ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ May 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Μαΐου, τις κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως. Οι κοινωνικές δομές περιλαμβάνουν συσσίτια, κοινωνικό Ιατρείο, φαρμακείο, παντοπωλείο, τράπεζα ρουχισμού, ξενώνες, γηροκομείο και παιδικό σταθμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ & Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π.ΕΠ.ΙΣ. May 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο της προώθησης της ισότητας των φύλων, ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας (Π.ΕΠ.ΙΣ.) Αττικής και πραγματοποίησε προπαρασκευαστική συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 20 Μαΐου στα γραφεία της στην Παλλήνη, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα σύνταξης σχεδίου δράσης για την περιοχή ευθύνης της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η Ε.Ν.Α. ΣΤΟ MONEY SHOW ΣΤΟ HYATT REGENCY ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΝΕΟΙ May 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.) θα συμμετάσχει στο Money Show που θα πραγματοποιηθεί στο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, όπου την Παρασκευή 20 Μαΐου, 14.00-16.00 στην Αίθουσα ΄΄Επίδαυρος 2΄΄ θα συζητηθούν πρακτικές και προτάσεις για την επόμενη μέρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΔΑΠ ΝΔΦΚ May 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ψήφο στους 17χρονους προτίθεται να δώσει η κυβέρνηση, τη στιγμή που οι φοιτητικές εκλογές καταλήγουν σε ναυάγιο! Λέει κάτι αυτό; Μήπως οι νέοι άνθρωποι ή τουλάχιστον μια μερίδα εξ’ αυτών δε έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία των εκλογών; Οι νέοι μας και μάλιστα οι αυριανοί επιστήμονες, είναι ότι καλύτερο έχουμε ως πατρίδα, τι εικόνα αισιοδοξίας δίνουν προς τα έξω, όταν μετατρέπουν τις εκλογές τους σε μπάχαλο;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά) με τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο στη κοπή της πίτας του προσωπικού του Κ.Υ. Ρ-Π στις 21 Ιανουαρίου 2016   (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑ May 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου τιμώντας το μεγάλο ευεργέτη της περιοχής, σχεδόν ομόφωνα ψήφισε την πρόταση του δημάρχου Ρ-Π κ. Βασίλη Πιστικίδη να δοθεί το όνομα του κ. Αθανασίου Μαρτίνου στο ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, για το οποίο ο μεγάλος ευεργέτης διέθεσε 2 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση-αναβάθμιση της υφιστάμενης δομής σε μια νέα και προηγμένη μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που αποτελεί πρότυπο πανελλαδικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ & ΗΠΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ Ή ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ & ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ May 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Ο υψηλός δανεισμός των προηγούμενων δημοτικών περιόδων, η ελλιπής αποπληρωμή αυτών των δανείων, οι υποχρεώσεις οφειλών προηγούμενων ετών 2003-2014 και η ανυπαρξία σχεδίου οικονομικής προσαρμογής την ίδια περίοδο, έχουν οδηγήσει τον Δήμο Αχαρνών σε οικονομικό αδιέξοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ & Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η ανταπόκριση σχολιασμού σοβαρών θεμάτων όπως το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΣΤΑ Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ και μάλιστα επώνυμα, είναι καλοδεχούμενη όσο ποτέ. Θα πρέπει να επισημάνουμε ωστόσο ότι η είδηση αφορούσε γενικά τα Κ.Υ. της αν. Αττικής κι όχι μόνο το συγκεκριμένο Κ.Υ. Ρ-Π που πράγματι έχει αναβαθμιστεί πρόσφατα, αλλά και το Κ.Υ. Μαρκοπούλου Μεσογαίας που ανακαινίστηκε το 2004 σε βαθμό που να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες λόγω Ολυμπιακών αγώνων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης (αριστερά), ο αντιδήμαρχος κ. Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης κι η υπέυθυνη του Κ.Υ. Ρ-Π κ. Δημητρίου  (ΦΩΤΟ: Αγγελική Ραγκούση )

ΤΟ ΠΕΔΥ/Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Γιώργος Πατούλης με τη διπλή του ιδιότητα ως πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ επισκέφτηκε σήμερα το ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού με το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη. Ο κ. Πατούλης έφθασε στο Κ.Υ. μετά τις 2 το μεσημέρι όταν πια το κέντρο ετοιμαζόταν να κλείσει – ως γνωστό έως σήμερα λειτουργεί μόνο τις εργάσιμες μέρες απ’ τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι – έτσι μπόρεσε να ξεναγηθεί με άνεση και να συνομιλήσει με το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό χωρίς τη παρουσία ασθενών που θα δυσκόλευαν τη κατάσταση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 41 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ