ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά) με τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο στη κοπή της πίτας του προσωπικού του Κ.Υ. Ρ-Π στις 21 Ιανουαρίου 2016   (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑ May 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου τιμώντας το μεγάλο ευεργέτη της περιοχής, σχεδόν ομόφωνα ψήφισε την πρόταση του δημάρχου Ρ-Π κ. Βασίλη Πιστικίδη να δοθεί το όνομα του κ. Αθανασίου Μαρτίνου στο ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, για το οποίο ο μεγάλος ευεργέτης διέθεσε 2 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση-αναβάθμιση της υφιστάμενης δομής σε μια νέα και προηγμένη μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που αποτελεί πρότυπο πανελλαδικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ & ΗΠΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ Ή ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ & ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ May 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Ο υψηλός δανεισμός των προηγούμενων δημοτικών περιόδων, η ελλιπής αποπληρωμή αυτών των δανείων, οι υποχρεώσεις οφειλών προηγούμενων ετών 2003-2014 και η ανυπαρξία σχεδίου οικονομικής προσαρμογής την ίδια περίοδο, έχουν οδηγήσει τον Δήμο Αχαρνών σε οικονομικό αδιέξοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ & Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η ανταπόκριση σχολιασμού σοβαρών θεμάτων όπως το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΣΤΑ Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ και μάλιστα επώνυμα, είναι καλοδεχούμενη όσο ποτέ. Θα πρέπει να επισημάνουμε ωστόσο ότι η είδηση αφορούσε γενικά τα Κ.Υ. της αν. Αττικής κι όχι μόνο το συγκεκριμένο Κ.Υ. Ρ-Π που πράγματι έχει αναβαθμιστεί πρόσφατα, αλλά και το Κ.Υ. Μαρκοπούλου Μεσογαίας που ανακαινίστηκε το 2004 σε βαθμό που να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες λόγω Ολυμπιακών αγώνων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης (αριστερά), ο αντιδήμαρχος κ. Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης κι η υπέυθυνη του Κ.Υ. Ρ-Π κ. Δημητρίου  (ΦΩΤΟ: Αγγελική Ραγκούση )

ΤΟ ΠΕΔΥ/Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Γιώργος Πατούλης με τη διπλή του ιδιότητα ως πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ επισκέφτηκε σήμερα το ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού με το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη. Ο κ. Πατούλης έφθασε στο Κ.Υ. μετά τις 2 το μεσημέρι όταν πια το κέντρο ετοιμαζόταν να κλείσει – ως γνωστό έως σήμερα λειτουργεί μόνο τις εργάσιμες μέρες απ’ τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι – έτσι μπόρεσε να ξεναγηθεί με άνεση και να συνομιλήσει με το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό χωρίς τη παρουσία ασθενών που θα δυσκόλευαν τη κατάσταση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η διευθύντρια της ΜΑΦ Γαλιλαία κ. Τσεκέζογλου (δεύτερη από αριστερά), ο δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος, η υπεύθυνη της ΜΑΦ Ρουμανίας, ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος, η υπεύθυνη ΜΑΦ Κύπρου κι ο κ. Φιλίππου αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ May 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια ξεχωριστή τελετή αδελφοποίησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία». Μια τελετή που χαρακτηρίστηκε από αληθινή αγάπη, φροντίδα και ανακούφιση προς τους ογκολογικούς ασθενείς και τις οικογένειές τους και ολοκληρώθηκε με την υπογραφή σχετικού μνημονίου αδελφοποίησης τριών μονάδων ανακουφιστικής φροντίδας: της δικής μας ΜΑΦ «Γαλιλαία», της Hospice Casa Sperantei της Ρουμανίας και του Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» της Κύπρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΣΤΑ Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, 1Η ΥΠΕ, ΕΦΗΜΕΡΙΑ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ May 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τη περασμένη Πέμπτη 12 Μαΐου, η υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κ. Χρυσάνθη Κισκήρα κάλεσε στο γραφείο της τους συντονιστές όλων των Κ.Υ. της αν. Αττικής, όπου τους ανακοίνωσε την απόφαση υλοποίησης του σχεδιασμού του τέλους του 2014, αναφερόμενη στην ενισχυμένη εφημερία δύο Κ.Υ. που θα καλύπτουν τις ανάγκες της ΝΑ & ΒΑ Αττικής αντίστοιχα, με την παράλληλη λειτουργία ωστόσο και των υπολοίπων 6 Κ.Υ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 4ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ «ΔΡΑΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΡΑΣΗ May 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στο 4ο τακτικό συνέδριο της «Δράσης» παραβρέθηκαν οι επικεφαλής της Ν. Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και του «Ποταμιού» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά κι η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου. Η παρουσία των δύο τελευταίων (Θεοδωράκης - Διαμαντοπούλου) στο συνέδριο της Δράσης, με την ως εκ τούτου απουσία τους στο παράλληλο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκαλεί προβληματισμό στο επιτελείο της ΔΗ.ΣΥΜ. που προσέβλεπε στη σύμπραξη με το ΠΟΤΑΜΙ και τη προσέλκυση στους κόλπους της προβεβλημένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΣΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ & ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ May 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου στη Βουλή, μετά από πρόσκληση βουλευτών Περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, με θέμα το νέο δασικό νομοσχέδιο που προωθείται προς ψήφιση από την κυβέρνηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

9 ΩΡΕΣ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 21 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

1 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

5 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ