηφίδα επιφανείας εδάφους διαστάσεων 25x25 μέτρων, ποια είναι η έκταση του τμήματος της υδρολογικής λεκάνης στην οποία ανήκει, που τα απορρέοντα επιφανειακώς νερά των βροχοπτώσεων που πέφτουν σ’ αυτό, θα οδηγηθούν μέσα στην ψηφίδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ, ΓΟΝΕΙΣ September 06, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

20 μήνες μετά την παραίτηση της Δήμητρας Λαμπαρού απ’ το νομικό πρόσωπο του δήμου Μαραθώνα «Τετράπολις» ΜΠΕΛΛΟΣ VS ΛΑΜΠΑΡΟΥ 1-0 ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, που συνδέθηκε με τη παραίτηση του τότε αντιδημάρχου Γιάννη Ζαγάρη και θεωρήθηκε από αρκετούς ως στημένη για να τον αντικαταστήσει, έρχεται σήμερα αν και καθυστερημένα η επιβεβαίωση, με τη κ. Λαμπαρού να αντικαθιστά ένα άλλο αντιδήμαρχο που παραιτήθηκε, το Γιάννη Μπούσουλα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email