ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΥΠΟΜΝΗΜΑ July 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την 31.3.2016, η διοικούσα επιτροπή του Δικτύου συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά με την λειτουργία του θεσμού και εξέφρασε την απορία του για την περιορισμένη εκλογή Συμπαραστατών στους 161 δήμους που προβλέπεται η δυνατότητα εκλογής. Το Δίκτυο ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τις προτάσεις αναμόρφωσής του θεσμού και για τις νομοθετικές επιλογές ευχερέστερης εκλογής Συμπαραστατών

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ July 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λακωνίας, κ. Θανάσης Δαβάκης, με αφορμή περιστατικό φυματίωσης σε στρατιωτικούς που υπηρετούν σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι κύριοι Αθανασίου και Πιτσιόρλας υπογράφουν τη MοU (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΤΑΙΠΕΔ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, LAMDA DEVELOPMENT, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ July 05, 2016 / απο vimaonline.gr (author)

Πέρασε από το Ελεγκτικό Συνέδριο το MοU (Σύμφωνο Συναντίληψης) που υπεγράφη ανάμεσα στην Κυβέρνηση και στη LAMDA Development για την επένδυση του Ελληνικού τον προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το MοU εγκρίθηκε χωρίς καμία παρατήρηση επί των νομοτεχνικών αλλαγών που έγιναν. Αυτή η εξέλιξη επισφραγίζει την εξέλιξη του έργου κι ανοίγει το δρόμο για την κατάθεση του επενδυτικού σχεδίου και κύρωσή του από τη Βουλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ July 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανοικτή διαβούλευση της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες, για τη διαμόρφωση του κυβερνητικού της προγράμματος την έναρξη της οποίας είχε ανακοινώσει στις 16 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Κόμματος, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠ’ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΦΘΑΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ July 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Χθες Σάββατο 2 Ιουλίου γύρω στις 8,30 το βράδυ, έφθασαν πάνω από 100 πρόσφυγες, μονογονεϊκές οικογένειες Συρίων προσφύγων κυρίως, αλλά και κάποιες Αφγανικής καταγωγής, στο χώρο υποδοχής που έχει ετοιμαστεί στα Περιβολάκια Ραφήνας όπου ήδη φιλοξενούνται 17 άτομα που παρέμειναν απ’ τη πρώτη αποστολή σχεδόν 120 ανθρώπων, στις 30 Ιουνίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ July 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Χθες, Παρασκευή 1η Ιουλίου κλιμακώθηκε αγωνιστικά η δράση γονέων-εκπαιδευτικών-μαθητών διεκδικώντας τη λειτουργία του 2ου Λυκείου Αρτέμιδος τη νέα σχολική χρονιά με συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Σπάτων Αρτέμιδος στις 7 π.μ. Δεκάδες γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων Αρτέμιδος και των συλλόγων Γονέων του 1ου Λυκείου, του 1ου Γυμνασίου και του 2ου Γυμνασίου πλαισιώνοντας την κινητοποίηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ July 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για τη σύνταξη της μελέτης με τίτλο «Μελέτη και προετοιμασία φακέλου για την επισκευή - συντήρηση - αναπαλαίωση κτιρίου στην Οδό Αγίας Φιλοθέης Αρ. 19 που θα στεγάσει την Ποιμαντική Εκπαίδευση». Η μελέτη, προϋπολογισμού 94.956 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ’’ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΔΡΑΣΗ July 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Στο πλαίσιο του σχεδίου που έχει συγκροτηθεί και αναπτύσσεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, οργανωμένες επισκέψεις κλιμακίων του Κόμματος σε οργανώσεις και δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που υποστηρίζονται από μη κρατικούς φορείς, όπως η Εκκλησία, φιλανθρωπικά σωματεία, Μ.Κ.Ο. κ.α., σε όλους τους Νομούς της Επικράτειας. Τα κλιμάκια συγκροτούνται από βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείς και στελέχη του Κόμματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email