ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο.Λ./ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΡΘΡΟ, ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ July 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι προσωπικές επιδιώξεις δεν πρέπει να μπαίνουν ανάμεσα στις σχέσεις Δήμου και Οργανισμού Λιμένος. Για άλλη μία φορά βλέπουμε προσωπικές στρατηγικές να εμποδίζουν την πρόοδο της περιοχής μας και να διαιωνίζουν τα προβλήματα μεταξύ Δήμου και Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας (ΟΛΡ). Στη προγραμματισμένη συνάντηση ΟΛΡ και Δήμου, την Τρίτη 12 Ιουλίου, συζητήθηκε το θέμα της πρόσφατης καταγγελίας για αντλίες που ρίχνουν τα λύματα του λιμένα στη θάλασσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΑΡΕΛΗΣ (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΕΘΗΚΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΙΑΤΡΙΚΗ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΑΡΕΛΗΣ July 16, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μία επιστημονική είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Το επώνυμο γνωστό: Γιώργος Κωτσαρέλης. Πρόκειται για τον συμπατριώτη μας γιατρό, γράφει το e-nafpaktia.gr, πού είναι πίσω από αυτή την σημαντική είδηση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Ψηνάκης σε εικόνα αρχείο στο ξεκίνημα της δημαρχιακής του θητείας, τότε που τα τηλεοπτικά συνεργεία κατέκλυζαν τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου   (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΟΡΓΗΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΨΗΝΑΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ July 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τσουνάμι η οργή που έχει ξεσηκωθεί μετά τις απανωτές σεισμικές δονήσεις παραιτήσεων των εναπομεινάντων δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας του Ηλία Ψηνάκη, που απειλεί να καταπιεί το δήμαρχο Μαραθώνα. Η οργή προέρχεται κυρίως απ’ όσους τον πίστεψαν, τον στήριξαν και τον βοήθησαν αρχικά στο δύσκολο δημαρχιακό του έργο και ως εκ τούτου γεύτηκαν τη μεγαλύτερη απογοήτευση που μπορεί να νιώσει άνθρωπος όταν γκρεμίζονται τα πιστεύω του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π παρουσιάζει στην οθόνη του λαπτοπ το master plan του λιμένος (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΡΩΓΜΗ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ο.Λ.Ρ., ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ July 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Περισσότερο από ορατή πλέον η βαθιά ρωγμή που υπάρχει πλέον μεταξύ του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και του συνδημάρχου Βαγγέλη Μπουρνού λίγους μήνες πριν την αλλαγή σκυτάλης στο δημαρχιακό θώκο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΔΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΔΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ July 13, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εσωτερική υπόθεση κατά τα συμφωνηθέντα η σημερινή, 13 Ιουλίου, εκλογή Προέδρου και Γενικού Γραμματέα στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. Η εκλογή έγινε μετά την αποχώρηση του δημάρχου Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση, όπως είχε συμφωνηθεί εξ’ αρχής μεταξύ των παρατάξεων που ενώθηκαν για να κερδίσουν τη προεδρία της ΠΕΔΑ με τη συμφωνία να αναλαμβάνει σε καθορισμένο τακτό διάστημα άλλος πρόεδρος μεταξύ των επικεφαλής που συνενώθηκαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΗΜΟΣ July 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Θετικά γνωμοδότησε, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 6 Ιουλίου, για το σχέδιο δημιουργίας από την ΕΥΔΑΠ Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων, Κομποστοποίησης, Πράσινου Σημείου και Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Δήμο Σαρωνικού, καθώς και για τη χωροθέτηση στο Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙΟ.ΠΑ.) Καλυβίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΔΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΤΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΗΜΕΡΙΔΑ July 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαιρετισμό απηύθυνε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στην Ημερίδα που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), με θέμα την «Οργάνωση Υπηρεσιών και αναπτυξιακή πολιτική στους ΟΤΑ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ REUVEN RIVLIN

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, REUVEN RIVLIN July 10, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ, συναντήθηκε σήμερα, Κυριακή 10 Ιουλίου, με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, κ. Reuven Rivlin. Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχα μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πολύ θερμή συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ισραήλ στην οποία επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις μεταξύ των δύο Κρατών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ