ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ April 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με τη ΝΔ “το γενικό πνεύμα τους νέου καταστατικού είναι ότι η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της κάτι που σημαίνει ότι όλες οι εκλογικές διαδικασίες, η χρηματοδότηση με «λίγα από πολλούς», η αξιολόγηση των στελεχών, αλλά και η παραγωγή πολιτικής θα στηρίζονται στα μέλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΕΣ/ΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΕΟΙ, ΕΚΠΤΩΣΗ April 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" (author)

Ευχάριστη είδηση αποτελεί η απόφαση των ΚΤΕΛ Αττικής για έκπτωση 50% στο εισιτήριο όσων είναι κάτω των 18 ετών, που βγήκε από τη συνάντηση εργασίας που μόλις ολοκληρώθηκε στα γραφεία της AVMap.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΧΑΡΝΕΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Τ.Α. ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΡΟΜΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΡΟΜΑ April 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μια σημαντική συνάντηση για τις δράσεις υπέρ του παιδιού και της οικογένειας Ρομά, πραγματοποιήθηκε στις Αχαρνές με το δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό να σημειώνει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΠΑΡΝΗΘΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ April 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων φορέων της Πάρνηθας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αχαρνών το πρωί της Τετάρτης 13 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΝΝΕΔ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ April 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τ’ αποτελέσματα στις τοπικές οργανώσεις του κόμματος της Ν.Δ. όπου η νέα διοίκηση υπό τον κ. Μητσοτάκη άφησε να εξελιχτούν με τρόπο που επέτρεπε τις οποιεσδήποτε χειραγωγήσεις, που άφησαν εκτός παιδιάς ανά την Επικράτεια άτομα εκτός οποιονδήποτε ιδιοτελών εξαρτήσεων, ο κόμπος έφθασε στο χτένι με τα όσα συνέβησαν ή δε συνέβησαν στο συνέδριο της νεολαίας του κόμματος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίρνει επιτέλους την απόφαση να αναλάβει πρωτοβουλίες μη υπολογίζοντας τις όποιες ισορροπίες ήθελε αρχικά να κρατήσει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΟΔΕ April 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά την ανάσα ανακούφισης που έφερε η εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. για μια ριζική ανανέωση στον φθαρμένο παραταξιακό καμβά, οι μετέπειτα εξελίξεις για την ανάδειξη κομματικών τοπικών οργανώσεων συμπεριλαμβανομένης και της ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ, φέρνει έντονη απογοήτευση σ’ ένα λαό που στενάζει κάτω απ’ τα δυσβάσταχτα νέα μέτρα λιτότητας που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑΙ ΣΕ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ April 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά από χρόνια πισογυρισμάτων η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου πήρε θετική απόφαση για τη κατασκευή-λειτουργία ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι. Το Πλατύ Χωράφι, που βρίσκεται στα όρια των δύο δήμων, Σπάτων-Αρτέμιδας και Ραφήνας-Πικερμίου, όπου το μεγαλύτερο μέρος ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Σπάτων και μόλις ελάχιστο στα διοικητικά όρια του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, είναι η πρώτη και μοναδική επιλογή για την οποία υπήρξε προμελέτη αρχικά για ένα τεράστιο ΚΕΛ που θα δεχόταν 11 πρώην δήμους και κοινότητες, η οποία κατέπεσε μετά τις έντονες διαμαρτυρίες-ενστάσεις

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ-Α Άννα Ραφτοπούλου και Χρήστος Τσαντίλας όρθιοι στο ακροατήριο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ April 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ενώ στη σημερινή (15 Απριλίου) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου συζητούν, (χωρίς να αποφευχθούν οι συνήθεις αψιμαχίες με τους υποστηριχτές της λύσης Ψυττάλειας), για τη λήψη απόφασης περί έγκρισης της Χωροθέτησης Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων σύμφωνα με την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής, δηλαδή για ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι, το έργο έχει ήδη δρομολογηθεί απ’ την ΕΥΔΑΠ με την ευλογία της κυβέρνησης και προχωρά με γοργούς ρυθμούς σύμφωνα με τα υφιστάμενα χρονοδιαγράμματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ