ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα χαμόγελα περισσεύουν στα πρόσωπα όλων. Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης(αριστερά), ο αντιδήμαρχος κ. Κοκκόλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου κι οι αντιδήμαρχοι κοι Μπουρνούς & Καλφαντής   (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΔΗΜΟΣ June 08, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Χαράς ευαγγέλια για τη δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου που βλέπει επιτέλους τους κόπους της να ανταμείβονται, καθώς προχωρούν οι προγραμματισμένες χρηματοδοτήσεις των έργων υποδομής που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και νέων έργων με ώριμες μελέτες προς κατάθεση και περαιτέρω προώθηση προς ένταξη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ June 08, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης στο δελτίο τύπου που μας απέστειλε, υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία έχει προβλεφθεί ένα ποσοστό της τάξης του 10% των εσόδων που προκύπτουν από την αξιοποίηση της εκτάσεως του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού για τη δημιουργία έργων υποδομής στους δήμους των Μεσογείων ώστε να αντιμετωπιστούν οι σημαντικές περιβαλλοντικές και κοινωνικές συνέπειες που προέκυψαν από την εγκατάσταση και λειτουργία στην περιοχή του νέου αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΧΑΡΝΕΣ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Τον ιδρυτή και πρόεδρο του "Χαμόγελου του παιδιού" κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο τίμησε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, σε μια βραδιά που προκάλεσε αμέτρητα συναισθήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, LAMDA DEVELOPMENT, ΥΠΟΓΡΑΦΗ June 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τελείωσαν πριν από λίγο οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη LAMDA Development, το ΤΑΙΠΕΔ και την Κυβέρνηση, όσον αφορά στην υπογραφή του MoU, στο οποίο καταγράφονται οι διαφοροποιήσεις που επήλθαν κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Κύκλοι των επενδυτών δηλώνουν ικανοποιημένοι από την κατάληξη των συζητήσεων και αισιόδοξοι για την συνέχεια. Αναμένεται να ανοίξουν 10 χιλιάδες θέσεις εργασίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΛΩΣΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016 June 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρευρέθη σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου, στην τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «Ποσειδώνια 2016». Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ June 06, 2016 / απο ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (author)

Οι 6 προτάσεις του Ποταμιού σχετικά με το Πόρισμα της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων για την Α’ βάθμια και Β’ βάθμια εκπαίδευση Στο πλαίσιο της διαδικασίας που ακολουθήθηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, το Ποτάμι έστειλε την Κυριακή 29/5 στον Πρόεδρο της Επιτροπής, τα σχόλιά του και κάποιες επιπλέον προτάσεις πάνω στο συγκεκριμένο 100σέλιδο πόρισμα του κ. Γαβρόγλου που είχε παρουσιαστεί στις 24/5 στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων κι αφορούσε την Α’ βάθμια και Β’ βάθμια εκπαίδευση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζέτα Μπαμπανιώτη πρόεδρος ΕΘΟΡΠ(αριστερά), Κλάιρη Λιάβα τ.σ. Πικερμίου, Φίλιππος Αναστασίου τ. σ. Πικερμίου, Γιώργος Κοκκόλης αντιδήμαρχος Πικερμίου, Ιφιγένεια Βαρδοπούλου γραμματέας συλλόγου Μελτεμίου και Παύλος Παπαδόπουλος πρόεδρος συλλόγου Ερείκια  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΕΘΟΡΠ-ΣΠΑΠ-ΟΔΗΓΟΙ, ΥΜΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΝΤΡΑΦΙ June 05, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με τη φράση του Οδυσσέα Ελύτη: «Ένα τοπίο δεν είναι όπως το αντιλαμβάνονται μερικοί, κάποιο απλώς σύνολο γης, φυτών και υδάτων. Είναι η προβολή της ψυχής ενός λαού στην ύλη…» έκλεισε την ομιλία της, η Τζωρτζίνα Λεγάκη προϊσταμένη υπηρεσίας περιβάλλοντος και πρασίνου του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου προλογίζοντας τη γιορτή για τη μέρα του περιβάλλοντος που διοργανώθηκε απ’ την ομάδα εθελοντών ΕΘΟΡΠ, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού του δήμου Ρ-Π και τον ΣΠΑΠ, στη πανέμορφη πλατεία στη καρδιά του οικισμού Ντραφίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: ΒΑΘΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ June 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μόνιμος κάτοικος Ραφήνας και πρωτεργάτης της μετονομασίας των εξωτερικών ιατρείων του πρώην ΠΝΑ σε Κ.Υ. Ραφήνας, ο Δρ. Γιώργος Αθανασιάδης εκφράζει την βαθιά ικανοποίησή του για την αίσια κατάληξη της 24ωρης λειτουργίας-εφημερίας του ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, συγχαίροντας όλους όσους συνετέλεσαν προς τούτο, σε αποκλειστική δήλωσή του που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 27 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

9 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 23 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

1 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

5 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ