ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΝΝΕΔ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ April 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τ’ αποτελέσματα στις τοπικές οργανώσεις του κόμματος της Ν.Δ. όπου η νέα διοίκηση υπό τον κ. Μητσοτάκη άφησε να εξελιχτούν με τρόπο που επέτρεπε τις οποιεσδήποτε χειραγωγήσεις, που άφησαν εκτός παιδιάς ανά την Επικράτεια άτομα εκτός οποιονδήποτε ιδιοτελών εξαρτήσεων, ο κόμπος έφθασε στο χτένι με τα όσα συνέβησαν ή δε συνέβησαν στο συνέδριο της νεολαίας του κόμματος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίρνει επιτέλους την απόφαση να αναλάβει πρωτοβουλίες μη υπολογίζοντας τις όποιες ισορροπίες ήθελε αρχικά να κρατήσει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΟΔΕ April 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά την ανάσα ανακούφισης που έφερε η εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. για μια ριζική ανανέωση στον φθαρμένο παραταξιακό καμβά, οι μετέπειτα εξελίξεις για την ανάδειξη κομματικών τοπικών οργανώσεων συμπεριλαμβανομένης και της ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ, φέρνει έντονη απογοήτευση σ’ ένα λαό που στενάζει κάτω απ’ τα δυσβάσταχτα νέα μέτρα λιτότητας που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑΙ ΣΕ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ April 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά από χρόνια πισογυρισμάτων η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου πήρε θετική απόφαση για τη κατασκευή-λειτουργία ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι. Το Πλατύ Χωράφι, που βρίσκεται στα όρια των δύο δήμων, Σπάτων-Αρτέμιδας και Ραφήνας-Πικερμίου, όπου το μεγαλύτερο μέρος ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Σπάτων και μόλις ελάχιστο στα διοικητικά όρια του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, είναι η πρώτη και μοναδική επιλογή για την οποία υπήρξε προμελέτη αρχικά για ένα τεράστιο ΚΕΛ που θα δεχόταν 11 πρώην δήμους και κοινότητες, η οποία κατέπεσε μετά τις έντονες διαμαρτυρίες-ενστάσεις

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ-Α Άννα Ραφτοπούλου και Χρήστος Τσαντίλας όρθιοι στο ακροατήριο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ April 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ενώ στη σημερινή (15 Απριλίου) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου συζητούν, (χωρίς να αποφευχθούν οι συνήθεις αψιμαχίες με τους υποστηριχτές της λύσης Ψυττάλειας), για τη λήψη απόφασης περί έγκρισης της Χωροθέτησης Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων σύμφωνα με την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής, δηλαδή για ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι, το έργο έχει ήδη δρομολογηθεί απ’ την ΕΥΔΑΠ με την ευλογία της κυβέρνησης και προχωρά με γοργούς ρυθμούς σύμφωνα με τα υφιστάμενα χρονοδιαγράμματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο σημείο που εκτελούνται τα έργα στην Αχαιών βρέθηκαν ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης, με τον αντιδήμαρχο κ. Καλφαντή και την διευθύντρια Τ.Υ. κ. Σκαμάγκα  (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΛΕΩΦ. ΑΧΑΙΩΝ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΤΡΑΦΙ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΧΑΙΩΝ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ April 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες επισκευής της Λ. Αχαιών στο Ντράφι με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του καλοκαιριού. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα αποκαταστήσει ασφαλώς την κυκλοφορία των οχημάτων στην κεντρική αρτηρία του οικισμού και την οδική σύνδεση του Δήμου μας με την Πεντέλη και τα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 ΤΟΥ ΟΛΡ ΑΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο.Λ.Ρ., ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ April 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Ρ. (author)

Η Διοίκηση της Ο.Λ.Ρ. Α.Ε μέσω στοχευμένων ενεργειών κατόρθωσε να αμβλύνει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει σχεδόν όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα ο προσανατολισμός της στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και η προσήλωσή της προς την κατεύθυνση υλοποίησης των στρατηγικών και επιχειρησιακών στόχων της είχε ως αποτέλεσμα την παρουσίαση για μία ακόμη φορά θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων κατά το 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΟΥΛΗ, ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΚΑΒ April 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, κατά τη συζήτηση στη Βουλή Επίκαιρης Ερώτησης, υπενθύμισε στον κ. Πολάκη πως ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου δε διαθέτει σε μόνιμη βάση ασθενοφόρο παρά το γεγονός ότι στην περιοχή διαμένουν περίπου 21.000 κάτοικοι, που υπερτριπλασιάζονται την καλοκαιρινή περίοδο ενώ ταυτόχρονα διέρχονται περίπου 1.800.000 ταξιδιώτες από το λιμάνι της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ Ή ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΗΣΙΔΑ ΑΪ ΓΙΩΡΓΗΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΝΗΣΙΔΑ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ April 13, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στον αέρα εξακολουθεί να βρίσκεται η υπόθεση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που διέπει τη νησίδα Αϊ Γιώργης, καθώς ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς στην ενημέρωση που έκανε σήμερα, 13 Απριλίου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε πλείστες όσες αποφάσεις που αποδεικνύουν ότι η νησίδα ανήκει στη Λαυρεωτική κι όχι στην Ύδρα όπως διατείνεται ο δήμαρχος κ. Γιώργος Κουκουδάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

18 ΩΡΕΣ 46 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

20 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

«ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ» ΣΤΗ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΤΑ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙΑ» / ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ

18 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ TOY ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟY ΣΥΛΛΟΓΟY «AΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ» / ΣΥΛΛΟΓΟΣΠΕΝΤΕΛΗΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

18 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

18 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

18 ΩΡΕΣ 27 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

18 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

22 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ