ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΧΑΡΙΣΕ ΟΣΚΑΡ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΔΙΑΣΩΣΗ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΛΕΣΒΟΣ, ΔΑΦΝΗ ΜΑΤΖΙΑΡΑΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ September 06, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Ελληνίδα φοιτήτρια τιμήθηκε με "Όσκαρ" για ντοκιμαντέρ με τη ζωή των στελεχών του Λιμενικού στη Λέσβο Μετρά διασώσεις πολλών χιλιάδων ανθρώπινων ζωών, μαζί με τους συναδέλφους του, στους οποίους πάντα αναφέρεται. Για τα όσα έκανε τον τίμησε ως εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος στη Λέσβο, η Ακαδημία Αθηνών. Ο ελληνικός και διεθνής Τύπος τον χαρακτήρισε ‘φύλακα άγγελο’ των προσφύγων. Οι επώνυμοι, που πέρασαν κατά δεκάδες από το νησί, τον συνεχάρησαν θερμά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΦΥΓΕ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΤΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΤΑΣ September 05, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Έφυγε απ’ τη ζωή ο Νίκος Γούτας συμβολαιογράφος, που διετέλεσε κοινοτάρχης Ραφήνας την τετραετία 1991 έως 1994 και ουσιαστικά υπήρξε ο πρώτος δήμαρχος Ραφήνας καθώς επί θητείας του δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ αναβάθμισης της κοινότητας Ραφήνας σε δήμο κατόπιν ενεργειών του, με πρώτο αιρετό πλέον δήμαρχο τον Ανδρέα Κεχαγιόγλου που διετέλεσε αντιπρόεδρος της κοινότητας επί θητείας Γούτα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΓΙΟΚ! ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ September 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μόνοι τους τα είπαν, μόνοι τους τ’ άκουσαν στα Καλύβια, χθες 2 Σεπτεμβρίου στη πρώτη δημόσια ενημέρωση στα Καλύβια του νέου σχεδιασμού ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, όπως υποσχέθηκε ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης στοχεύοντας στη κοινωνική συναίνεση σ’ ένα έργο ζωής που ταλανίζει χρόνια τη περιοχή, με τους πολίτες να γυρίζουν τη πλάτη και να μη συμμετέχουν μαζικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Μαυρουδής ανάμεσα στους συναδέλφους του γιατρούς κ. Χριστόπουλο (δεξιά) και κ. Βουδούρη σε εικόνα αρχείου με συζήτηση του Δ.Σ. το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ September 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο τ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γιώργος Χριστόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοτική Αλλαγή" ενεργών πολιτών Ραφήνας -Πικερμίου επισημαίνει σε δήλωση του για την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξής του Ευάγγελου Μαυρουδή: Πολύ σοφά ο Ισοκράτης λέει: "απ’ την εξουσία να φεύγεις όχι πλούσιος, αλλά πιο δοξασμένος, γιατί ο έπαινος και η αναγνώριση του λαού είναι καλύτερα από τα χρήματα".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Ευάγγελος Μαυρουδής σε φωτογραφία αρχείου ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους Μύρωνα Τσαγκαράκη (δεξιά) και Γιώργο Χριστόπουλο  (ΦΩΤΟ: Α. ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ September 01, 2016 / απο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (author)

Την παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα 1η Σεπτέμβρη ο δημοτικός σύμβουλός της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Ευάγγελος Μαυρουδής, όπως είχε προαναγγείλει προ μηνός. Ο κ. Μαυρουδής εξηγεί αναλυτικά τους λόγους παραίτησής του, που οφείλονται στο ότι θεωρεί ότι έληξε επιτέλους η εκκρεμότητα του μεγάλου έργου υποδομής όπως ο βιολογικός καθαρισμός για το οποίο αγωνίστηκε επί χρόνια και στο ότι θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει ανανέωση στο Σώμα. Έτσι παραδίδει τη σκυτάλη στον πρώτο επιλαχόντα της παράταξης Χριστόπουλου, τον κ. Γιάννακα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΒΙΟΠΑ, ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ September 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα περίεργο σκηνικό διαδραματίζεται στο δήμο Σαρωνικού σχετικά με την επικείμενη κατασκευή-λειτουργία ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της αποχέτευσης του ενιαίου δήμου, που ως γνωστό έως σήμερα έχει χωριστεί στα δυο, με τις δημοτικές κοινότητες Καλυβίων και Κουβαρά να οδεύουν προς το ΚΕΛ Μαρκοπούλου και τις υπόλοιπες τρεις Παλαιά Φώκαια, Σαρωνίδα και Ανάβυσσος να οδεύουν προς Ψυττάλεια. Λύσεις μεσοβέζικες και ανεδαφικές ...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΣΕΣ & ΠΟΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ August 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Από τις 32 παιδικές χαρές του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου έχουν πάρει βεβαίωση καταλληλόλητας 2 (Κολυμβητηρίου και ΚΔΑΠ) και οι 12 που είναι απαξιωμένες, μη επιδεχόμενες πιστοποίηση και σε ακατάλληλα μέρη θα καταργηθούν και θα αποξηλωθούν μετά από πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΒΙΕ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΑΙΤΗΣΗ, ΣΒΙΕ, ΔΗΜΟΣ August 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

O Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, συνεχίζοντας να στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, συμμετέχει στο Πρόγραμμα Υποτροφιών που προσφέρουν οι σχολές ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Στο πλαίσιο αυτό, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΣΒΙΕ, προσφέρει 50 πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτους δημότες της Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email