ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟ/ΣΑΒΒΑΤΟ/ΚΥΡΙΑΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΦΗΜΕΡΙΑ June 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τις δύο πρώτες μέρες εφημερίας του ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ο κόσμος αρχίζει σιγά-σιγά να συνειδητοποιεί ότι επιτέλους μπορεί να απευθυνθεί σ’ αυτό όλο το 24ωρο, οπότε παρουσιάζεται αυξητική τάση προσερχομένων επειγόντων περιστατικών, αλλά και τις αργίες. Για τη πληρέστερη ενημέρωση λοιπόν των κατοίκων του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα της ενισχυμένης εφημερίας την Παρασκευή – Σάββατο & Κυριακή όπως ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ, ΣΑΜΟΣ June 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

«Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έχουν υποστεί μια σημαντική οικονομική ζημιά. Από μια κρίση εξωγενή, μια κρίση για την οποία δεν ήταν υπεύθυνα, μια κρίση που κατάφεραν να χειριστούν με πολύ μεγάλη προσπάθεια», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια αποψινής του ομιλίας στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Ελλάδας (ΚΕΔΕ) που πραγματοποιείται στη Σάμο, με θέμα το προσφυγικό ζήτημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ June 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση υπόγειων διαβάσεων πεζών και οχημάτων, οδικών αξόνων Περιφέρειας Αττικής», προϋπολογισμού 900.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΔΟΥ ΟΙ 9 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ June 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Υπεύθυνος Συντονιστής για την επεξεργασία και διαμόρφωση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Κώστας Τασούλας, παρουσίασε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, προσχέδιο πρότασης για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ June 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, 1 Ιουνίου, συνοδευόμενος από το Συντονιστή Μεταναστευτικής Πολιτικής του Κόμματος, βουλευτή Α’ Αθηνών, κ. Βασίλη Κικίλια, το χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης(αριστερά) παρακολουθεί το μεγάλο ευεργέτη κ. Μαρτίνο να κόβει τη πίτα του Κ.Υ. το Γενάρη του 2016  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΑ May 31, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου θα λειτουργεί κάθε μέρα όλο το 24ωρο από αύριο Τετάρτη 1 Ιουνίου καλυπτόμενο απ’ την ειδικότητα της Γενικής ιατρικής ή παθολογίας, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή και τις αργίες θα υπάρχει αυξημένη εφημερία με τη λειτουργία των εργαστηρίων (ακτινολογικό, βιοπαθολογικό κ.α.) και με ιατρούς ειδικοτήτων δηλ. παιδίατρο, οδοντίατρο, βιοπαθολόγο και καρδιολόγο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

SAFE WATER SPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΣ, SAFE WATER SPORTS May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Safe Water Sports, που έχει ως αποστολή την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων στο χώρο της θαλάσσιας άθλησης και ψυχαγωγίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ May 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Συμπαραστάτης του δημότη Σπάτων – Αρτέμιδας με νέα έγγραφα που κατέθεσε αναρωτιέται τι γίνεται τελικά με τη κατασκευή-λειτουργία ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι του δήμου Σ-Α, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει λάβει απάντηση απ’ την ΕΥΔΑΠ και τη κυβέρνηση. Με απλά λόγια επισημαίνει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 48 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

9 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 26 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

1 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

5 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ