ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 3ΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Ε.Λ.Κ. ΣΕ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ June 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης βράβευσε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου, τους νέους αγρότες κ. Θοδωρή και Γιώργο Βασιλόπουλο, οι οποίοι πρώτευσαν σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (Ε.Λ.Κ.). Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Συνομοσπονδία των Πορτογάλων αγροτών και την οργάνωση των Ισπανών αγροτών και εκ μέρους της Ελλάδας τον συντόνισε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΞΕΚΙΝΑ ΚΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ June 17, 2016 / απο vimaonline.gr (author)

Εγκρίθηκε ομόφωνα από την Ολομέλεια του ΣΤΕ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του vimaonline.gr το νέο βελτιωμένο ΕΣΧΑΔΑ για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης και έτσι τελειώνει ένα επενδυτικό θρίλερ που κράτησε παραπάνω από 2 χρόνια. Η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και επενδυτή αναμένεται να γίνει σε περίπου 15 ημέρες και αμέσως μετά υπογράφονται τα προεδρικά διατάγματα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η σημαντική αυτή απόφαση δίνει ένα γερό σήμα στις επενδυτικές αγορές ότι στην Ελλάδα μπορούν να προχωρήσουν επενδυτικά σχέδια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ June 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατά την 21η Συνεδρίαση του στις 16.06.2016 συζήτησε, σχετικά με το ¨Μνημόνιο Συναντίληψης¨(Memorandum Of Understanding –MOU) μεταξύ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ) της HELLENIC Global I.S.A. και της Lamda Development S.A για το ¨Ελληνικό¨. Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου σημειώνουμε τα παρακάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ June 16, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αχαρνών – και ιδιαίτερα για την εγκληματικότητα – ξεκαθάρισε ότι βασική προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία είναι η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών. Αναφερόμενος στην υψηλή ανεργία που μαστίζει την περιοχή τόνισε ότι ο Δήμος Αχαρνών έχει πολλούς μακροχρόνια ανέργους και σημείωσε πως «η ανάπτυξη, οι επενδύσεις και οι θέσεις εργασίας δεν έρχονται με προκαταβολές φόρων και υψηλή φορολογία».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΕΔΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΔΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΜΕΛΕΤΗ June 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εκδήλωση για την παρουσίαση της μελέτης που εκπόνησε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) αναφορικά με το Επιχειρησιακό Σχέδιο σε δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020 σε δήμους της Αττικής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου στα γραφεία της Ένωσης. Στόχος της συγκεκριμένης μελέτης είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο και πολύτιμη βοήθεια προς τους δήμους ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν πιο αποτελεσματικά την αναπτυξιακή τους πολιτική και να βρουν χρηματοδοτικά εργαλεία από το Π.Α.Α.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ June 16, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, η βουλευτής Αττικής Εύη Χριστοφιλοπούλου υπέβαλε Αναφορά στους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών, υιοθετώντας τις διεκδικήσεις των Δήμων Κρωπίας, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Παιανίας – Γλυκών Νερών, Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδας, και απαιτώντας την άμεση δέσμευση για καταβολή των αντισταθμιστικών ωφελημάτων στους Δήμους των Μεσογείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

AΜΕΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΓΑΡΑ, ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ June 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Άμεση είναι η παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών που ξέσπασαν σήμερα και χθες (13 και 14 Ιουνίου), σε δύσβατη περιοχή του Όρους Πατέρα στο Δήμο Μεγαρέων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π Β. ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, LAMDA DEVELOPMENT, ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ June 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σερί πρωτοποριών σημειώνει ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Βασίλης Πιστικίδης σε διάστημα ολίγων ημερών καθώς, όχι μόνο είναι ο μοναδικός δήμαρχος της αν. Αττικής υπό την αιγίδα του οποίου συζητιέται σε ανοιχτή εκδήλωση προς ενημέρωση των πολιτών το θέμα της υποδοχής προσφύγων στην περιοχή του, αλλά είναι και ο πρώτος που έθεσε δημόσια το θέμα των ανταποδοτικών οφελών απ’ την αξιοποίηση του Ελληνικού σύμφωνα με το νόμο 2338/1995 άρθρο 9ο, αμέσως μόλις έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ Κυβέρνησης και επενδυτών για την εν λόγω αξιοποίηση

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ